|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
29.4.2009 13:04:16   
thaiss
pridna assouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: asso
Lahko se te bi tako usmilil, da te bi spustil že sedaj.

slabo kažeuser posted image  dokumetacija za DHL bi mogla bit že pripravljena, pa še nič.....

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
29.4.2009 13:58:13   
n€na
evo mene,

midve z zalo sva bili v spodnjem štuku pri tašči na kaviuser posted image user posted image enkrat tolko moram it a ne user posted image

ko sva prišle nazaj je Zala pojedla juhico in sedaj je šla počivatuser posted image user posted image Pri nas po tanovem počivamo in ne spimo...ko ji rečem gremo spat se z vsemi štirimi upira....ko pa ji rečem da gremo za pol urce počivat je pa vsa vesela in nič se ne buniuser posted image pa še sama hoče v posteljo...kaj čmo vsak ima svoje muheuser posted image user posted image

thaiss upam da je dokumentacija že pripravljena in da boš šla čimprej domov...za jutri se pa ne prepričat da greš delat

asso daj pridi še k meni malouser posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
29.4.2009 14:10:22   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: nena26

thaiss upam da je dokumentacija že pripravljena in da boš šla čimprej domov...za jutri se pa ne prepričat da greš delat

ura je 14:09...jaz sem še tukiuser posted image

a Zala potem zaspi al res samo počiva??

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
29.4.2009 15:24:33   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

ura je 14:09...jaz sem še tukiuser posted image

Upam da si že šla domov
user posted image sem kasna za pisat...sem morala kaj nardit predno zala vstane in moj pride iz šihtauser posted image user posted image

a Zala potem zaspi al res samo počiva??

zaspi trdno kot polhek...je sigurno dve urci mir

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
29.4.2009 22:46:42   
DanijelaNeli
Primorke...kam greste za 1.maj?Ima katera kakšen predlog?

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
30.4.2009 7:55:59   
asso
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

še en dan potem pa smo vsi domauser posted image user posted image

Kje ste pa danes vseuser posted image  Ponavadi na vse zgodaj vsaj zrak zaželi dobro jutro...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
30.4.2009 8:06:39   
n€na
Dobro jutro,

jaz danes gledam risankeuser posted image user posted image user posted image

ne spimo že nekje od 4 ure, ko sem ji dala zdravilo...je včeraj preveč spala in danes posledično je že bila zgodaj pokonci

pijem že drugo kavo in okice mi kar skupi vleče.....user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
30.4.2009 8:07:40   
n€na
škratuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nena26 -- 30.4.2009 8:08:25 >

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
30.4.2009 8:08:04   
n€na

Še en dan potem pa smo vsi domauser posted image user posted image

a nisi na bolniškiuser posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
30.4.2009 8:15:33   
asso

Dobro jutro,

ne spimo že nekje od 4 ure, ko sem ji dala zdravilo...je včeraj preveč spala in danes posledično je že bila zgodaj pokonci

pijem že drugo kavo in okice mi kar skupi vleče.....user posted image user posted image

Oj, jaz sem glih zato regulirala antibiotik tam okrog polnoči, da ne bi zjutraj si spomnila, da ne bo več spala. Je bila pa smešna včeraj Tarin. Smo pozabli dat antibiotik in si spomnem ob 22. uri, ko ona že eno uro spi. Ni druge, kot jo zbudit in dat. Jo dvignem sede in se vrže dol, jo dvignem še 1x in ji rečem, da mora spit antibiotik. Požre dol in se dobesedno vrže dol in spi naprej...user posted image user posted image  Meni je bila tako smešnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
30.4.2009 8:21:16   
asso

Sem, sem, ampak jutri in naslednje dni pa bomo VSI skupaj doma. To pomeni, meni malo lažje, ker se bo še tati ukvarjal z otrokiuser posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
30.4.2009 8:24:14   
n€na

Dobro jutro,

Oj, jaz sem glih zato regulirala antibiotik tam okrog polnoči, da ne bi zjutraj si spomnila, da ne bo več spala. Je bila pa smešna včeraj Tarin. Smo pozabli dat antibiotik in si spomnem ob 22. uri, ko ona že eno uro spi. Ni druge, kot jo zbudit in dat. Jo dvignem sede in se vrže dol, jo dvignem še 1x in ji rečem, da mora spit antibiotik. Požre dol in se dobesedno vrže dol in spi naprej...user posted image user posted image  Meni je bila tako smešnauser posted image user posted image user posted image

pri nas je do sedaj vedno spala naprej, ker smo ji vedno dajali tako da je spala naprej...meni je edina razlaga to da je včeraj toliko spala...je spala od torka od 20, do sredoe do 9:30 in popoldne 13:45 do 16:10user posted image

danes ob 11:20 pa imava kontrolo pri P...vročine nima več, samo pa še kašlja. bomo vidli kaj bo reklauser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
30.4.2009 8:27:31   
n€na

