frrrr
|
našega malega pa zvečer mučijo pikaste živali. vsak večer imava debato. pred posteljo zadnji teden leži kača, ki ga čuva. z njim spi piki. pri vratih v vtičnici straži tiger iz medvedka puja. pred hišo je sosedova psička, na koroškem sta ga 2 mucka čuvala. pa midva z očkom ga čuvava. in vsak večer moremo to ponovit. sem mu že pojasnjevala, da živali niso več pikaste tako kot on ne in zdaj se lahko z drugimi živalmi igrajo, ne hodijo k njemu. ko je imel norice, so pa očitno hotle pri njemu bit. eh, ne vem kaj je prav in kaj narobe. včasih omenim, da bi se rade igrale in so prijazne, pa kr mau zacmevka, ker on bi rad spal in se ne igral. upam, da mine tole... ko zaspi je ok, pred spanjem imava pa kr debate. danes sva se po pravljici pomenila, potem sem šla pa gledat film. neki časa še klepetal in pel, med reklamami pa pogledam v sobo, pa bila luč ugasnjena in je spal. sicer pa tale trma... joj... bova mogla z možem mal skup stopit. sicer sva striktna pri tem kar kdo reče, drugi ne ugovarja. če drugemu ne ustreza odločitev, jo pove prvemu kasneje, ko malega ni zraven. pred malim sva eno. ampak pri dejanjih bova pa morala bit bolj pridna. recimo rečemo gremo, pa mož reče js bi še to pa še to, pol pa lahk gremo. in tk se mali hoče še malo poigrat, ko je treba kam it... pol je pa pregovarjanja, da glava peče, sicer pa joook. in kričanje... imajo vaši tut potrebo po tem? naš mali pri spravljanju v pižamu zelo rad mau kriči, al pa "poje" na ves glas (tole petje je bolj preizkušanje glasilk) in v kopalnici je še ozvočenje odlično. to sicer ne vsak dan. danes šlo brez ogrevanja glasilk. včeraj je pa pri tašči tolk kričal, da sem mu razlagala kk sosedje že spijo (stanujejo v bloku, kjer so kopalnice skupaj... torej so ga poslušali desni sosdeje in še dvojni nadstropje nižje), pa kk se ga mucki bojijo, pa kk se bo dojenček bal... joj, včasih prav zmanjkuje idej. mau sem se mogla spihat... sicer bil danes super truper priden fant... to je še za nazaj za vse živčke, ki mi jih tu in tam požre in sem oram delat, da obvladujem sceno in mi ne pride do živega
|