|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
1.5.2009 21:23:32   
lucika
danes pa se morem oglasit, da se malo hvalim....

torej, pri nas je zdaj že drugo leto prvomajski žur na stolpniku, to je en vrh na konjiški gori...za lenuhe vozijo busi gor in dol... pa smo malemu privoščili vožnjo z busom, ker je čisto nor nanje. ampak dol, pazi 8km, pa smo šli peš. mali je večino poti preletal, prehodil, preskakal, malo se je tudi nosil:) neverjeten je bil, nisem pričakovala. smo imeli plan b, po poti ustavit avtobus, če ne bi več šlo. pa je šlo.

danes se je rodila moj prvi mucek. je bila taščina mačka breja, pa so se nekak odločli, da jih ne bodo meli, pa sem jaz enega kao rešla. saj se grozno sliši, saj vem, ampak vseeno sem čist mal ponosna. smo imeli mačke doma, ampak čist svoje jaz nikoli,. pa me kr mal skrbi kak bom to zrihtala, ampak bom; dobili smo novega člana.

drugače vse po starem. rastemo, norimo, plezamo, preskačemo cele dneve na trampolinu...take standardne zadeve. zdaj sem že od petka doma, tak da so tole take mini počitnice skoraj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
1.5.2009 23:01:27   
frrrr
Aja1, me veseli da ti všeč pecivo. men tut blo tolk, da sem ga skor pol sama pojedla user posted image

*anč*, mi nismo nič mazali... 1x dnevno dobil claritine in to je bilo to. dva dni skoraj nič od nič, pol 4 dni veliiiiko pikic, pol pa še mau crkljanja user posted image držte se!

psaša, počakaj da prazniki minejo, ker zdej so resursi v porodnišnici verjetno na minimumu user posted image pol pa le hitr user posted image

lucika, super za malega pohodnika in za novega družinskega člana user posted image user posted image

midva z jašo sva že doma, očka pa še nekje na poti. so še delali pred prikolo, pa sva se z jašo kr spravila za spanje, ter se odpeljala. mož pride s svojimi starši, nisem ga kr tam pustila user posted image
sicer pa danes pridobili en nov zobek, spodnjo desno 5ko. morje še vedno slano, malce še premrzlo... zrak je pa čudovit user posted image

zdej pa na kavč user posted image mejte se!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
2.5.2009 9:04:00   
*anč*
frrrr  že kej čutiš brcike? 

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
2.5.2009 19:47:28   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

frrrr  že kej čutiš brcike? 
men se zdi, da ja... mož mi pa pravi, da si domišljam user posted image  mah, nč ne potrjujem... je še čas za to... pa bolj zihr morm bit, da je to res to user posted image  
mi je pa kolegica posodila un angel sounds, da ga poslušamo vsake tolk časa... jaša je navdušen user posted image

*anč* kako pa vaš Tristan? se kej praska? js sm našemu kr rekla, če ga srbi nej mi pove, pa sem pihala... sicer včasih skoraj hiperventilirala no user posted image  ampak praskal se pa ni kaj dost.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
2.5.2009 19:50:34   
mis
Čer!

Evo, sem že dva dni v pogonuuser posted image  Prebolela, Neža se zaenkrat drži kot kopriva, ati tud.

Tina že spi, danes ni uspela nič spat popoldan in je bla koma. Neža še razgraja, ampak ne bo dolgo, pride varuška, midva greva pa na mesečno zakonsko srečanje.

Neža je ratala prava carica. Puza ko nora, na 10.mesečnico pa se je prvič dvignila na nogice in zdaj je to že kar stalna praksa nekaj dni. Zamoti se z neverjetnimi stvarmi, npr. navadno spodnjo majico, ki jo najde v kupu perila. In jo premetava in premetava pol ure.

Tina pa je itak prava frajla, vse jo zanima, govori ko strgan dohtar, vse hoče vedet in pomagat... zlata je. Takle mamo.

