Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.4.2009 10:51:59
|
|
|
|
Nončika
|
malo za pomiritev moje duše. Pri plodu med 11. in 14. tednom nosečnosti je nuhalna svetlina povprečno velika 1-2,5 mm. Vrednosti višje od 3,0 mm veljajo za povišane, nad 6,0 mm pa močno povišane. moj mi je prejle po telefonu zagrozil, da mi vrže ven računalnik. danes sem šla na DHT. rezultati bodo komaj čez 2-3t. šment, saj vem da bo vse v redu, a sem malce nora in paničarim.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.4.2009 11:39:11
|
|
|
|
aqua77
|
No še je že najavla... Bila na WC-ju in se že kažejo začetki... Ampak jaz se ne dam, maj bo moj mesec...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.4.2009 11:44:41
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 No še je že najavla... Bila na WC-ju in se že kažejo začetki... Ampak jaz se ne dam, maj bo moj mesec... tko sae govori ,ostani pozitvna drug mesec je sigurno ne bo nončika:ne brskaj tolioko o tem ,z bebijem bo vse ok ,boš videla
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.4.2009 11:51:31
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu murki za dlesni najbolj pomaga žajbelj,če si splakneš tko parkrat res da je nagravžen okus ampak dobra stvar je da ga pol vn pljuneš in ne pogoltnež ampak 100% pomaga,men je čist zmeri k mam ful probleme z dlesni tko da to probi pa boš videla da bo bolj Sej sama imam tudi velikokrat težave in jih odpravim s kamilicami. Kakor jaz vem žajbel v nosečnosti ni priporočljiv, tako da bom ostala kar pri kamilicah. Če ne bo pomagalo, pa se bom pač obrnila do zobarja... Aquica- res je maj je mesec zaljubljencev in mislim, da bo pravi trenutek, da tudi ti zagledaš + in se nam pridružiš v klubu nosečk...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.4.2009 13:00:06
|
|
|
|
Anonimen
|
murki sej ga ne boš popila k ga boš vn pljunila tko da jaz ti še zmer predlagam žajbel,k mene je to ful pr tamalmu matral in sm ga mela skoz na zalogi pa je bilo vse ok.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.4.2009 16:36:50
|
|
|
|
benika
|
Punce, jaz vam žal ne prinašam spodbudnih novic. Pri Špeli swo odkrili krvni strdek v vratu (žilna anevrizma). Poskušali bodo obdržati plod, vendar je stanje nevarno tako za Špelo kot za otročička. Več ne vem povedat.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.4.2009 16:49:00
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Punce, jaz vam žal ne prinašam spodbudnih novic. Pri Špeli swo odkrili krvni strdek v vratu (žilna anevrizma). Poskušali bodo obdržati plod, vendar je stanje nevarno tako za Špelo kot za otročička. Več ne vem povedat. Ojoj.... Špelka moja, držim pesti kolikor močno lahko za vaju oba. Srčica moja Benika, hvala za info.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.4.2009 16:49:27
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Punce, jaz vam žal ne prinašam spodbudnih novic. Pri Špeli swo odkrili krvni strdek v vratu (žilna anevrizma). Poskušali bodo obdržati plod, vendar je stanje nevarno tako za Špelo kot za otročička. Več ne vem povedat. Pa pišuka no... Sporoči prosim Špeli, da mislim nanjo in držim pestke, da bo vse vse v redu!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.4.2009 17:01:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Punce, jaz vam žal ne prinašam spodbudnih novic. Pri Špeli swo odkrili krvni strdek v vratu (žilna anevrizma). Poskušali bodo obdržati plod, vendar je stanje nevarno tako za Špelo kot za otročička. Več ne vem povedat. pa sej človek to kar težko vrjame V mislih smo z njo, ti pa nam sporoči stanje kako in kaj bo, ok? Če je pregurala vse to, bo pa še tale strdek
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.4.2009 17:25:29
|
|
|
|
benika
|
Najnovejše novice o Špelki...pravijo, da obstaja celo možnost, da jo je zadela rahla možganska kap. Kljub vsemu so optimistični in se bo plod skoraj ziher obdržal (se bo, a ne da se bo?). Začeli so ji tudi dajat injekcije proti strjevanju krvi in moja lubica ima odrejemo STROGO ležanje. Še na wc ne sme it.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.4.2009 17:26:49
|
|
|
|
ledenka
|
špelkica držim pesti zate.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.4.2009 17:28:12
