Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 9:02:13
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: thaiss jaz ima šefa na trnih, ma me ne briga, ko odpre vrata od pisarne hitro odprem našo internetno stran ...evo, zdej se je že neki dru ful mirno in potiho mu reči nazaj: " sej dobro slišim !" moj je kmalu poču od smeha.... dobra ideja
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 9:07:06
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: thaiss jaz ima šefa na trnih, ma me ne briga, ko odpre vrata od pisarne hitro odprem našo internetno stran ...evo, zdej se je že neki dru ful mirno in potiho mu reči nazaj: " sej dobro slišim !" moj je kmalu poču od smeha.... moram probat...sam pomoje ga še bolj razf**** A mate kako pamento stran...naša ni bogve kaj...vem že vse na pamet nič pametnega, edino kar se menja je jedilnik evo za danes: - Svinjska pečenka, dušen riž, solata.
- Sirova omaka, ravioli, solata.
- Zelenjavna enolončnica z mesom, polnozrnat rogljič, sadje.
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 9:12:54
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 jutro.... .....danes vam sam rečem, da naslednje dni držte pesti zame....kaj več bom povedala čez nekaj dni...prosim zrak...ja kje si pa bila...jaz te nisem vidla...a si bila slučajno glih notri...jaz sem pršla iskat sam bolniški list...uff še dobr da sem se zdej to spomnala, moram v avto po njega, da ga nesem tajnici aljoša zdaj si pa pravi planinec jaz sem pa včeraj jedla lepe domače rdeče češmje....mi jih je tast nabral...3x hura za njega držim pesti...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 9:18:12
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 jutro.... .....danes vam sam rečem, da naslednje dni držte pesti zame....kaj več bom povedala čez nekaj dni...prosim Jaz si tudi predstavljam in držim pesti Zrak imaš mail pa tudi katera druga
< Sporočilo je popravil asso -- 5.5.2009 9:22:13 >
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 9:34:54
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: nena26 jutro.... .....danes vam sam rečem, da naslednje dni držte pesti zame....kaj več bom povedala čez nekaj dni...prosim Jaz si tudi predstavljam in držim pesti Zrak imaš mail pa tudi katera druga a ga mam jaz tudi thaiss- ma ni slab jedilnik...je mal bolš ko naš...pri nas kar neki v olju plava
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 9:35:57
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: nena26 jutro.... .....danes vam sam rečem, da naslednje dni držte pesti zame....kaj več bom povedala čez nekaj dni...prosim Jaz si tudi predstavljam in držim pesti Zrak imaš mail pa tudi katera druga a ga mam jaz tudi thaiss- ma ni slab jedilnik...je mal bolš ko naš...pri nas kar neki v olju plava blek... tako reče Enei Od včeraj pa spadam pod občino Koper.. no nisem ravno navdušena
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 9:42:23
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: nena26 IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: nena26 jutro.... .....danes vam sam rečem, da naslednje dni držte pesti zame....kaj več bom povedala čez nekaj dni...prosim Jaz si tudi predstavljam in držim pesti Zrak imaš mail pa tudi katera druga a ga mam jaz tudi thaiss- ma ni slab jedilnik...je mal bolš ko naš...pri nas kar neki v olju plava blek... tako reče Enei Od včeraj pa spadam pod občino Koper.. no nisem ravno navdušena Kaj pa fali Koprski občini IZVIRNO SPOROČILO: nena26 IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: nena26 jutro.... .....danes vam sam rečem, da naslednje dni držte pesti zame....kaj več bom povedala čez nekaj dni...prosim Jaz si tudi predstavljam in držim pesti Zrak imaš mail pa tudi katera druga a ga mam jaz tudi Če hočeš offerto iz Udin ti ga pošljem, samo pošlji mi ga na ZS, ker ne vem več kje ga imam... aja, ga imam, če ne drugje na FB
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 9:48:33
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Zrak imaš mail pa tudi katera druga grazie thaiss- ma ni slab jedilnik...je mal bolš ko naš...pri nas kar neki v olju plava sej sliši se dobro, zgleda pa manj dobro. Na srečo imamo še alla cart ponudbo, tako da je malo več izbire; jaz pa zadnje cajte itak ne hodim jest v menzo Od včeraj pa spadam pod občino Koper.. no nisem ravno navdušena ...jaz pa Ribarka a boš zdej oddala vse papirje za vrtec???