Držte se, nosečke počakte čez praznike, pol pa le...user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
3.5.2009 6:53:43   
moci
jutro.
ne morem spat, ful me grlo boli user posted image . sem mislila, da sem zakuhala, pa imam točno 37 vročine. pa še po tv ni nič. vsaj na naših 5 programih ne.

mačka hodi po stanovanju in mi na vsak način hoče povedat, da bi šla ona v spalnico. pa je ne razumemuser posted image

mi smo pa včeraj dudo vrgli v zbiljsko jezero, jo je račka nesla tamalim račkam. potem sva šli pa kupit nagrado. in nisem mogla verjet, sploh ni jokala za dudo. upam, da tako ostane. je bilo že pozno, tri letnice z dudo. groza.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
3.5.2009 9:09:38   
*anč*
frrrr  teb se že prou zdi, moški kasneje čutijo user posted image . tristana je zdej kr začel srbet, sam je kr priden in ne praska. ga morm opominjat, seveda user posted image .

morm šibat pospravljat, ker pol pičimo domov.

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
   [Brisano sporočilo]
3.5.2009 9:39:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3033
3.5.2009 10:21:42   
moci
lahko, pa še na moj mail, prosim. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
3.5.2009 10:30:44   
moci
user posted image

za tafirbčne.
ostalo kdaj drugič, vse slike so na mejlih in mam preveč, dela - shranit na rač, pa shranit na net, pa še lepit. ...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
3.5.2009 10:33:07   
moci
zdaj pa še kaj napišite, da ne bom en mesec gledala fotke user posted image

nam se današnji plani podirajo, zoja se je zbudila z gnojnimi učkami, jaz sem vsa adijo. drek. jutri moram pa nujno v službo.
po mojem bomo šli mal v gmajno, pa bo. danes, mislimuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
3.5.2009 11:41:01   
muki1
Moci lepa sta user posted image . A si shujšala ali te ta obleka ful zoži? Meni se zdiš neka šlank. Pa kako zaljubljeno ga gledaš...iiiiiiiii. Ma, jaz bi se tudi poročila s tabo, če bi mene tak pogledala user posted image .

Drugače pa, mi smo v petek prispeli.  Bilo je lepo, vreme ga je sralo, ampak se nismo dali. Čeprav je Portorož razrzt, morje gnilo, deževscalo je vsak dan, ampak nekak smo le uspeli iztržiti en fajn družinki odklop.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
3.5.2009 12:46:32   
Maxica
O nevesta, kako si lepa. Oba, no, pravzaprav. Res, super. user posted image
A tašča je bila zadovoljna? user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Maxica -- 3.5.2009 12:47:26 >

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
3.5.2009 18:02:01   
Anonimen
ja Moci, no pa si nam dala malo za glodat.....prav fejst sta ! Pa kako zaljubljeno te možiček gleda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3039
3.5.2009 19:21:25   
piskot
iii, moci kok romanticno user posted image .

evo, pa so sli prazniki. no ja, jaz jih imam itak celo leto. smo se imeli kar fajn, sploh ko smo se sprijaznili z dejstvom, da nas ta velik ne bo vec spal opoldan. tko pa zdaj ze 10 minut spi, pa imamo zvecer mir. se do ene 9h bomo ani dudo hodil popravljat, pol pa bo user posted image .

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
3.5.2009 21:12:20   
pikapolona2
ahhhhhhhhhhhh...pa je konec. Sej men se zdi da letos sam nekaj dopustnikujemo...tale recesija je tud za nekja dobra...moj ima celo kakšen frej dan oziroma teden...so med prazniki zaprli fabrko in smo lahko za 9 dni kliznali na morje....ki ga je častila moja mamauser posted image user posted image ....nama z M za RD
Smo bili v Červarju...sem pričakovala pač eno BZV naselje polno apartmajev.....no sej to je tudi bilo...ampak sem pa bila potem čisto navdušena kako imajo finmo urejene kolesarske steze (ob morju po gozdičkih.....same dobre plaže vmes)...smo kolesarili do poreča in še dalje proti vrsarju....pa v drugo stran skoraj do Novigrada....majka. Ful dobr za prvomajski dopust...poleti pa mene tam ne vidijo. Maxica tebi bi bilo tudi zeloooo všečuser posted image

