|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
28.4.2009 21:16:48   
Anonimen
psaša - a ti boš šla kar rodit ?! user posted image user posted image user posted image  

alora, jest imam pregled šele čez en teden.....ampak zdaj se kar fajn počutim, edino hodim ko ena raca

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3001
28.4.2009 21:18:36   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

še tukaj, moci 100krat hvala da ste vzeli Nino! (mah zakaj ne delajo smajliji ko jih rabis)

Upam da se boste ujeli in da bo pridna vsaj tako kot je bila pri nas.

Sicer pa porocilo. Danes sva bili z Ano na bioresonanci: kravje mleko, med (ja mami ga vsako jutro frustka), breskve, svinjsko meso in kakav (unsmajlikjokakernicokolade).

a tega ne smeš jesti?

jap, al pa ce jo dam na umetno mleko. bom rajs potrpela do 6 meseca, potem pa spet na teste. ce bo treba bom pa se podaljsala trpljenje user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
28.4.2009 21:44:58   
Anonimen

še tukaj, moci 100krat hvala da ste vzeli Nino! (mah zakaj ne delajo smajliji ko jih rabis)

Sicer pa porocilo. Danes sva bili z Ano na bioresonanci: kravje mleko, med (ja mami ga vsako jutro frustka), breskve, svinjsko meso in kakav (unsmajlikjokakernicokolade).

a tega ne smeš jesti?

jap, al pa ce jo dam na umetno mleko. bom rajs potrpela do 6 meseca, potem pa spet na teste. ce bo treba bom pa se podaljsala trpljenje user posted image

no, dieta je pa dobra- mislim za hujšatuser posted image
upam, da je vse samo prehodno, sej jaz tudi mislim, da je bilo pri Tinkari kravje mleko, ki sem ga jaz v ogromnih količinah popila, krivo, da jo je tako zvijalo!

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 3003
29.4.2009 8:09:17   
moci
punce, a zmenek potem velja, 9. maj? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
29.4.2009 8:33:29   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: moci

punce, a zmenek potem velja, 9. maj? 

kar se mene tice, moze.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
29.4.2009 10:22:27   
*anč*

a tega ne smeš jesti?

jst sm bla pri malem 6m na dieti - mleko, jajca, določena zelenjava ... pol sm pa počasi začela vse jest in ni blo več reakcij, tko da sej bo bolš, ti kr vztrajaj! user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
29.4.2009 10:26:54   
Anonimen
moci - kako nas ti lahko takole ignoriraš in nič ne poveš, kako je bilo na honeymoon-u ?

razvajenost - naš zadnje čase vse govori z enim takim čudnim prizvokom ''jokcanja'' user posted image   da včasih sploh ne vem več, ali zna normalno nekaj prosit oziroma govorit.....

pa tale dež me tudi ubija, ker mulc potem hoče samo Tv gledat....sem ga dones kar spet malo na počitnice poslalauser posted image

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 3007
29.4.2009 10:28:24   
*anč*
en morski pozdravček, čeprav deževen in vetroven user posted image sobota je bla prekrasna, zdej je pa bl drek, mal dež, mal sonce in skos piha.

psaša  super, da se tko btw odpiraš user posted image .  mi tut čakamo ene prjatle kdaj bojo šli rodit, je bla pa en teden nazaj 4 cm odprta, sam se še nč ne dogaja. zakaj te bojo dal pa na umetne, če še nisi čez rok, v čem je fora?

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
29.4.2009 12:00:36   
moci
lina, kaj čem rečt? smo bili v toplicah, fajn, lepo, komot, okusno, samo dežja pa čist preveč. plus to, da zoja ni hotela spat popoldne, niti zvečer sama.
tako da ni bilo tako zelo medenouser posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
29.4.2009 17:30:22   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

a tega ne smeš jesti?

jst sm bla pri malem 6m na dieti - mleko, jajca, določena zelenjava ... pol sm pa počasi začela vse jest in ni blo več reakcij, tko da sej bo bolš, ti kr vztrajaj! user posted image

pisuka, kje vse se mleko skriva, v rastlinskih margarinah tud, v kupljenih piskotih, v vecini kruhov, zemljah ... kdo bi si mislil.

v glavnem sem se oborozila z izdelki iz kozjega mleka. mleko je se kar, ostalega se nisem poskusila. sir smrdi po presvicanih stumfih user posted image . pa en rozicev namaz namesto nutele user posted image .

