|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
23.4.2009 12:59:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

lina...a sm spregledala..kam pa je šel Tristan?

Pa a vi boste šli vsi skupaj v NY....z dojenčkom...ejej...to ti pa ne zavidam.

Tristan je šel samo na počitnice k babici in dedku....user posted image

O NY pa samo jest sanjam.....bi šla takoj....zares....ampak mož bi zaenkrat samo službeno šel za nekaj časa....se mi pa zdi, da če bodo takole srali s temi vrtci, da se zna zgoditi da zares vsi skupaj popokamo.....mah, ga kar pogrešam - priznam ! Pa zdaj se je začel TriBeca festival....se mi kar kolca user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2976
23.4.2009 15:09:38   
frrrr
js sm šla pa zdej gledat kdaj sm pr jaši čutla prve brcike. pr 17ih tednih. zihr sm bla pa pr 19ih, ko jih je že mož čutil. takrat sem vedla, da si ne domišljam user posted image

vam morm povedat kaj se je danes našemu malemu sanjalo. je jokal, pa gre mož ponj, ga prinese k nama. se mali stisne k meni. potem pa kr ni še zaspal. ponavadi v sekundi spi dalje. je rekel: mami, živalice so prišle k meni. živalice s pikicami. pa sem ga hotela potolažit in sem mu rekla, da se one lahko igrajo z njim, ker ima on tut pikice in se ne more okužit od njih. pa je zajamral tolk milo, da sem še js skoz zajokala z njim: pa ne zdaj, ko spim user posted image

pa še to. prej sem ga stisnila in mu rekla, da je on moj mali sonček. mi je hotel vrnit poklon in mi je rekel: ti si pa moj veliiik okrogel sonček user posted image še hud ne moreš bit user posted image

včeraj mi je dal pa v glavo eno špangico in mi je rekel: no, zdaj si pa princeska user posted image

zdej pa šibam malega zbudit, sicer bo spal in spal, zvečer pa ne zaspat user posted image že 3. dan prehajamo nazaj na dneve, ko je treba v vrtec. se kr pozna, da je nazadnje blo treba vstat 10.4. in potem je vsak dan zvečer potegnil in zjutraj tudi do 10ih. je pasalo 10 dni tk poležavat. zdej pa čas, da pridemo nazaj na stare tire. včeraj zvečer že uro in 15 minut prej zaspal user posted image

< Sporočilo je popravil frrrr -- 23.4.2009 15:10:15 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
24.4.2009 8:01:11   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

ma kako meni dones paše tale ljubi mir....nobenega cviljenja, jokcanja, kričanja, skakanja, pa 20mio klicanja MAMI, ....user posted image user posted image user posted image

jest bi tud. ravno vceraj zvecer sem si tega zazelela.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
24.4.2009 8:24:37   
*anč*
oj!

mi jo tut danes mahamo na morje user posted image , sam upam, da bo kej vremena, če ne ni nč fajn.

frrrr  brce sem pr tistanu čutla v 19. tedenu, zdej pa že v 16. ( 15 tednov in par dni). mi je blo full neverjetno, da je taka razlika. pa res veš, kaj čutiš in ni tistega ugibanja a  je to to, al ne user posted image .

nasmejala sem se vragolijam, še posebej martinovemu aktimelu user posted image .

lepo se mejte čez praznike!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
24.4.2009 21:52:46   
Anonimen
tole je pa kriza...... v svoj babyfon poslušam jokanje dojenčka, pa sploh ne vem kdo v teh hribih bi ga imel....je kr mal skeri.....zdajle sem šla pred vrata gledat, če ga je kdo tam pustil....user posted image

pa tud naš otrok je danes kar nekam nemirno zaspal....user posted image

pa tale v trebuhu se obnaša kukr žabica, ki bi želela nekam skočit....

user posted image

a je luna jutri ane ? user posted image

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2980
26.4.2009 9:31:29   
frrrr
dan, vse uživate?