Apartma je bil ogromen....imeli smo celo pomivalca...kakšen luksus. Malo smo bili sami...malo je bila poleg moja sestra (ki je itak fenomenalna varuška) malo sta pa še mojadva uletela.....glih toliko da sem lahko 2 dni zjutraj spala...saj sta tamalo popokala in jo odpeljala na en doooool sprehod in na tikočino (to je po brinino baby kapučino...spenjeno mleko s kakavomuser posted image )

Jst se javljam za ZOO....v soboto....sem prav zdej nekja prestavila...praznovanja za RD...zdej pa držim pesti da bi vreme zdržalo. škoda k nismo letos kej s kakšnimi majčkami zorganizirale...da bi bili vsi oktobrčki enaki :-)...mogoče pa lahko še kej na hitro skupaj spravimo...kaj pravite? Pa kdo vse zdej pride?

Moci...še fotk šeeeee da vidim to romantiko v belemuser posted image

Muki....a ti si pa Portorož zavzelauser posted image

ne preveč stresen začetek tedna vam želim

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
3.5.2009 22:24:11   
frrrr
Maxica, ne rabiš preračunavat datumov prvih brcik pri Maxu in Lanu... sem bolj zato spraševala, da vidla ali si domišljam user posted image no, očitno si nisem... bom pa v knjigo vseeno zapisala 2.5. kot prve brcike (za vsak slučaj, če sem si domišljala user posted image )

moci - upam, da si samo sanjala sred noči kk se čudno počutiš user posted image in super za račke z dudo user posted image user posted image
in vau, kolk sta lepa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in res si full šlank!

piškot - mi večkrat ne spimo čez dan... gremo pa obvezno počivat in knjigice brat. če se kam peljemo, pa valjda spi v avtu, pol pač tak čas potujemo.

muki, pikapolona - super, da ste se imeli lepo in vas vreme ni motilo pri družinskemu crkljanju!

za majčke sem js zraven!

zoo - js sm obvestila vavo (pride), pa Evik bom zdej.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
3.5.2009 22:41:55   
frrrr
našega malega pa zvečer mučijo pikaste živali. vsak večer imava debato. pred posteljo zadnji teden leži kača, ki ga čuva. z njim spi piki. pri vratih v vtičnici straži tiger iz medvedka puja. pred hišo je sosedova psička, na koroškem sta ga 2 mucka čuvala. pa midva z očkom ga čuvava. in vsak večer moremo to ponovit. sem mu že pojasnjevala, da živali niso več pikaste tako kot on ne in zdaj se lahko z drugimi živalmi igrajo, ne hodijo k njemu. ko je imel norice, so pa očitno hotle pri njemu bit. eh, ne vem kaj je prav in kaj narobe. včasih omenim, da bi se rade igrale in so prijazne, pa kr mau zacmevka, ker on bi rad spal in se ne igral. upam, da mine tole... ko zaspi je ok, pred spanjem imava pa kr debate. danes sva se po pravljici pomenila, potem sem šla pa gledat film. neki časa še klepetal in pel, med reklamami pa pogledam v sobo, pa bila luč ugasnjena in je spal.

sicer pa tale trma... joj... bova mogla z možem mal skup stopit. sicer sva striktna pri tem kar kdo reče, drugi ne ugovarja. če drugemu ne ustreza odločitev, jo pove prvemu kasneje, ko malega ni zraven. pred malim sva eno. ampak pri dejanjih bova pa morala bit bolj pridna. recimo rečemo gremo, pa mož reče js bi še to pa še to, pol pa lahk gremo. in tk se mali hoče še malo poigrat, ko je treba kam it... pol je pa pregovarjanja, da glava peče, sicer pa joook.

in kričanje... imajo vaši tut potrebo po tem? naš mali pri spravljanju v pižamu zelo rad mau kriči, al pa "poje" na ves glas (tole petje je bolj preizkušanje glasilk) in v kopalnici je še ozvočenje odlično. to sicer ne vsak dan. danes šlo brez ogrevanja glasilk. včeraj je pa pri tašči tolk kričal, da sem mu razlagala kk sosedje že spijo (stanujejo v bloku, kjer so kopalnice skupaj... torej so ga poslušali desni sosdeje in še dvojni nadstropje nižje), pa kk se ga mucki bojijo, pa kk se bo dojenček bal... joj, včasih prav zmanjkuje idej.

