|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
14.4.2009 19:37:00   
@lina
Neža, vse najboljše!
user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
14.4.2009 19:44:35   
@lina
Krasne fotke malih oktobrčkov....user posted image user posted image

Frrrr, upam, da se kmalu rešita teh kozicuser posted image

Jaz pa čakam moja dva mulčka, da prideta s počitnic...sta si podaljšala še v današnji dan...pričakujem ju vsak čas....

Lep večer!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
14.4.2009 19:47:52   
frrrr
naš mali se je sprijaznil, da ima pikice user posted image prej je govoril: ne nimam jih!
sva ga mau na finto vzela... kk lahk zjutraj dolgo spi, ker mu ni treba v vrtec in js sm z njim doma, pa se igramo. in je ugotovil, da je vesel, ker ima pikice user posted image
jih je pa kr konkretno več kot zjutraj... po trebuščku enih 5, okol vratu in ušes pa mali mio, nekaj okol spolovil in po nogah, pa tut čelo in lička so že napadle.
una koža v ustih (del dlesni, ki jo je nadomestila petica) je pa odpadla in jo je zgleda pojedel med žvečenjem hrane.

zdej morem pa fotke uredit, ker jih že kakšnih 14 dni nisem... ste me naterale, ker ste tolk lepih fotk gor lepile user posted image
mogoče se vrnem s kakšno user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
14.4.2009 19:48:37   
frrrr
o, @lina, ti je dolgčas brez fantičev, ha? user posted image  

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
14.4.2009 19:51:17   
altati
muki - sem ZA ZOO. če le ne bo kaj drugega v planu.
Datum je potrebno dorečti, pa vreme  zrihtat, da se zmenimo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
14.4.2009 19:57:20   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

O, Bsašauser posted image , še tukaj čestitke, a neuser posted image user posted image user posted image , pa Miha se je tudi spremenil. Čeprav meni se pa zdi cel očka.user posted image  

Eh, kje pa. Nimaš pojma maxi..... user posted image .

Ti nimaš pojma. Sem jih videla v živo. Zato tiho.user posted image
user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
14.4.2009 19:58:21   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Punce, kaj ko bi se me kaj dobile? Mi imamo zdaj uro in pol do Ljubljane. Pa tale ZOO in nova igrala.....preveč mamljivo je vse skupaj.

A bi? Kakšno soboto dopoldne?

Mi smo za. Zdaj tri sobote nam odpade plavanje, tako da se komot zmenimo, v planu pa tudi nimamo ničesar drugega. Ti sam reci.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
14.4.2009 21:01:33   
mis
Muki, mislim da moraš prevzet pobudo. Sem zauser posted image

Evo, za nami spet prvi vrtčevski dan. Zjutraj jasno jok in stok, sem cel dopoldan čakala pri telefonu, ko pa sem jo prišla iskat je prišla ven, kosila še niso imeli, pa sem rekla bomo pa doma. pa se obuva in pride mimo kosilo, reče vzgojiteljica če gre jest in je šla noter, men rekla da počakam in šla še kosilo pojest.user posted image  No, taka je naša... Jutri pridem spet je rekla in pomahala... ah... se mi je skala odvalila, čeprav bo sigurno še kriza, ampak prvi filing je dober.

psaša, lep fantičuser posted image user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
14.4.2009 21:16:14   
piskot
ja, tudi jaz sem za da se vidimo. kar se mene tice lahko katerokoli soboto. itak se odpravljamo v zoo ze en mesec po mojem.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
14.4.2009 21:22:07   
Anonimen
jest sem tudi ZA ZOO !!! Kerikoli vikend, dan.....samo vreme rabimo !

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2885
14.4.2009 22:01:36   
moci
da ne bi slučajno ta vikend. vas prebutam. sem že dvakrat poroko prestavljala, če jo še enkrat me bodo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
15.4.2009 8:08:45   
moci
kaj zdaj, katera pride metat riž?
mende bo dež user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
15.4.2009 8:11:04   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

kaj zdaj, katera pride metat riž?
mende bo dež user posted image

kdaj in kam naj ga pridemo metat?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
15.4.2009 8:22:48   
pikapolona2
kakšen dež moci...vmes bo kakšna ploha...ravno toliko da bomo lahko rekli da bo gnar pr hiši :-))

Nam v soboto najbrž nebo uspelo.....si rekla včeraj da se bom mimo cerkve peljala...a to bosta imela tam k je pokopališče...pa še uro povej?