nosečke, če gre katera rodit, naj gre vse gladko in naj ne pozabi javit!

naše dete gleda živžav... je prav smešen, se je ob 8ih zbudil in ni hotel vstat. 8:40 sem ga prepričala, da sva šla jest in pred tv. je pa začel malo bolj pridno zvečer spat hodit. se pozna, da je moral nazadnje 10. aprila vstat za v vrtec. in potem bi zvečer kr bral in bral v endogled, pa pesmice pel... se je zgodilo tudi, da je ob 23ih bil še buden, ko sem bila js zihr, da spi. zjutraj bi pa do 10ih spal. no, ta teden smo pa imeli mau privajanja nazaj na ritem in sva ga zjutraj kr mau budila. se mu je zolk nabralo, da je v petek zaspal pred 20. in spal včeraj do 9ih. včeraj pa tut 20:15 zaspal. tole je že mau bolj normalno.
včeraj smo bili doma, dedca pred hišo in v okolici, js pa doma doma in sem pospravljala stanovanje po dolgem času. so zgleda mišice čist zakrnele, saj sem zvečer Jaši prebrala pravljico in nisem mogla iz postelje. mi je moral mož pomagat tolk me je bolel kolk in cela leva ritnica zraven. potem me je moral pa še konkretno zmasirat user posted image mislim, da mora danes ponovit, ker mau še čutim bolečine user posted image
kaj bomo pa danes počeli, pa še ne vemo... vreme ni glih dobro. mogoče bomo skočili do živalskega vrta, letos še nismo kaj dost tam okol skakali. sicer bomo pa pred hišo v peskovniku in na gugalnici, pa do jeza šli kamenčke metat, pa v gozd. se najde kaj luštnega, če se hoče... dolgčas nam nikoli ni.
zdej sem pa ravno pogledala za en izi recept in bom eno skutino pecivo spekla... se mi lušta domačega peciva.

lepo se imejte....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
26.4.2009 9:35:00   
frrrr
včeraj nobena nič pisala user posted image vse dopustujete user posted image no, le uživajte!

*lina*, luna je bila ja, zato pa naše dete spalo 13 ur in 15 minut v svoji postelji. ostale dni ne spi tolk pridno, samo kadar je luna user posted image
in prejšnjič se ti nisem zahvalila, ko si omenila karakterje naših malih tehtnic. naše dete si vedno zmišljuje. reče, da bi nekaj, pol si vmes premisli in na koncu spet hoče prvo stvar. to je zaradi znamenja v katerem se je rodil. včasih se mi je že zdelo, da me samo pod=bava user posted image
pa še za tevice ne vem ali ti je katera odgovorila, js sm jih v massu videla veliiiko.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
27.4.2009 16:49:58   
frrrr
dan.

nas na vrh spravim, bomo dolgo tam user posted image še vedno smo na prvi strani, pa sem včeraj zjutraj nazadnje pisala user posted image

včeraj smo po kosilu odšli kr na Šobec, kjer je mali ob kopališkem delu zagledal tuš in povedal: to je pa tuš, vedno boljši! sva rabla z možem kr neki časa, da sva zakapirala. user posted image srečali smo se s kolegico in sem vidla njenga skoraj 3mesečnega sončka. joj, komi čakam eno tako bitjece v naročju.
danes je pa naše dete tak dojenček. zjutraj je hotel gledat telebajske. ko sva šla vn, pa ni hotel s triciklom ampak z vozičkom. pa sem mu ugodila in sva šla en hiter giro. matr sem se utrudila. dve leti nazaj sva delala 10 takih rund, pa ni blo panike. zdej sem imela pa srce skor v hlačah. user posted image zaključek je bil pri jezu, kjer sva kamenje v vodo metala. doma naju je čakalo kosilo, potem pa spanje. zdaj je pa tako gnilo vreme, da imamo ustvarjalne urice. poslušamo pesmice in zraven pojemo. pa risali in barvali smo že z voščenkami, zdej je plastelin v igri že skoraj eno uro. sem se že malo naveličala in skočila pogledat, če je katera rodila user posted image

kako sta psaša in *lina*? kaj dogaja?