mau sem se mogla spihat... sicer bil danes super truper priden fant... to je še za nazaj za vse živčke, ki mi jih tu in tam požre in sem oram delat, da obvladujem sceno in mi ne pride do živega user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
3.5.2009 22:45:28   
frrrr
aja, še to. včeraj ko sem prišla spat (pri tašči spimo v isti postelji), je mali v spanju rekel: a je janja? v istem tonu kot njegova prababica, ki živi pod nami. ona vedno sprašuje kdo je, ker slabo vidi, pa sliši tut bolj burno. pol pa stopiš v stanovanje, pozdraviš in ona vpraša vedno po dveh imenih (žensko od moževe sestrične in moško od mmoževega strica, odvisno kaj se ji zdi kdo bi lahk bil user posted image )... no vglavnem tole mi je blo kr mau skeri, kaj to naš mulc sanja, da se igra te vloge user posted image  

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
3.5.2009 22:47:25   
frrrr
pozabila sem vam zaželet mirno noč in sladke sanje user posted image

pa lep in uspešen teden vam želim, pol zdravja, da bomo v soboto v polni zasedbi!

*anč*  - tut vaš Tristan bi moral bit že v krasticah in nič več kužen... fejst pihajte user posted image opozarjali smo pa mi tut našega, pa je kr palilo. upam, da bo tut pri vas.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
3.5.2009 22:53:20   
pikapolona2
Potrebujem kar nekja plastičnih zamaškov od steklenic za radensko, sokove, kokakol...čimbolj raznobarvne.
Mate kej na zalogi...lahko kej daste na stran? Pa mi v soboto v živalca prineste...hvala

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
3.5.2009 22:56:53   
pikapolona2
joj....frrrr...jst pa popizdevam k je treba it spat...pa me vsake 5 minut v sobo kliče in moram vne nosit...tigra pa slona ...pa slike...pa žogo...ker mi pravi da jo je strahuser posted image user posted image user posted image . Pol pa mi reče da jo je strah slona...pa rečem sej ni slona...pa se ona dere je je je...v knjigi je...pol morava pa vse knjige v sobi pregledat (to lahko traja..ohoho)....da mi ona pokaže kje za boga je slon ali pa kakšen volk. po novem se boji pedenjpeda...ker je tam v eni pesmici volk....ojojoojojojoj
pa smo ji zdej eno tako super lučko nabavili...pa še vedno teži...no sej na morju je bilo zdej Ok...sam danes pa spet ista zgodba doma.

A me še kdo take strahove?

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
3.5.2009 23:21:44   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Potrebujem kar nekja plastičnih zamaškov od steklenic za radensko, sokove, kokakol...čimbolj raznobarvne.
Mate kej na zalogi...lahko kej daste na stran? Pa mi v soboto v živalca prineste...hvala

js sm glih prejšnjič gruntala, da bi jih začela zbirat, ker bi utegnilo kdaj v vrtcu kaj prav prit... bom poskušala ta teden kaj nabrat...

Neposredna povezava do sporočila: 3048
3.5.2009 23:23:25   
frrrr
pikapolona, zglea je zdej neko obdobje strahov... jaša neki backa jona omenja in risanke o biku... si jo morem pogledat, če so tam kakšne velike pikaste živali user posted image ejejej... sej bomo preživeli user posted image sam mogoče bi lažje, če se posnamemo na kaseto in vsak večer predvajamo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3049
4.5.2009 7:27:07   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

js sm glih prejšnjič gruntala, da bi jih začela zbirat, ker bi utegnilo kdaj v vrtcu kaj prav prit... bom poskušala ta teden kaj nabrat...

jst bom naredila ene take zanimive vetrnice...boš lahko potem delala z jašo :-) Ti bom poslala pdf delavnice.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Kaj otrok res potrebuje za prvi razred?
Prvi razred je pomemben korak – tudi pri nakupu šolskih potrebščin. Kaj otrok zares potrebuje in česa ne? Sestavili smo ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?