frrrr
|
itaq vsem ne bo zneslo... mogoče pa kolegico naserjem, da prestavi se bom že potrudla, da bom na obeh koncih... vse se da, če se hoče slabosti so pa pr men že bolj kot ne odtavale... pa energija se mi je vrnila. zdej zmorem dopoldne malega na polno animirat, skuhat kosilo, potem pa mož pride domov in gresta z malim pravljico brat, mali zaspi, js pa pičim za 3 urce v službo popedenat stvari. ta teden smo vsi zelo pridni res. samo še eno orng generalko stanovanja je treba naredit... malenkosti vsak dan hendlamo. se kr pozna, da je bila lenobna zima, pol moja slabost in lenoba in je blo stanovanje katastrofalno. no, sej še je, a ima vsak dan lepši izgled jaševe pikice so se že začele sušit, ima nekaj orng kraterjev. včeraj je po kosilu vse izbruhal, bošček mali. danes ima nekaj novih pikic na spodnji veki, okrog nosnice in v nosnici, okrog ust, po nogah in lasišču. drugje so ble pa že prej tolk grozne, da ni kaj novega opazit. smo ga pa včeraj zvečer namočili v kopel z dodatkom trixere od avene in je zelo mirno spal. mau si je vse skup prestavil, zvečer pozno zaspi, v postelji sicer ob pravi uri. no, zjutraj pa potegne, danes celo do 9:30. čez dan spi od 2-3 ure, zaspi pa nekje med 13. in 14. uro. no, zato tut zvečer ne zaspi ob normalni uri. a se s tem ne obremenjujem zaenkrat, ker lahko to uro hitro urvnamo, če mu dnevni spanec enkrat odrežemo in samo počiva. sem se razpisala... dete me kliče, da mu pridem pomagat formulo nazaj zašraufat lep sončkast dan!
|