|
|
|
|
ledenka
|
benika, povej ji, da borke mislimo nanjo in držimo pesti za to, da se vse dobro izteče!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.4.2009 17:51:57
|
|
|
|
beyba
|
Benika.....karkoli lahko poagamo, smo tu, sej vem da za oporo še kaj drugega pa bolj težko. Jst odkar si me klicala nisem sposobna narest nič, ker sam na našo Špelo mislim, čist sem paf.....Sem oprimist da bosta obe z bejbiko vredu in da bo kmalo malo bolj veselo, ker tole je pa že čist preveč za katerega koli človeka....Kapo dol pred njo da je taka borka res....Če rabiš kak pogovor, ali pa sam fejst topel objem, te vabim na kavo kadarkoli ti paše...sam reči....Če jo greš pa res jutri obiskat jo pa toplo stisni in povej da MORA BITI vse uredu, da toliko ljudi misli nanjo in ji pošilja pozitivno energijo da ni vrag da se mora kje poznat! Tolk vaju mam rada obe....držita se- vem da te skrbi za sestrico....ampak jo bodo zdravniki pozdravli, pa boš kmalu teta boš vidla, pa še nečakinjo boš mela.....pa bo končno vse ok!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.4.2009 17:53:38
|
|
|
|
benika
|
Ah lubica moja
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.4.2009 18:16:21
|
|
|
|
Erin
|
MORA BITI VSE UREDU!!! Nihče si ne zaluži kaj takega še posebej pa ne ona...najbolj zlato bitje na svetu ki je pretrpelo že mnogo..premnogo... Špela mislim nate, benika tebi pa pošiljam
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.4.2009 18:25:57
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Punce, jaz vam žal ne prinašam spodbudnih novic. Pri Špeli swo odkrili krvni strdek v vratu (žilna anevrizma). Poskušali bodo obdržati plod, vendar je stanje nevarno tako za Špelo kot za otročička. Več ne vem povedat. VSE ZA ŠPELKO IN BEBICO ,DA BO VSE POTEKALO DOBRO IN DA NAM BOŠ NASLEDNJIČ PRŠLA POVEDAT LEPE NOVIČKE. pOZDRAVI JO IN JI POVEJ DA SMO Z NJO benika.seveda se bo obdržal plodek ,ker je tko močen kot Špelka hvala za novičke in javi še če bo kaj
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.4.2009 18:26:25
|
|
|
|
sonček85
|
benika.drži se
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.4.2009 19:27:19
|
|
|
|
sonček33
|
Joj, Naša Špelka...kje se krutost konča? Mislim nate in držim pesti. Privoščim ti vse najboljše. Bodi borka še naprej, to pelje do zmage. Objem tebi in tvojim. Benika, drži se!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.4.2009 20:05:52
|
|
|
|
Fargesia
|
špelka, moje misli so pri tebi!!!!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.4.2009 20:08:25
|
|
|
|
Serendipity
|
Špelčka, lubika naša - ... saj ne vem, kaj naj napišem... benči - milijon objemčkov pošiljam za njo in tamalega nagajivčka. Jaz verjamem, da bo vse ok. Pobjemčkaj in poljubčkaj jo v najinem imenu ... Drži se tudi ti sekica!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.4.2009 23:54:01
|
|
|
|
polaris
|
Špelči, močno mislim nate in verjamem, da bo še vse vredu. Drži se punca naša Benika, tud tebi veliko veliko moči in pozitivne energije. Prenesi ji prosim lepe pozdrave
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.4.2009 7:49:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Špelči držimo pesti da bo vse ok drži se plod se bo pa obdržal k mamo same borce tko da kej drugega ne bomo niti pomislil no ne bom rekla dobro jutro k tkole pridet na forum pa tole zveš ni več dobro jutro
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.4.2009 8:52:21
|
|
|
|
murkica
|
Špelči še vedno stiskam pesti
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.4.2009 8:57:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Špelči vse ostale bejbe
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.4.2009 9:35:45
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Špelčka, lubika naša - ... saj ne vem, kaj naj napišem... benči - milijon objemčkov pošiljam za njo in tamalega nagajivčka. Jaz verjamem, da bo vse ok. Pobjemčkaj in poljubčkaj jo v najinem imenu ... Drži se tudi ti sekica! Sem v takem šoku, da nimam besed, zato se samo podpišem. Špelči drži se in ti Benika tudi!!! Držimo pesti da bo vse dobro!!!
|
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?