|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Umik teme
21.4.2009 11:05:54   
Jerneja_
Spoštovane uporabnice!

Omenjeno temo smo umaknili. Preberite spodnje obvestilo odvetniške pisarne. Prosimo vas, da omenjen vsebine ne razpošiljate več, saj sledijo kazenske sankcije!!






Na vešem portalu se vrši nezakonita dejavnost reproduciranja in razpečevanja protipravno nastalih primerkov knjige Velika paparica za male papavčke oziroma njenih delov ter nezakonita uporaba in omogočanje uporabe blagovno-storitvenih znamk Paparica in Papavček. Samo uporabnica z vzdevkom ''doll'' je npr. s pomočjo vašega spletnega portala razposlala nezakonito kopijo omenjene knjige na kar 800 e-mail naslovov.
 
 
 
Tudi uporabnica ''natasa-6'' javno objavlja vsebino omenjene knjige in s tem posega v pooblastiteljičine izključne avtorske pravice in izključne pravice, izvirajoče iz imetništva registriranih blagovno-storitvenih znamk.
 
 
 
Pooblastiteljica ne za uporabo in omogočanje uporabe omenjenega avtorskega dela ali njegovih primerkov v taki obliki ne za uporabo in omogočanje uporabe omenjenih znamk na način ali v namene, kot izhaja iz naslova teme in vsebine omenjenih strani foruma vašega spletnega portala, nikomur, ne vam ne uporabnikom, ni dala dovoljenja, zato táko ravnanje predstavlja tako kršitev izključnih avtorskih pravic iz 23., 24., 32.a in 33. člena Zakona o avtorski in sorodnih pravicah kot tudi kršitev izključnih pravic, ki izvirajo iz imetništva znamke po 47. členu Zakona o industrijski lastnini. Prav tako so s tem ravnanjem izpolnjeni zakonski znaki kaznivih dejanj iz 158. in 238.
člena Kazenskega zakonika (KZ) oziroma iz. 147., 148. in 233. člena KZ-1.
 
 
 
Ker pooblastiteljica zaradi objave omenjenih vsebin trpi škodo, vas v skladu s 1. odstavkom 11. člena Zakona o elektronskem poslovanju na trgu pozivam, da te in vse druge vsebine, ki na kakršenkoli način ali v katerikoli obliki posegajo v njene izključne avtorske pravice ali v izključne pravice na temelju registriranih znamk, navedene v prejšnjih odstavkih, nemudoma odstranite z vašega spletnega portala in da uporabnikom v bodoče že vnaprej preprečite objavo tovrstnih vsebin. V nasprotnem primeru bo podana podlaga tudi za obstoj vaše civilne in kazenske odgovornosti.
 
 
 

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 21.4.2009 12:03:10 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Umik teme
21.4.2009 11:26:02   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 21.4.2009 12:03:28 >

(odgovor članu Jerneja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?