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 9:54:22
|
|
|
|
asso
|
Joj, nehajte o hrani... me lahkota... evo zdej bom vzela moj napol zdrav panin: črn domač kruh+rukola+panceta... no, sej konc koncev lahko rečem, da je tudi panceta zdrava - je domača...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 9:56:35
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: asso Zrak imaš mail pa tudi katera druga grazie thaiss- ma ni slab jedilnik...je mal bolš ko naš...pri nas kar neki v olju plava sej sliši se dobro, zgleda pa manj dobro. Na srečo imamo še alla cart ponudbo, tako da je malo več izbire; jaz pa zadnje cajte itak ne hodim jest v menzo Od včeraj pa spadam pod občino Koper.. no nisem ravno navdušena ...jaz pa Ribarka a boš zdej oddala vse papirje za vrtec??? pa sej je dobro ribarka.. meni so uradi v Izoli bom prijazni od koperskih.. manj ljudi.. lepše.. mogoče pa navajenost... .. ja papirje une ki imamo bomo dali.. pa ne o hrani.. lačna, čeprav sem že jedla.. Thaiss neki ti še dolgujem.. mogoče danes popoldan (če bo vreme) pridem v Izolo, pa ti kje pustim ali pri komu
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 9:57:15
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Joj, nehajte o hrani... me lahkota... evo zdej bom vzela moj napol zdrav panin: črn domač kruh+rukola+panceta... no, sej konc koncev lahko rečem, da je tudi panceta zdrava - je domača... dej mi en pajz
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 10:08:53
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: asso Joj, nehajte o hrani... me lahkota... evo zdej bom vzela moj napol zdrav panin: črn domač kruh+rukola+panceta... no, sej konc koncev lahko rečem, da je tudi panceta zdrava - je domača... dej mi en pajz Ti ga virtualno pošljem evo v paketku
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 10:17:14
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Joj, nehajte o hrani... me lahkota... evo zdej bom vzela moj napol zdrav panin: črn domač kruh+rukola+panceta... no, sej konc koncev lahko rečem, da je tudi panceta zdrava - je domača... mnjam, jaz bi tudi....imam jogurt
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 10:17:45
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak Thaiss neki ti še dolgujem.. mogoče danes popoldan (če bo vreme) pridem v Izolo, pa ti kje pustim ali pri komu alo šu dej...... če boš po izoli pa kr zvrcni!!!
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 10:26:50
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: zrak Thaiss neki ti še dolgujem.. mogoče danes popoldan (če bo vreme) pridem v Izolo, pa ti kje pustim ali pri komu alo šu dej...... če boš po izoli pa kr zvrcni!!! ok
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 10:29:16
|
|
|
|
n€na
|
jaz sem že zmazala eno polnozrnato šturčko in tuno in malo rdeče paprike..je bilo kar dobro...sem pa kave lušta...saam nebi une iz avtomata.... zrak..si postala prava koprčanka
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 10:34:27
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 jaz sem že zmazala eno polnozrnato šturčko in tuno in malo rdeče paprike..je bilo kar dobro...sem pa kave lušta...saam nebi une iz avtomata.... zrak..si postala prava koprčanka nena samo uradno
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 10:38:12
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: nena26 jaz sem že zmazala eno polnozrnato šturčko in tuno in malo rdeče paprike..je bilo kar dobro...sem pa kave lušta...saam nebi une iz avtomata.... zrak..si postala prava koprčanka nena samo uradno Midve z Zalo sva tudi samo uradno Izolanke...drugače sva pa obe tipični Savinjčanki
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 10:54:14
|
|
|
|
n€na
|
asso maš ZS
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 10:56:28
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 Midve z Zalo sva tudi samo uradno Izolanke...drugače sva pa obe tipični Savinjčanki a Zala je v Celju rojena???
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 10:59:01
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: nena26 Midve z Zalo sva tudi samo uradno Izolanke...drugače sva pa obe tipični Savinjčanki a Zala je v Celju rojena??? Ja...sem si po tiho želela da bi rodila gor in da bi bila prve dni pri moji mami doma...in res se mi je tiha želja izpolnila
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 11:03:46
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 asso maš ZS Kako mi grejo na živce tej ZS-ji, ker če me ne kdo opozori nanje sploh ne štekam, da tam gor nekaj sveti. Včasih sem vsaj po mailu dobila obvestilo... Katastrofa
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 11:05:20
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: nena26 asso maš ZS Kako mi grejo na živce tej ZS-ji, ker če me ne kdo opozori nanje sploh ne štekam, da tam gor nekaj sveti. Včasih sem vsaj po mailu dobila obvestilo... Katastrofa samo malo bolj pozorna bodi
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 11:06:31
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: nena26 Midve z Zalo sva tudi samo uradno Izolanke...drugače sva pa obe tipični Savinjčanki a Zala je v Celju rojena??? Ja...sem si po tiho želela da bi rodila gor in da bi bila prve dni pri moji mami doma...in res se mi je tiha želja izpolnila Matia in Enei pa sta pastujnčana
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 11:07:53
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: nena26 asso maš ZS Kako mi grejo na živce tej ZS-ji, ker če me ne kdo opozori nanje sploh ne štekam, da tam gor nekaj sveti. Včasih sem vsaj po mailu dobila obvestilo... Katastrofa samo malo bolj pozorna bodi in sto let rabi da jih odpre....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZ Oki doki izdelki do napolnjenih šolskih ...Z nakupom izdelkov Oki Doki v trgovinah Spar in Interspar med 1. in 26. avgustom pomagate omogočiti 100 napolnjenih šols...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?