no, grem še mau plesat in pet user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
27.4.2009 16:53:17   
frrrr
še vam pripnem recept za pecivo, ki sem ga včer pripravila in sva ga z možem na hitr zmazala user posted image za Jašo sva dala na stran, da je počakalo do danes. orng kalorijska bomba, a nisva si mogla kaj, ker je bilo tolk dobro. sva tolk časa hodila v kuhinjo po še in še, da je zmanjkalo user posted image vsake reklame je šel eden po šeee user posted image

skutino pecivo

-  0,5 kg skute
-  2 navadna jogurta - čvrsta
-  2 jajci
-  8 žlic olja
-  8 žlic moke
-  8 žlic sladkorja
-  1 vanilin sladkor
-  1 pecilni prašek

dobro zmešamo; vlijemo na malo naoljen pekač - ne prevelik, malo višji; pečemo 10 minut na 220 stopinj.

priporočam najprej zmešat sladkor in jajce; po tem pa ostale sestavine: olje, skuto, jogurt; nazadnje pa moko s pecilnim.)

-         1 jajce
-         1 kisla smetana

zmešamo;  na vroče premažemo; pečemo še 35 minit na 200 stopinj. 

pa dober tek user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
27.4.2009 17:26:31   
Anonimen
thank you for asking !

Imam sindrom gnezdenja. Smo bili danes tudi v tavelikem šopingu, tako da sem naredila zaloge hrane za en mesec, da reveža fanta ne bosta stradala....drugače pa se ne dogaja nič posebnega. Pri nas vse mirno ! No, pojemo ''Na juriš'' - v skladu s praznikom ane ?

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 2985
27.4.2009 17:30:06   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

No, pojemo ''Na juriš'' - v skladu s praznikom ane ?

haha, jaz tudi pojem Na juriš in noro uživam...naša najstnica je pa poslala mladička, da me vpraša: mami, a maš ti vročino?user posted image user posted image user posted image

če smo pa mi to vse peli v oš pri pevskih......pa mi nostalgija ven udarjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
27.4.2009 20:48:56   
piskot
cer.

martin je tudi hotel peti na juris, pa mu ne gre. se cist zavozla user posted image .

a ni vcasih fino, ce se vremenarji zmotijo. upam da ne bo zdaj jutri scalo kot iz skafa, ker greva z ano na bioresonanco pes.

lina in psasa telih zadnjih tednov vama pa nisem nic fous. a imena ze imamo?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
27.4.2009 21:17:22   
Anonimen
ej altati, ti bi mogla svoje otroke k nam pripeljat....user posted image  vse Tv, ki jih imamo so prižgane na glas, do fuuulla, zunaj zastave plapolajo, ata in sine korakata s partizansko kapo okoli bajte, tast in tašča pa uprizarjata partizanske igre...no, takle smo imeli popoldanuser posted image

Piškot - mi imena imamo user posted image ..končno ! Sam ne vemo pa, kaj bomo imeli !

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2988
27.4.2009 21:22:24   
psaša
Čer. Jaz sem še tukaj. Že ene dva dni nekaj pospravljamo in preurejamo. Tako, da smo danes končali user posted image . Sem pa kar zmatrana, pa zatekati sem začela user posted image . Drugače je pa vse mirno, nobenega špikanja, nobenih lažnih popadkov, mir. Mislim, da imam še ene 13 dni do konca. Ma, bomo že zdržali.