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
29.4.2009 18:07:55   
*anč*
piskot  jst sm si kupovala tudi sojine jogurte in pudinge znamke Provamel, so mi bli super, ostali so eni user posted image . pa za peciva je fajn mleko z vanilijo od iste firme. motla me je sam cena user posted image . kozjih pa nisem probala, sir mi ni preveč všeč, mi je ovčji boljši. veš kje se vse jajca skrivajo user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
29.4.2009 20:02:03   
Lu
Evo mene user posted image Še med živimi.

Jutri še malo podelan v firmi potem pa pišimo na morje. Wiiiiiiii. Komaj čakam. Da dam možgane na off.

psaša a kar rodit greš že? user posted image user posted image user posted image user posted image Je šlo pa hitro tole.user posted image Pa Lina user posted image user posted image user posted image user posted image Super. Komaj čakam dobre novičke.

kuki dobro, da se našli topel domek za Nino. In moci user posted image user posted image da si jo vzela.

Zdaj pa grem. Likat user posted image user posted image user posted image I hate likanje, user posted image user posted image

Aja pa preko nexta bom spet naročala. Zanima katero? www.next.co.uk

Lep preostanek večera želim.

9.maj? Verjetno nas ne bo. Ima Maja v vrtcu nekaj. Še javim.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
29.4.2009 20:42:07   
piskot
hm,

tele kozje zadeve pa niso tok zanic kot sojine. sir sicer smrdi, sam je pa prav okusen (no sej za ta dnar ze more bit!). pa se olive zraven pasejo. jogurt je pa podobnega okusa kot kislo mleko.

hehehe, skoz gledam na balkon, kdaj bo macka prisla. moci, a ze ima novo ime?

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
29.4.2009 21:08:54   
moci
smešna je, mačka. cel dan se skriva, zvečer pa pride. user posted image
izgleda bo kar niba. from africauser posted image
zoja jo pa vseen nina kličeuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
29.4.2009 21:35:03   
Anonimen
dober večer,

jest sem prišla samo malo jamrat, ker imam vsega en poln kufer. user posted image

Pri Tristanu se s tistimi fleki še vedno nekako borimo, sedaj uporabljamo aderma kremo, pa je kar bolje. In glej ga hudiča, danes ima pa rdeča moda in lulček. Enkrat sem bila zaradi tega že pri P, pa mi je predpisala eno mešanico mazil. Ma prav zmešalo se mi bo od teh ****rij,...

Pa že tako ponoči ne spim in se premetavam, potem pa še takale stvari razmišljam....

Se grem kar smilit sama sebi...user posted image

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3015
29.4.2009 21:43:42   
piskot
lina poznam obcutek - bi rad pomagal pa mu ne znas. j*** ga, sej mine.... pol pa spet pride ....

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
30.4.2009 11:50:33   
Anonimen
No kako ste ?

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 3017
30.4.2009 11:51:33   
mis
Şe samo na hitro oglasim. Sem ležeča, huda angina, Tina je bila prejšnji teden, pa je bila hitro dobra. Prišla moja mama da pomaga čuvat Nežo, mož oddaja nek razpis in zasut je s špili...

Ni nam dolgčasuser posted image

Vidim da govorite o mleku-moji punci obe zdaj pijeta ovčjega, ki je čist takega okusa kot kravji (kmetija Konda), tudi jogurt, pa sojino čokoladno mleko Provamel in sojini jogurti provamel.

psaša, srečno!

Upam da bom kmalu boljša, pa se javim.

Za živalca sem 9.5. al pa 16.5. Soicer pa itak ne vem kako bomo sfolgali majske in junijske vikende. Pa še jaz imam okroglo in bi mela fešto...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
30.4.2009 13:37:51   
frrrr
dan

mi smo ok, mali v vrtcu, js v službi. jutri gremo na morje prikolo postavljat.
trenutno najbolj popularna pravljica je janček ježek (moja knjiga iz otroštva). na srečo, ker imam frančkov že poln kufer. si prav zaželim zajčka matevža tu in tam, pa mi je tut že precej najedal user posted image

zoo, 9.5. mi ustreza. praznovanje rdja bo v nedeljo user posted image  so mi prijateljice ugodile, samo za vas user posted image
naredimo kak seznam kdo pride?

psaša, drži se! naj gre vse gladko!

piškot, super da ste odkrili kaj tare Ano. bo hitr minil ta čas, ko se moreš držat stran od čokolade. če je tak razlog, pol že gre... če bi blo zaradi kakšnega hujšanja, je mau težje zdržat user posted image  

moci - welcome back. fotke poroke in poročnega potovanja zaželjene user posted image  pa kakšna prigoda nibe/nine zaželjena user posted image  imate kakšno nino v bližini, da boste ime spreminjali?

