Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.4.2009 10:53:06
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak Thaiss kaj lahko tudi meni pošlješ na mail , tisto skenirano iz primorskih novic...hvala pošljem Majrim, lepo te brati... iz vrtca pa res prinesejo marsikaj. Dosti pozitivnega, seveda pa tudi negativnega (pač del življenja...). ja res marsikaj. Matia je v torek ko so ga v vrtcu pobrali še pol ure kričal PITU MATINU, ignoracija pomaga in je kmalu pozabil Pa enga fantka imajo ki zelo rad tepe, in potem mi vsak dan pove Kistan tepau, Matia ni tepau piden tant nena jaz bi tudi burek
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.4.2009 11:14:55
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss nena jaz bi tudi burek U mi cedite sline z burekom, čeprav sem pojedla en panin z domačim kruhom in domačo panceto... njami... Najboljši burekti pa so tu v Kidričevi...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.4.2009 11:35:12
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Najboljši burekti pa so tu v Kidričevi... se strinjam...tapravi, mastni...mnjam.... asso a boš ti kej naročala preko ebaya- jaz bi rabla crocse za Matio, lanske sem lihkar prodala
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.4.2009 11:37:20
|
|
|
|
austen
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: thaiss nena jaz bi tudi burek U mi cedite sline z burekom, čeprav sem pojedla en panin z domačim kruhom in domačo panceto... njami... Najboljši burekti pa so tu v Kidričevi... ma res delate gušte....... ......jaz pa lačna no ja....zdaj sem končala, kar je blo nujnega....grem pa še jaz po en panin drugu teden pa dopust..... čeprav glede na napoved vremena, se ga lih na veselim preveč bomo vidli........ upam, da se motijo
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.4.2009 11:40:50
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen čeprav glede na napoved vremena, se ga lih na veselim preveč bomo vidli........ upam, da se motijo tudi jaz upam da se motijo
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.4.2009 11:42:31
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: asso Najboljši burekti pa so tu v Kidričevi... se strinjam...tapravi, mastni...mnjam.... asso a boš ti kej naročala preko ebaya- jaz bi rabla crocse za Matio, lanske sem lihkar prodala Bi mogla ja... Nastia je sama ugotovila, da so ji lanske še prav Tarin pa rabi nove in tudi jaz se ne bi branla. Sicer na ebayu nisem (ko sem gledala) našla nič ugodnega. Oziroma kar je ugodno je iz HongKonga tako, da... potem ima problem s carino. Oziroma tega nisem še izvajala. Če mi najdeš kaj ugodnega lahko naročim. Kako pa si prodala lanske Crocske preko poznanstev ali preko kakšne Bolhe? Jaz bi mogla tudi prodat Teva sandale od dragega nove, ki sem mu jih naročila in kljub temu jih noče nosit, ker pravi, da mu prst dotika spredaj Chi lo capisce... so mu pa full dobre tako, da mu moram it kupit v Hervis skoraj za duplo ceno Joj, dokler si otroci zmišljujejo še razumem, ko pa si odrasli...
< Sporočilo je popravil asso -- 24.4.2009 11:43:12 >
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.4.2009 11:52:58
|
|
|
|
austen
|
po kolko jih pa najdete na e-bayu Croce....čisto informativno me zanima, v primerjavi z redno ceno Meni sicer niso lepi, ma Erika se je zadnjič komaj odlepla od njih v Supernovi gor na vrhu, kjer ima une falšonske. Je rekla: "pogej mama! Kako lepo čevelčki!"
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.4.2009 12:07:46
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss sem dala oglas na mamo Kaj bi to bilo Sem malo za kačami... mi smo imeli lani te [/link] zdej sem pa neki tazga gledala [link=http://shop.crocs.com/pc-2177-4-electro.aspx?navcategories=32,4] Ja, ja... lepi so. Meni tudi niso všeč, ampak punci sta zelo zadovoljni z njimi in tudi jaz, ker sem jih preiskusla na mokrem in ni boljših od Crocks za mokro, ker se niti malo ne drsijo...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.4.2009 12:08:35
|
|
|
|
thaiss
|
ups sem neki spackala...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.4.2009 12:09:08
|
|
|
|
thaiss
|
www.mama.si
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.4.2009 12:27:20
|
|
|
|
melaverde
|
ciaoooo IZVIRNO SPOROČILO: thaiss www.mama.si pustimo stat, da meni sploh nič ne odpre... thaiss, ma kaj že?? kam grejo?? kakšna je cena teh crocsov???
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.4.2009 12:39:11
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde ciaoooo IZVIRNO SPOROČILO: thaiss www.mama.si pustimo stat, da meni sploh nič ne odpre... thaiss, ma kaj že?? kam grejo?? kakšna je cena teh crocsov??? Mislim, da otroški so 29,99€ za odrasle pa 39,90€... pri nas. V Italiji še dražji.
