Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 22.4.2009 8:03:55
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: zrak mela kaj tebe ni nič več na gmail? ja, tudi zdaj sem bila tam...ma ni nobenega on line.... kaj pa jaz??
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 22.4.2009 8:08:11
|
|
|
|
nektarina
|
jutro... Mela: bravo full dobra hiška. Mi verjetno bomo kaj kupili , ker ni časa ,da bi kaj naredili. Še tistih par minutk ki imamo mora moj dragi frizirat okoli hiše, sadit krompir in podobno. Že cel mesec ga čakam,da mi poseka eno travo pa še ni nič. MA meni se zdi,da je Val zrasel???? Kot sem zasledila se povlečejo ko dopolnijo 2 leti. Tako mi je že par mam reklo. NAVT: midve se tolikokrat na hitrco vidimo, ko si na mojem koncu me pokliči ga gremo na en kofi. JAz ti bom ponovno poslala GSM številko. Tvojo imam, upam,da je še vedno enaka. Delam pa do 12 ure in ob sredah ( od 11 do 12) sem v studiju tako ,da sem zasedena. Grem na kafe... ciaoo
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 22.4.2009 8:15:54
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina jutro... Mela: bravo full dobra hiška. Mi verjetno bomo kaj kupili , ker ni časa ,da bi kaj naredili. v Obiju jo imajo leseno za 100 eur, je ful simpatična...sem vzela katalog na pultu kjer zavijajo rože in je rekla prodajalka da jo takoj dobim.... Še tistih par minutk ki imamo mora moj dragi frizirat okoli hiše, sadit krompir in podobno. Že cel mesec ga čakam,da mi poseka eno travo pa še ni nič. ma sej smo na istem, D dela ograjo, ploščice mora položit...ma sva delala ko je Val spal...beri ponoči!! MA meni se zdi,da je Val zrasel???? po oblačilih nanka malo ... Kot sem zasledila se povlečejo ko dopolnijo 2 leti. Tako mi je že par mam reklo. NAVT: midve se tolikokrat na hitrco vidimo, ko si na mojem koncu me pokliči ga gremo na en kofi. JAz ti bom ponovno poslala GSM številko. Tvojo imam, upam,da je še vedno enaka. Delam pa do 12 ure in ob sredah ( od 11 do 12) sem v studiju tako ,da sem zasedena. Grem na kafe... ciaoo mimogrede, tudi jaz sem na isti lokaciji in imam isto številko!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 22.4.2009 9:00:42
|
|
|
|
nektarina
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde [mimogrede, tudi jaz sem na isti lokaciji in imam isto številko!!!! he, he ja ja številko imam. Lokacija pa Navt srečam par metrov stran od pisarne. Saj bi lahko prišla tudi do tebe ma po 12 uri tečem domov. Če bo dež se sigurno javim.. A pa v Obi bom šla pokukat... thanks
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 22.4.2009 9:02:31
|
|
|
|
thaiss
|
Dobro jutro, jaz sem se že nalaufala za danes. So prišli eni američani, jih peljem v sejno sobo ki je v drugi stavbi na koncu hodnika, pridem pred sejno, zaklenjena alo nazaj v direkcijo iskat ključe....najdem, odklenem in me gospa prosi za polnilec od nokie jovo na novo skakanje naokoli za dobit polnilec....ampak važno da imam mir cel dan IZVIRNO SPOROČILO: melaverde sem malo pozna ker sem na kavi brala Primorske....je en fico notri vreden greha !!!!!!!! res je fico
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 22.4.2009 9:03:04
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: melaverde dobro jutrooo hvala, hvala... sem malo pozna ker sem na kavi brala Primorske....je en fico notri vreden greha !!!!!!!! moram it še pogledat... in če je res tako dober, ga vzamem domov... vam obljubim da to noč prespim z njim divjo noč vam želim
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 22.4.2009 9:05:42
|
|
|
|
asso
|
Jutro še od mene. Jaz sem pa danes malo več poležavala (se zbudila ob 7 in poležavala do 7.20) potem sem spila kavo in je že ob 8-ih Nastia vstala. Je pa OK, brez vročine tako, da ne vem kaj ji je bilo včeraj. Če bo cel dan tako gre jutri v vrtec, Tarin pa bom peljala v petek, jaz pa bom šla malo v službo rešit par stvari. V službo bom itak šla že danes, ko jih bom dala spat. Kosilo je že skuhano (beluši juha) tako, da...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 22.4.2009 9:24:22
|
|
|
|
nektarina
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: melaverde dobro jutrooo hvala, hvala... sem malo pozna ker sem na kavi brala Primorske....je en fico notri vreden greha !!!!!!!! moram it še pogledat... in če je res tako dober, ga vzamem domov... vam obljubim da to noč prespim z njim divjo noč vam želim zdaj tečem še jaz pogledat Primorske... ja ja vidim,da nekateri so res pridni
< Sporočilo je popravil nektarina -- 22.4.2009 9:28:00 >
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 22.4.2009 9:25:52
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Jutro še od mene. Jaz sem pa danes malo več poležavala (se zbudila ob 7 in poležavala do 7.20) potem sem spila kavo in je že ob 8-ih Nastia vstala. Je pa OK, brez vročine tako, da ne vem kaj ji je bilo včeraj. Če bo cel dan tako gre jutri v vrtec, Tarin pa bom peljala v petek, jaz pa bom šla malo v službo rešit par stvari. V službo bom itak šla že danes, ko jih bom dala spat. Kosilo je že skuhano (beluši juha) tako, da... lepo da ste vse ok in tako hitro rešle te vročine..
