|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
15.4.2009 12:51:21   
Anonimen
moci - jest bi šla riž metat ( če lahko seveda ) , zato bi te prosila za točno lokacijo, ker nimam pojma kaj je to za ena gmajna in cerkev user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2901
15.4.2009 13:04:37   
pikapolona2
jst se pa danes že cel dan igram...res mam svetski poklicuser posted image

danes delam eno blagajno iz kartona...pa gumbke gor za tipke...pa zdej sem že vse prebarvala.....grem pisat še navodila kako se naredi.
Zraven pa podoživljam kako sem si v otroštvu iz Bimo kock naredila blagajno (a je ktera imela te kocke) ...ej jst sm si tko naredila da je še ropotala ko sem po njej klofala in celo listke sem narezala da sem jih lahko ven vleklauser posted image ......

pa enkrat sem si televizijo naredila....pa cel mlin k sem ga v bano namontirala da je voda po njemu tekla in kolesnice obračala. Bemti...moja mati je pa stran zagnala te kockeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
15.4.2009 16:16:42   
*anč*
jst mam pa izvide ... z našo dečvo je vse ok!! user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
15.4.2009 16:45:24   
pikapolona2
super duper anč...zdej pa uživaj!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
15.4.2009 19:56:55   
frrrr
*anč* - odlično user posted image zdaj pa uživaj!

prox-clin al kk se že reče tej peni... nismo še kupili. zdravnica rekla, da bolj odsvetuje kot priporoča, ker se zna kaj vnet pod tem.
sicer morm pohvalit našega fantiča, saj se zelo malo praska. po kosilu sem mu dala žličko Claritine in je zgleda pomagalo. tut spal je pridno, kar 3 ure user posted image ima pa norice po dlaneh in v ušesih, po lasišču, spolovilih,... samo noge so zaenkrat bolj malo pikaste. tolk smo čakali te norice, zdej se mi pa full smili dete, ker ima res tke velike vodne mehurčke povsod in  ogromno jih je. če bo tako prenašal kot danes, bo čist ok.

pikapolona
- ti pa res uživaš... kr tako naprej!

lep večer in mirno noč vsem skupaj!

Neposredna povezava do sporočila: 2905
15.4.2009 21:35:39   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

yupiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
15.4.2009 21:44:07   
lucika
se pridružujem leplenju slikic:

user posted image

komaj ga ulovim, da je vsaj pol glave na sliki... je pa res, da se bolj malo trudim s tem zadnje čase....

pozdravljam vse.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
16.4.2009 6:41:34   
psaša
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

Bravo user posted image . Pa čestite za user posted image .
A ni nekaj najlepšega, ko ti rečejo, da je vse OK. Ti kar ena skala pade z ramen.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
16.4.2009 8:08:36   
muki1
Anč, juhej user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Lucika - kdo je pa ta desc? user posted image user posted image user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
16.4.2009 8:27:25   
Anonimen
dobro jutro - kakšni cukrčki pa so tole ? !user posted image  Čestitke mamicam za dobro vzdrževanje !!!!user posted image

Sem otroka za dva dni oddala na rajžo, tako da bom sedaj končno malo kraljevala po bajti in upam, da mi končno uspe pripraviti vse za dojenčka, ki kar pridno opozarja da bo kmalu prišel. user posted image No, še ene 14 dni naj počaka ane ?!

Anč - super za dobre rezultate !!! Je kar lažje živet po tem ane ?

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2910
16.4.2009 8:32:57   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  ste že slišale najnovejšo novico ?

http://24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/otroci-niso-bradovi.html

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2911
16.4.2009 10:02:22   
frrrr
lucika - Jaša je rekel, da je na sliki nejgov prijatelj. le kje se srečujeta? user posted image luštkan fantič je! res ga že dolgo nisi pokazala, ga ne bi prepoznala.

sicer pa po starem... noric veliko, nekaj krastic... se grem igrat, potem pa še kaj dobrega skuhat. včeraj sem špinačo, krompir in piščanca - je mali full jedel špinačo user posted image sem bla tolk vesela, da je ne bom samo zase pripravljala user posted image

no, papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
16.4.2009 13:18:11   
moci
a lahko živalca kasneje, ker bomo mi v soboto verjetno še na poročnem potovanju, pa bom umrla, če bom zamudila srečanje

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
16.4.2009 13:30:35   
pikapolona2
moci......bla bla bla.....a se zmenimo pol 9 v soboto ali pa 10 v nedeljo. To je tud dost vnaprej da se lahko zorganiziramo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
16.4.2009 13:31:28   
altati
jaz sem tudi za soboto 9.5.

Neposredna povezava do sporočila: 2915
16.4.2009 14:06:49   
Anonimen
o j*****.....no na ta dan se pa jest ne bom prijavila, ker lahko do tačas že rodim....