< Sporočilo je popravil pikapolona2 -- 15.4.2009 8:23:13 >

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
15.4.2009 8:22:59   
moci
oooooooooo kakšni veliki desciuser posted image čist premal otroke limamo, vidim.

frrrr, a ste le ujeli noriceuser posted image mi jih še nismo, samo zdajle jih ravno ni treba user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
15.4.2009 8:24:28   
moci
ne, cerkev je v gozdu, pikapolona. pokopališče nama ne potegne user posted image

hm, 16.30 je ura. lokacijo pa pošljem na mail, da ne bo 500 ljudi prišlo user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
15.4.2009 8:25:48   
pikapolona2
madona...v gozdu pa nisem nobene cerkve vidla??? Kam sem gledala?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
15.4.2009 9:13:16   
mis
No, kukr sem se včeraj hvalila da je bilo kar ok v vrtcu, je danes tulila da ne greuser posted image  mah...  upam da jo bo minilo.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

Neposredna povezava do sporočila: 2893
15.4.2009 9:23:59   
pikapolona2
mis...naša tudi vsak drugi dan reče...da ne gre k teti Ani......pa potem ni tam nič jokanja...sam poskuša.
Sem jo pa prejšnji teden jaz peljala v varstvo (ponavadi jo M) in sva šli kasneje od doma...in sva jedli skupaj se malo poigrali in je ona že mislila da bo doma.....in potem je bil tak jok in kričanje ko sem šla od varuške, da se mi je srce paralo. Ko sem pa varuško poklicala čez pol ure...je pa rekla da je blo takoj ko sem šla OK.
Res je potrebna rutina in vsak dan ista procedura....vstat....preobleč...popit melko...umit zobke......in lupčka meni...jaz atiju...potem is dasta še onadva lupčke in papa. Pa je potem OK.

Upam da boste zmogli :-)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
15.4.2009 9:31:15   
pikapolona2
se bosta pa zdej pri teti Ani spet čuvala dva otročka.......dobi konec maja varuška še Brininega bratranca Benjamina...to bo še pestro.
Zdej je bila sama....pa jo je teta Ana pedenala spredaj in zadaj....ravno tako je tudi doma. Naša šjora še vedno ne je sama....trikrat da v usta...pol pa reče pomagaj miuser posted image
pa previjat jo je še treba...pa v otroški posteljci še spi.....maja bo pa vse drgač ker bo mogla varuška zdej še nečaka hranit ga previjat in ga čuvat.
Smo bili včeraj popoldne skupaj in je tamali sicer čisto happi ko zagleda Brino...ampak B ga pa ne šmirgla....ker si noče delit igrač z njim......jo je bajdevej tolk ugriznil.....je jokala in kar odtis zob se ji je poznal. Pestro bo jauser posted image

Ji zdej vsak dan pripovedujem kako bosta skupaj...pa kako bo ona zdej v veliki postelji spala ipd. upam da nebo prevelikuh traum. Sicer se mora itak navadit ....jeseni ko gre v vrtec bo še več otrok.

Neposredna povezava do sporočila: 2895
   [Brisano sporočilo]
15.4.2009 9:56:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2896
15.4.2009 9:58:14   
frrrr
dan,

naše dete ima največ noric po obrazu, vratu, ušesih, okrog spolovil in po trebuščku user posted image celo na luleku sem vidla en mehurček user posted image bošček mali. ga poskušam čimbolj zamotit, da pozabi na srbenje. sem mu zvečer dala 1,25 ml claritina (pol sem navodila brala, da bi mu naj dala 5 ml), pa je bila tako mirna noč... ob 9ih se je zbudil, pa še to je bil hud in hotel, da potegnem roleto nazaj user posted image

moci, mene v soboto ne bo. sem organizatorka 10. obletnice mature in bom verjetno prvič šla brez moža (bla sva sošolca), ker je moja prisotnost obvezna, če že organiziram a ne?

zoo... katero soboto potem rečemo? kr naslednjo? 25.4.? mislim, da bomo mi takrat z noricami že mimo in pridemo user posted image letos bili šele 1x, da smo sezonske karte nabavili. je peskovnik pred hišo in še kaj preveč zanimivo. poleti bomo pa že izkoristili tamkajšnjo senco user posted image

včeraj bi mogla z malim na lutke, po lanskem novembru... zaradi noric sva izpustila Vidka z novo srajčico, čaka naju pa še Sapramiška in Bobek z barčico. komi čakam na ti dve predstavi...

lepo se mejte...

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
15.4.2009 10:01:35   
frrrr
aja, še vrtec... naš mali vsako jutro reče, da ne bi šel v vrtec in bi še spal. pa pol na previjalni tut skoz govori, da bo kr doma ostal in jedel doma zajtrk. ko je oblečen, se pa obuje in reče: adijo mamica, lepo se imej v službi, ter šiba... v vrtcu pa tut ni problemov. poskusi pa vseeno vsak dan... a se mu ne damo, vsak dan dobi isti odgovor: ne moreš bit sam doma, midva greva delat. ti bi bil pa lačen in dolgčas ti bi bilo doma. pa je mir. 

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
15.4.2009 11:28:56   
Lu
FRRR Tian jih je imel povsod. In to n-noric. Res. Glej da se ti ne praska. Tian si je en večer dobesedno vse norica spraskal. se je slekel in praskal. me je skor kap. In tako ima zdaj kar po obrazu nekaj vdolbinc, pa noge so obupne. Upam, da se kaj popravi. Mogoče,če se ti bo veliko praskal, da kupiš tisto peno PoxClin v lekarni.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
15.4.2009 12:50:27   
Anonimen
glede noric - sicer se ne spoznam, ampak sem že večkrat videla eno reklamo za mazilo al kaj je bilo...bi to kaj pomagalo ?

mi smo bili v NY cepljeni proti noricam, tako da ne vem kaj me čaka.....po eni strani bi sploh raje videla, da jih preboli....user posted image

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?