*lina* - naj izpuščajčki čimprej izginejo! ga kej srbi tut?

mis - pozdravi se!

lepo se mejte!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
1.5.2009 8:26:45   
Maxica
Živel Prvi maj, al kako že.user posted image
Nič posebno novega pri nas, smo doma, sicer smo mislili iti za dva dni do morja, ampak smo bili prepozni z rezervacijo. Morda bomo šli jutri samo za en dan, tuhtali smo tudi na Gardaland, mah, bomo videli. Sicer bomo pa kolesarili, pa bo ravno tako fajn.user posted image

Psaša, joj, ti si pa tik pred porodom, kaj? A boš šla pol v Ljubljano? V glavnem, drži se pa ne pozabi nas obvestiti, ko bo vaša mala princeska pokukala na plano.user posted image
Mis, čimprej se pozdravite.user posted image
Lina, upam, da se Tristanu poštima koža, ti pa še malo potrpi, saj boš kmalu na vrsti za v porodnišnico. Zdaj je Psaša na vrsti.user posted image
Frrrr, moram iti prav pogledat, kdaj sem začutila brcike. Sicer datume vem, samo če bom znala to še preračunat v tedne.user posted image
Remy, super avatar.user posted image
Sivkamivka, lušten Blaž.user posted image
A ZOO drug teden pol drži? user posted image Je kdo obvestil tudi naše stare pripadnice, Vavo, Evik...?

A še kateri prav čudno dela RR? Meni se kar poleg avatarjev še vsi tisti trakci vidijo, teksti so pa čisto ozki, sploh ne vidim vsega.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
1.5.2009 10:37:29   
Anonimen
Psaša - kje si ?

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3021
1.5.2009 11:10:43   
*anč*
mi mamo pa norice. čakamo jih pa že glih od decembra. vročine ni mel nič, je full živahen, samo pikic je vsak dan več. kolk časa pol to traja? kaj je pa s tistimi kremami? a ste kej mazali al zdej to odsvetujejo?

mejte lep podaljšan vikend!!  mi mamo končno sonce user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
1.5.2009 11:46:50   
psaša
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Psaša - kje si ?

Tukaj sem. Smo doma, popoldne gremo k tašči. 
Itak čakam, da se bo kaj začelo, pa ni nič od nič. Ne špikanje, ne popadkov, nič.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
1.5.2009 15:08:59   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

še vam pripnem recept za pecivo, ki sem ga včer pripravila in sva ga z možem na hitr zmazala user posted image za Jašo sva dala na stran, da je počakalo do danes. orng kalorijska bomba, a nisva si mogla kaj, ker je bilo tolk dobro. sva tolk časa hodila v kuhinjo po še in še, da je zmanjkalo user posted image vsake reklame je šel eden po šeee user posted image

skutino pecivo

-  0,5 kg skute
-  2 navadna jogurta - čvrsta
-  2 jajci
-  8 žlic olja
-  8 žlic moke
-  8 žlic sladkorja
-  1 vanilin sladkor
-  1 pecilni prašek

dobro zmešamo; vlijemo na malo naoljen pekač - ne prevelik, malo višji; pečemo 10 minut na 220 stopinj.

priporočam najprej zmešat sladkor in jajce; po tem pa ostale sestavine: olje, skuto, jogurt; nazadnje pa moko s pecilnim.)

-         1 jajce
-         1 kisla smetana

zmešamo;  na vroče premažemo; pečemo še 35 minit na 200 stopinj. 

pa dober tek user posted image

Tole pecivo je pa vrhunsko. Sem ga včeraj skoraj pol sama pojedla. Upam, da ne zameriš, ker sem ga nalepila še na novembru. user posted image  Se bomo družno vse redile. user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
1.5.2009 18:35:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

mi mamo pa norice. čakamo jih pa že glih od decembra. vročine ni mel nič, je full živahen, samo pikic je vsak dan več. kolk časa pol to traja? kaj je pa s tistimi kremami? a ste kej mazali al zdej to odsvetujejo?

mejte lep podaljšan vikend!!  mi mamo končno sonce user posted image .

mi smo mazali

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?