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 2916
16.4.2009 14:13:43   
mis
Men je načeloma tudi ok.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
16.4.2009 18:38:31   
Anonimen
jaz- no midve greva tudi v ZOO 9.5.user posted image

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 2918
16.4.2009 18:38:58   
Anonimen
anč- uživaj!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2919
16.4.2009 18:53:14   
moci
deveti je kul 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
16.4.2009 19:14:55   
frrrr
9.5. se js razvajam v wellness laško, ker kolegica rd praznuje... vglavnem v lj me ni. za nedeljo sem pa zraven. je pa res, da nam lahko do takrat kakšna nosečka že pobegne...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
16.4.2009 22:17:05   
pikapolona2
itak ni šanse da se vedno vse dobimo??!
Ti frrr si pa tud skozzz bizi...en tak naspidiran živc...tolk toplic k si ti obiskala odkar te jst poznam nismo vse skupaj vidleuser posted image user posted image uživaj...pa nja slabost do takrat mine.

A ste slišale...danes pa ni bilo varno okoli ZOOja hodit......bil medved v naraviuser posted image

MIdva sva se zdejle narežala....sva mela abonma...končno predstava za mojga...se je režal k pečen maček...sva gledala neki od Dese...sej je blo hecno..user posted image sam včasih mal preveč karikirano. Se je pa že tolk fajn čez mesto sprehodit k zvečer sploh ni mraz....jupi poletje se bliža

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
17.4.2009 9:03:16   
Lu
Živjo!

Glede ZOO načeloma tudi meni ustreza 9. edino če ne pride kaj vmes. Saj uro se pa še sproti zmenimo, a neuser posted image

Pri nas vse po starem. Včeraj smo pokopali prijatelja. Je bilo zelo user posted image Ampak življenje teče dalje. Izkoristimo vsak dan posebej, ker šele takrat, ko te kaj doleti ,se zaveš kaj imaš.

Čez praznike gremo po vsej verjetnosti v Portorož. Delat. Okol vikenda je potrebno marsikaj postoriti. Mogoče skočimo še kaj v Novigrad k prijateljem. Upamo, na lepo vreme.

Otroci rastejo. Maja ima take fore vsako jutro, da sam gledam. Včeraj jo budim in mi reče: Daj zase se brigaj! Nič mi ni bilo jasno. Danes je pa rekla, da bo ona delala kar bo hotla in da naj grem. Sploh ne vem iz kje jih pobira. Mula mala.

Mali je pa pravi mamin sinko. Ampak tudi muhast včasih in ga pustim tudi sredi ceste, da si sprosti svojo jezco. user posted image se ne dam.

Pa še moje slikce:
user posted image

user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 2923
17.4.2009 10:06:45   
muki1
Torej deveti peti še mi.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
17.4.2009 11:41:55   
frrrr
itaq vsem ne bo zneslo... mogoče pa kolegico naserjem, da prestavi user posted image se bom že potrudla, da bom na obeh koncih... vse se da, če se hoče user posted image

slabosti so pa pr men že bolj kot ne odtavale... pa energija se mi je vrnila. zdej zmorem dopoldne malega na polno animirat, skuhat kosilo, potem pa mož pride domov in gresta z malim pravljico brat, mali zaspi, js pa pičim za 3 urce v službo popedenat stvari. ta teden smo vsi zelo pridni res. samo še eno orng generalko stanovanja je treba naredit... malenkosti vsak dan hendlamo. se kr pozna, da je bila lenobna zima, pol moja slabost in lenoba in je blo stanovanje katastrofalno. no, sej še je, a ima vsak dan lepši izgled user posted image

jaševe pikice so se že začele sušit, ima nekaj orng kraterjev. včeraj je po kosilu vse izbruhal, bošček mali. danes ima nekaj novih pikic na spodnji veki, okrog nosnice in v nosnici, okrog ust, po nogah in lasišču. drugje so ble pa že prej tolk grozne, da ni kaj novega opazit. smo ga pa včeraj zvečer namočili v kopel z dodatkom trixere od avene in je zelo mirno spal. mau si je vse skup prestavil, zvečer pozno zaspi, v postelji sicer ob pravi uri. no, zjutraj pa potegne, danes celo do 9:30. čez dan spi od 2-3 ure, zaspi pa nekje med 13. in 14. uro. no, zato tut zvečer ne zaspi ob normalni uri. a se s tem ne obremenjujem zaenkrat, ker lahko to uro hitro urvnamo, če mu dnevni spanec enkrat odrežemo in samo počiva.
sem se razpisala... dete me kliče, da mu pridem pomagat formulo nazaj zašraufat user posted image

lep sončkast dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?