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 22.4.2009 9:30:10
|
|
|
|
thaiss
|
asso - super da so punce boljše
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 22.4.2009 9:37:19
|
|
|
|
thaiss
|
zrak- zdej mi je zneslo prebrat članek Ne dvomim da si ti tle dosti prispevala kot idejni vodja ps:če boste rabli kake poskusne zajčke
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 22.4.2009 9:38:18
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: zrak mela kaj tebe ni nič več na gmail? ja, tudi zdaj sem bila tam...ma ni nobenega on line.... kaj pa jaz?? kaj zdej, klepetate na gmailu??
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 22.4.2009 9:43:56
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss zrak- zdej mi je zneslo prebrat članek Ne dvomim da si ti tle dosti prispevala kot idejni vodja ps:če boste rabli kake poskusne zajčke če verjameš ali ne, nisem jaz pobudnik..ideja ni iz mojega zeljnika..preveč energije od ideje do realizacije (jaz pa je nimam tolko) to je vse na M.. kot zajčka pa te bom predlagala... a kot nosečega zajčka
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 22.4.2009 9:44:36
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: zrak mela kaj tebe ni nič več na gmail? ja, tudi zdaj sem bila tam...ma ni nobenega on line.... kaj pa jaz?? kaj zdej, klepetate na gmailu?? ne
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 22.4.2009 9:49:28
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina UŠI???? Ajej. Pri nas bodo tudi združene skupine če bo veliko otrok, če jih bo pa malo pa bodo šli v koprski vrtec in tam bo kažin, ker ne poznajo ne vzgojiteljic, ne otrok in ne ambienta. Opek jok Ma drugače ne bo šlo. Saj gredo z njimi tudi vzgojiteljice...vsaj pri nas je tako in so čisto ločeni... jutro evo mene.....vidim, da nič ne pogrešate mene ....pa dobro sej vem da do sedaj nisem nič pametnega povedala...ampak vseeno grem naprej brat in komentrirat
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 22.4.2009 9:53:37
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: melaverde dobro jutrooo hvala, hvala... sem malo pozna ker sem na kavi brala Primorske....je en fico notri vreden greha !!!!!!!! moram it še pogledat... in če je res tako dober, ga vzamem domov... vam obljubim da to noč prespim z njim divjo noč vam želim zdaj tečem še jaz pogledat Primorske... ja ja vidim,da nekateri so res pridni jaz bi ga tudi rada vidla pa nimam primorskih
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 22.4.2009 9:53:52
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: thaiss zrak- zdej mi je zneslo prebrat članek Ne dvomim da si ti tle dosti prispevala kot idejni vodja ps:če boste rabli kake poskusne zajčke če verjameš ali ne, nisem jaz pobudnik..ideja ni iz mojega zeljnika..preveč energije od ideje do realizacije (jaz pa je nimam tolko) to je vse na M.. kot zajčka pa te bom predlagala... a kot nosečega zajčka lahko zajčka, samo se boste načakali.... .....boste prej kako telefonistko rabli
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 22.4.2009 9:55:00
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 jutro evo mene.....vidim, da nič ne pogrešate mene ....pa dobro sej vem da do sedaj nisem nič pametnega povedala...ampak vseeno grem naprej brat in komentrirat
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 22.4.2009 9:55:17
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 IZVIRNO SPOROČILO: nektarina IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: melaverde dobro jutrooo hvala, hvala... sem malo pozna ker sem na kavi brala Primorske....je en fico notri vreden greha !!!!!!!! moram it še pogledat... in če je res tako dober, ga vzamem domov... vam obljubim da to noč prespim z njim divjo noč vam želim zdaj tečem še jaz pogledat Primorske... ja ja vidim,da nekateri so res pridni jaz bi ga tudi rada vidla pa nimam primorskih ti skeniram in pošljem
