|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
23.4.2009 10:34:48   
thaiss
evo sem spila kafe!!

zrak res upam da dobite mesto v vrtcu, ker otroci ogromno dobrega poberejo, full stvari se naučijo....

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 951
23.4.2009 10:35:29   
thaiss
nena26 in mela kje ste danes??

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 952
23.4.2009 10:47:04   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

evo sem spila kafe!!

zrak res upam da dobite mesto v vrtcu, ker otroci ogromno dobrega poberejo, full stvari se naučijo....

vem, verjamem, vidim..saj pravim, da smo optimisti..

Mela bo prišla ko jaz grem user posted image

nena prosim napiši mi na zs tvoj naslov da ti pošljem knjigo , ker mi je že user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 953
23.4.2009 11:13:37   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

mogoče se utaplja...u deluuser posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 954
23.4.2009 11:51:38   
thaiss
melaverde kaj si bila kej v Okaidi, baje da imajo neke škonte?? Kaj pa njihova kartica zaupanja?

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 955
23.4.2009 13:09:03   
n€na

dan...

evo mene...
imam gužvo....pa še ene parkrat ko sem hotla kaj napisat mi je napisalo dami je dostop onemogočenuser posted image user posted image   upam da mi ne bodo zakleniliuser posted image

Thaiss.. upam da bo sprejet.. nismo še dobili odgovora.. smo pa dali vlogo samo v Šmarje, tako da držimo pesti... če pa ne dobimo, bo pa še eno leto doma, njemu v veselje... smo optimisti

a niso vam še nič javli??? Upam, da vam rata!

pri nas so imeli komisijo o odločanju o sprelemu novih v vrtec (je tako pisalo na vratih zbornice)v ponedeljek in upam da kmalu zvemo ali bo sprejeta v drugi vrtec ali ne......meni bi bilo lepo....ker mi je dosti bližji in 10 min peš od domauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 956
23.4.2009 13:10:51   
n€na

evo sem spila kafe!!

vem, verjamem, vidim..saj pravim, da smo optimisti..

nena prosim napiši mi na zs tvoj naslov da ti pošljem knjigo , ker mi je že user posted image

ni panike.....dejmo se enkrat na kavi dobit pa bota se zala in enei malo igrala, vmes če bo pa čas mi boš pa še knjigo dalauser posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 957
23.4.2009 14:22:52   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: nena26
imam gužvo....pa še ene parkrat ko sem hotla kaj napisat mi je napisalo dami je dostop onemogočenuser posted image user posted image   upam da mi ne bodo zakleniliuser posted image

a mogoče kej preveč o muslimanih komentiraš?user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 958
23.4.2009 14:53:56   
n€na

user posted image user posted image user posted image user posted image ja sem tam mal brala, js res ne vem kok so lahko eni smotani in nacionalistiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 959
23.4.2009 19:36:52   
thaiss

user posted image user posted image user posted image user posted image ja sem tam mal brala, js res ne vem kok so lahko eni smotani in nacionalistiuser posted image user posted image user posted image

jaz tudi berem kako se bockajo, ma so ko eni otroci user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 960
23.4.2009 20:35:41   
majrim
zrak....ma dej...ne misli na jok...če samo pomislim,kako mi je bilo na začetk hudo...ajojjjjjjjjjjjjj...zdej pa ostane kak dan doma,če je bolna in je že kažin v hiši in hiti odklepat vratauser posted image user posted image user posted image ...če bom imela še 1 otroka, bi ga spet dala v vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ---ko vidiš to njeno veselje in ko pridem po njo noče domovuser posted image ...pa vsake toliko časa mi vedno kej naredi v vrtcuuser posted image ...
asso....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo da je minilo brez problemoovuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 961
23.4.2009 21:34:32   
thaiss
ejla majrim user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 962
24.4.2009 6:24:12   
n€na
jutro,

končno lahko po dolgem času tudi jaz v miru kavo spijemuser posted image user posted image ......moja dva še spita jaz imam pa še 10 MIN preden grem v službouser posted image

zrak upam da si (boš) vidla moj post...ker do sedaj ko sem ti odgovorila na kateri koli post v zvezi s knjigo ga nisi vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 963
24.4.2009 7:28:10   
zrak

jutro,

končno lahko po dolgem času tudi jaz v miru kavo spijemuser posted image user posted image ......moja dva še spita jaz imam pa še 10 MIN preden grem v službouser posted image

zrak upam da si (boš) vidla moj post...ker do sedaj ko sem ti odgovorila na kateri koli post v zvezi s knjigo ga nisi vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobro jutro..

Nena sem vidla ja.. lahko se zmenimo..magari  kaj naslednji teden, samo upam, da bo kaj sončka..

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 964
24.4.2009 7:28:14   
asso
Jutro, evo tudi mene že v akciji. Ena v vrtcu, druga se prebuja. Jo odpravim in v službo. Še danes pa en teden fraj. Vsake toliko mi paše dopust, pa če prav ne gremo nikamor. Bom vsaj v hiši in okoli malo porihtala.

Ah, sej to ni namerno. Ali spregleda ali pa ko piše post pa pozabi... Jaz sem se tudi že spraševala, če me ignorirauser posted image user posted image user posted image user posted image

Glede vrtca pa še to. Nastia me vsako jutro ko jo pustim v vrtcu vpraša: mama, kaj me boš lahko prišla iskat poznouser posted image  Tako, da... Pa Tarin, ki je zdej doma bi tudi rada šla v vrtec.