piskot ime imamo že izbrano - Lara

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
28.4.2009 13:14:09   
psaša
Dan. Sem od pregleda, vse OK, odprta 3-4 cm. Nobenih popadkov, no zdaj nekaj čutim dol, da me špika. Mogoče od tega, ker me je vaginalno pogledala. Drugače mi je pa rekla, da bom rodila najkasneje čez en teden, me bojo dali kar na umetne, glede na to koliko sem že odprta. Sem kar malo šokirana.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
28.4.2009 13:59:51   
@lina
Malo se vam oglasim še z našega konca... imamo eno tako kislico od vremena, pa to niti ni tako pomembno, glavno da smo vsi dopustniški. Danes smo še doma, smo zapravljali in se potepali, jutri pa gremo v morske kraje... baje neke hude vročine ne bomo imeliuser posted image ...malo bomo okolje zamenjali, pa pustili bomo, da nas drugi malo strežejouser posted image

Če se bo v tem času s katero user posted image  kaj posebnega dogajalo, že vnaprej želim, da bo vse gladko in hitro mimouser posted image

Uživajte praznične dni in se crkljajte!

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
28.4.2009 19:27:54   
moci
bu.

mi smo kar fajn, imamo pa zeloooooooooooo scrkljano babnico doma. user posted image
tako da sem bila vesela, da je danes dan za vrtec.

pa še novo prebivalko smo dobiliuser posted image mijav

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
28.4.2009 20:11:10   
piskot
še tukaj, moci 100krat hvala da ste vzeli Nino! (mah zakaj ne delajo smajliji ko jih rabis)

Upam da se boste ujeli in da bo pridna vsaj tako kot je bila pri nas.

Sicer pa porocilo. Danes sva bili z Ano na bioresonanci: kravje mleko, med (ja mami ga vsako jutro frustka), breskve, svinjsko meso in kakav (unsmajlikjokakernicokolade).

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
28.4.2009 20:59:33   
moci
sem ti ravno mejlala.
kera pridna mačka. da dol padeš. skrajno uglajena, kot martin. user posted image

trenutno spi na zojini mizici. skratka, išče lokacijo po dnevni.
upam, da bo martin zdaj super. zdravko drenuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
28.4.2009 21:00:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

še tukaj, moci 100krat hvala da ste vzeli Nino! (mah zakaj ne delajo smajliji ko jih rabis)

Upam da se boste ujeli in da bo pridna vsaj tako kot je bila pri nas.

Sicer pa porocilo. Danes sva bili z Ano na bioresonanci: kravje mleko, med (ja mami ga vsako jutro frustka), breskve, svinjsko meso in kakav (unsmajlikjokakernicokolade).

a tega ne smeš jesti?

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2995
28.4.2009 21:01:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Dan. Sem od pregleda, vse OK, odprta 3-4 cm. Nobenih popadkov, no zdaj nekaj čutim dol, da me špika. Mogoče od tega, ker me je vaginalno pogledala. Drugače mi je pa rekla, da bom rodila najkasneje čez en teden, me bojo dali kar na umetne, glede na to koliko sem že odprta. Sem kar malo šokirana.

očitno se nekaj dogajauser posted image

Psaša tako kot bo ime tvojima otrokoma bi bila pa tudi jaz in brat, če bi se rodila ravno obratno- jaz bi bila Miha on pa Larauser posted image

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 2996
28.4.2009 21:02:13   
moci
aja, slike. moj mož se ne strinja s tem, da ga javno napopam.
skrajno sramežljiv, anede.

ko bo fotograf dodal fotke na tisto spletno stran, kjer so že slike s štanjela, vam povem. zdaj je na dopustu, pa sem mu rekla, da se ne mudi.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
28.4.2009 21:07:17   
moci
o lej jo, remi, tebe pa tudi redko vidimo. user posted image

nosečke, jaz kar čakam. po moje bo zeloooo kmalu akcija.
glejte, da bomo usrezno in ažurno obveščane

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
28.4.2009 21:11:44   
Anonimen
vd moža sem poslala fuzbal gledat, da lahko jaz mal novičke pregledamuser posted image

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2999
28.4.2009 21:15:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

vd moža sem poslala fuzbal gledat, da lahko jaz mal novičke pregledamuser posted image

hihih....i ja !user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?