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 22.4.2009 9:56:41
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Jutro še od mene. Jaz sem pa danes malo več poležavala (se zbudila ob 7 in poležavala do 7.20) potem sem spila kavo in je že ob 8-ih Nastia vstala. Je pa OK, brez vročine tako, da ne vem kaj ji je bilo včeraj. Če bo cel dan tako gre jutri v vrtec, Tarin pa bom peljala v petek, jaz pa bom šla malo v službo rešit par stvari. V službo bom itak šla že danes, ko jih bom dala spat. Kosilo je že skuhano (beluši juha) tako, da... Lepo brat, da ste vse OK,.....samo ti bi pa tudi lahko pozabla malo na službo Sigurno je kdo, ki te lahko nadomešča ali pač
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 22.4.2009 9:59:23
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss zrak- zdej mi je zneslo prebrat članek Ne dvomim da si ti tle dosti prispevala kot idejni vodja ps:če boste rabli kake poskusne zajčke zakaj se gre pa tole če smem vprašat thaiss - lep avatar
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 22.4.2009 9:59:32
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 IZVIRNO SPOROČILO: asso Jutro še od mene. Jaz sem pa danes malo več poležavala (se zbudila ob 7 in poležavala do 7.20) potem sem spila kavo in je že ob 8-ih Nastia vstala. Je pa OK, brez vročine tako, da ne vem kaj ji je bilo včeraj. Če bo cel dan tako gre jutri v vrtec, Tarin pa bom peljala v petek, jaz pa bom šla malo v službo rešit par stvari. V službo bom itak šla že danes, ko jih bom dala spat. Kosilo je že skuhano (beluši juha) tako, da... Lepo brat, da ste vse OK,.....samo ti bi pa tudi lahko pozabla malo na službo Sigurno je kdo, ki te lahko nadomešča ali pač Žal v tem primeru nobeden... sej vedno je tako, da ko imam bolniško je kaj nujnega, drugače pa lahko mesece stojijo zadeve. Pač, kaj čem. Problem je pa predvsem v tem, da so naslednji teden prazniki. Sej na momente si mislim boli te služba itak nimaš nič od tega in za tako plačo se ne splača sekirat, ampak... nisem tip, da prepostim vse drugim...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 22.4.2009 10:00:26
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 IZVIRNO SPOROČILO: thaiss zrak- zdej mi je zneslo prebrat članek Ne dvomim da si ti tle dosti prispevala kot idejni vodja ps:če boste rabli kake poskusne zajčke zakaj se gre pa tole če smem vprašat thaiss - lep avatar si nestrpna....sam da šefa spokam na sestanek in ti pošljem!! hvala
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 22.4.2009 10:00:26
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: thaiss zrak- zdej mi je zneslo prebrat članek Ne dvomim da si ti tle dosti prispevala kot idejni vodja ps:če boste rabli kake poskusne zajčke če verjameš ali ne, nisem jaz pobudnik..ideja ni iz mojega zeljnika..preveč energije od ideje do realizacije (jaz pa je nimam tolko) to je vse na M.. kot zajčka pa te bom predlagala... a kot nosečega zajčka spet nekaj kar je šlo mimo mene
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 22.4.2009 10:06:34
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: nena26 IZVIRNO SPOROČILO: thaiss zrak- zdej mi je zneslo prebrat članek Ne dvomim da si ti tle dosti prispevala kot idejni vodja ps:če boste rabli kake poskusne zajčke zakaj se gre pa tole če smem vprašat thaiss - lep avatar si nestrpna....sam da šefa spokam na sestanek in ti pošljem!! hvala Glih, ki si daj še meni, da ne bom edina, ki ne ve zakaj se gre Koga bo Zrak vzela sebi v pojstlo že vem , ampak članek ne vem o čem gre
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?