Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Mi smo nekaj bolni - ma ja, Jure in jst. Mož in Katja se kr držita. Danes vročine nimam več, sračkava pa s tamalim še na veliko, pa slabooooooo mi je... Ej, če me žolč ne zeza, pol pa kaj pokasiram...
pa ostanite zdravi!
da bo čim prej boljše
.Ma ,če se mi bo to še vleklo se bom mogla nekam spravit al pa naslednji teden ko je ati doma njemu vajeti v roke da se da mami malo na off.Razlog bolečine še neznan.Ma bo že boljše sam ,da sta fanta vredu.
Tudi začela je težje kakati.Punce, sem brala za nazaj, pa ne najdem, ko je ena napisala domač recept za lažje kakanje? Zelo bo vam bila hvaležna za pomoč. Drugač vas redno berem, pozdravljene vse in vaši malčki! Lepo uživajte do naslednjič.
Koliko je meni rekla, da naj ne bodo na dnevni svetlobi in na pretoplem, pa bo ok. So pa po nekem času ratale žautave (ne vem ta trenutek kako se pravilno slo. reče), nikoli pa niso bile goste.