Evo, me že kliče iz sobe kar vztrajno...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 965
24.4.2009 7:38:03   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: asso

Jutro, evo tudi mene že v akciji. Ena v vrtcu, druga se prebuja. Jo odpravim in v službo. Še danes pa en teden fraj. Vsake toliko mi paše dopust, pa če prav ne gremo nikamor. Bom vsaj v hiši in okoli malo porihtala.

Ah, sej to ni namerno. Ali spregleda ali pa ko piše post pa pozabi... Jaz sem se tudi že spraševala, če me ignorirauser posted image user posted image user posted image user posted image

Glede vrtca pa še to. Nastia me vsako jutro ko jo pustim v vrtcu vpraša: mama, kaj me boš lahko prišla iskat poznouser posted image  Tako, da... Pa Tarin, ki je zdej doma bi tudi rada šla v vrtec.

Evo, me že kliče iz sobe kar vztrajno...

ja ja res ni nikoli namerno.. sem pozabljive in zmedene sorte...

Asso to pomeni, da ste vse babe pri hiši okuser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 966
24.4.2009 7:39:12   
zrak
Thaiss kaj lahko tudi meni pošlješ na mail , tisto skenirano iz primorskih novic...hvala

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 967
24.4.2009 7:47:53   
n€na

jutro,

dobro jutro..

Nena sem vidla ja.. lahko se zmenimo..magari  kaj naslednji teden, samo upam, da bo kaj sončka..

super....jaz lahko v ponedeljek ko sem fraj.seveda če bo sonceuser posted image  in malo bolj toplo kot včeraj ni
danes.........po tri dni delam , čez vikend pa nimam časa ker pride moj brat z familijo k meni na obisk za vikend.se že full veselim ker bom mojga malega 3M starega Miheca vidla........do sedaj sem ga vidla samo dvakratuser posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 968
24.4.2009 7:50:20   
zrak

jutro,

dobro jutro..

super....jaz lahko v ponedeljek ko sem fraj.seveda če bo sonceuser posted image  in malo bolj toplo kot včeraj ni
danes.........po tri dni delam , čez vikend pa nimam časa ker pride moj brat z familijo k meni na obisk za vikend.se že full veselim ker bom mojga malega 3M starega Miheca vidla........do sedaj sem ga vidla samo dvakratuser posted image user posted image

pa kadar delaš - popoldan??

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 969
24.4.2009 7:53:38   
n€na

jutro,

dobro jutro..

pa kadar delaš - popoldan??

če je tebi prav.......lahko tudi popoldan user posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 970
24.4.2009 9:35:43   
asso
Kje ste pa ostale danesuser posted image Thaiss, Mela...

Majrim, lepo te brati... iz vrtca pa res prinesejo marsikaj. Dosti pozitivnega, seveda pa tudi negativnega (pač del življenja...).

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 971
24.4.2009 9:55:36   
zrak

Majrim, lepo te brati... iz vrtca pa res prinesejo marsikaj. Dosti pozitivnega, seveda pa tudi negativnega (pač del življenja...).

kot vsaka stvar,,, neki dobrega, neki slabega.. bomo vse vidli ko bo nastopil trenutek...

res kje ste vse druge..

Majrim, ke lepo da nas prideš kaj pozdravit..

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 972
24.4.2009 10:11:46   
n€na

kot vsaka stvar,,, neki dobrega, neki slabega.. bomo vse vidli ko bo nastopil trenutek...

res kje ste vse druge..

Majrim, ke lepo da nas prideš kaj pozdravit..

evo mene tukaj.......

zdej sem spizdila iz ene pisarne....ker notri tako smrdi po zelenem čaju daje grozauser posted image user posted image  mi mora pa neki skeniratuser posted image  mam še sedaj tisti zrak v ustih.

zdej žez ene 10 min si grem pa burek iskat........jaja sej vem redi in tkouser posted image user posted image user posted image  sam se mi ga je  tok zluštal, da ne morem povedatuser posted image user posted image

Iz vrtca pa res prinesejo polno presenečenj.............moja bi kar na lepem imela dudo......pa ne vem kaj nardit....sem ji dala tisto gumjasto, ki je imela za dlesni in vleče ko zmešana.....jih je v vrtcu polno z dudo in zgleda da vidi tiste al kakouser posted image user posted image nimam pojma

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 973
24.4.2009 10:44:19   
thaiss
...čau...laufam ko nora, se še nisem ustavla od 8h zjutraj. Zdej sem si kafe privoščla, upam da ga spijem v miru in preberem kaj ste načvekale

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 974
24.4.2009 10:49:33   
nektarina

[Iz vrtca pa res prinesejo polno presenečenj.............moja bi kar na lepem imela dudo......pa ne vem kaj nardit....sem ji dala tisto gumjasto, ki je imela za dlesni in vleče ko zmešana.....jih je v vrtcu polno z dudo in zgleda da vidi tiste al kakouser posted image user posted image nimam pojma

moja 2 pa odkar sta vrtcu niti ne pogledajo dude... včasih  ko jo   najdejo kje v kakšnem predalu jo dajo v usta in pol  takoj vržejo ven
ja pa doma imamo probleme  z slinčki, nočejo jest z njimi, v vrtcu pa ni problemov
Drugače pa Alex oponaša junake iz risank- doma takšnih risank ne gledamo
vse to  vidi v vrtcu..
je pa tudi veliko, veliko lepih stvari  katere so se naučili v vrtecu..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?