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.4.2009 12:44:04
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: melaverde ciaoooo IZVIRNO SPOROČILO: thaiss www.mama.si pustimo stat, da meni sploh nič ne odpre... thaiss, ma kaj že?? kam grejo?? kakšna je cena teh crocsov??? Mislim, da otroški so 29,99€ za odrasle pa 39,90€... pri nas. V Italiji še dražji. in te ki bi ve naročile po netu, niso nič cenejši??
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.4.2009 13:03:24
|
|
|
|
austen
|
Tukaj sem jaz že ene dve leti nazaj naročila moje (ma jaz imam une kao dežne škornje) http://www.crocs.eu/shop/monthly/ včasih imajo tudi kaj znižano za 50% pa pošljejo ful hitro
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.4.2009 13:06:41
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen Tukaj sem jaz že ene dve leti nazaj naročila moje (ma jaz imam une kao dežne škornje) http://www.crocs.eu/shop/monthly/ včasih imajo tudi kaj znižano za 50% pa pošljejo ful hitro Sej, če imajo popust je OK, če ne pa so dražje kot pri nas in še + poštnina se sploh ne splača.
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.4.2009 13:09:32
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: austen Tukaj sem jaz že ene dve leti nazaj naročila moje (ma jaz imam une kao dežne škornje) http://www.crocs.eu/shop/monthly/ včasih imajo tudi kaj znižano za 50% pa pošljejo ful hitro Sej, če imajo popust je OK, če ne pa so dražje kot pri nas in še + poštnina se sploh ne splača. ma res so cartasti za otroke
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.4.2009 13:15:20
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde thaiss, ma kaj že?? kam grejo?? ne štekam??? kakšna je cena teh crocsov??? pri nas so 29,90 samo imajo samo navadne Cayman
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.4.2009 13:18:45
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: austen Tukaj sem jaz že ene dve leti nazaj naročila moje (ma jaz imam une kao dežne škornje) http://www.crocs.eu/shop/monthly/ včasih imajo tudi kaj znižano za 50% pa pošljejo ful hitro Sej, če imajo popust je OK, če ne pa so dražje kot pri nas in še + poštnina se sploh ne splača. ma res so cartasti za otroke ja ampak tako lepih tuki ne dobiš
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.4.2009 13:21:47
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: austen Tukaj sem jaz že ene dve leti nazaj naročila moje (ma jaz imam une kao dežne škornje) http://www.crocs.eu/shop/monthly/ včasih imajo tudi kaj znižano za 50% pa pošljejo ful hitro Sej, če imajo popust je OK, če ne pa so dražje kot pri nas in še + poštnina se sploh ne splača. ma res so cartasti za otroke ja ampak tako lepih tuki ne dobiš Ja, to je res, ampak tej lepši so tudi dražji... okrog 35€...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.4.2009 13:36:53
|
|
|
|
austen
|
sej v tej e-trgovini imajotudi outlet oddelek...... samo moraš spremljat zaloge malo heca, ma je res.....jaz sem moje Crocs (mislim, da so georgie model) dobila za nekaj manj kot 30€ s poštnino vred, medtem ko redna cena je cca 45 + poštnina
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.4.2009 13:49:21
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: melaverde thaiss, ma kaj že?? kam grejo?? ne štekam??? kakšna je cena teh crocsov??? pri nas so 29,90 samo imajo samo navadne Cayman ma kaj si jih že prodala-stare? kam se selijo??
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.4.2009 13:51:25
|
|
|
|
melaverde
|
asso je šla k naši P....jaz tudi klicarim tja in se mi ne oglasi nihče...tudi asso se ne oglasi, da bi mi potrdila če njihov telefon zvoni v prazno .... očitno bo Val cepljen enkrat do 18.leta starosti....
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.4.2009 13:53:23
|
|
|
|
thaiss
|
kolko pa znese poštnina?
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.4.2009 13:54:29
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: melaverde thaiss, ma kaj že?? kam grejo?? ne štekam??? kakšna je cena teh crocsov??? pri nas so 29,90 samo imajo samo navadne Cayman ma kaj si jih že prodala-stare? kam se selijo?? sem se napisala malo višje da sem jih prodala ....Ljubljanski konec
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
oblačilaLelly28 RRkje največkrat kupujete oblačila za otroke?v fizičnih trgovinah (
64%)

v spletnih trgovinah (
9%)

kupim/dobim rabljeno (
27%)

delano po naročilu/šivam sama (
0%)
Število vseh glasov: 11Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!