Sem, sem, ampak jutri in naslednje dni pa bomo VSI skupaj doma. To pomeni, meni malo lažje, ker se bo še tati ukvarjal z otrokiuser posted image user posted image

ja maš prav...res bo lažje...meni bo tudi lepo...je svakinja rekla, da bodo vseeno prišliuser posted image user posted image user posted image ...že komaj čakam da mojega nečaka stisnem k sebi...do sedaj sem ga vidla v živo samo 2x, drugače mi ga pokažejo prek kamere in mali škrat tako raste..je tako velik, da je že sedaj pravi manekenuser posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
30.4.2009 8:39:38   
asso

ja maš prav...res bo lažje...meni bo tudi lepo...je svakinja rekla, da bodo vseeno prišliuser posted image user posted image user posted image ...že komaj čakam da mojega nečaka stisnem k sebi...do sedaj sem ga vidla v živo samo 2x, drugače mi ga pokažejo prek kamere in mali škrat tako raste..je tako velik, da je že sedaj pravi manekenuser posted image user posted image

Lepo, da bodo prišli, pa sej Zala je že zdrava...

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
30.4.2009 8:44:06   
zrak
a ja ekomi.. tudi jaz sem med delovnimi .. sem mogla neki nujno naredit.. zdaj pa si skočim po kofe..

Nena, popoldan pa se tudi ti vrži v spanec

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
30.4.2009 8:48:45   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

Nena, popoldan pa se tudi ti vrži v spanec

o to pa ja, mi bo sigurno pasaluser posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
30.4.2009 13:33:09   
thaiss
Čau!!

Matia že pol urce spi, se je zmatral dopoldan na igralih paeno tono kamnov je zmetal v morjeuser posted image , laufal gor in dol.
Pojem kosilo in grem še jaz eno urco user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
3.5.2009 18:58:37   
n€na
dannnnn,

tako lepega vikenda pa že dolgo ne, kljub temu, da je včeraj ko smo šli v Lucijo na sprehod začelo deževati :(, Najprej je začelo štrcati in z svakinjo sva zavile v prvi prazni lokal in ko smo plačali račun nas je skoraj kap. smo plačali 11€ za tri kave in dve vodi z okusomuser posted image user posted image user posted image   zdej vem zakaj je bil prazenuser posted image user posted image user posted image

slikice dam kasneje v moj album...boste vidle tudi mojega mihcauser posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
3.5.2009 20:46:37   
n€na
jih bom kar sem dalauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
4.5.2009 7:30:58   
zrak
Nena zelo lepe slikiceuser posted image .. ste pa res uživali...

Mi od vseh možnih planov, smo bili doma.... prvič v skoraj dveh letih , ki je bil Enei bolan.... , ampak še zdaj ne vem kaj je bilo...user posted image  v četrtek se je začelo z vročino 38,8, to se je nadaljevalo tudi v petek, v soboto malo manj, zvečer enako... v nedeljo pa samo okoli 37... ni mu teklo iz nosa, ni kašljal, nič nimam pojma.. Jedu pa ni dobesedno nič, samo ogromno pil.. in videt Eneia, ki nič ne je - nemogoče.. celo čokolado sem ponudila, da dobil vsaj malo kalorij v sebe, niti to...

včeraj zvečer je pa dal v sebe malo greza, ker sem rekla,  da če ne bo nič pojedu, da ptička ne bo dude prinesla, tako da je jedu glih malo in gledal skozi proti oknu, če naju gleda ptička.. no sej pol je prinesla dudo..

danes bom pa kar P klicala in vprašala, če kaj takega razsaja, ker zaradi zob se mi to zdi preveč.. , čeprav mu spodaj hodijo dve trojke..

Upam, da drugi ste se imeli ok.. po pisanju bi rekla , da ja...

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
4.5.2009 9:05:08   
nektarina
Jutro.
Zrak: mogoče so pa res krivi zobki. Pri nas so trojkice prinesle tudi visoko vročino in  nismo nič jedli, samo veliko, veliko pili.
Zala: lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image
Portorož  pa zadnje čase ni več za naše žepe.  Sploh tisti  novi lokalčki kjer te ogulijo da je  joj user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
4.5.2009 9:23:25   
asso
Jutro še z moje strani,

kot vedno po praznikih gužva. Ne vem kje se bi najprej lotla, al vso pošto prečekirala ali kaj. Kar se ne morem zbrat...

Mi za praznike ta prve smo tudi bili večina doma, namreč je tudi Nastia zakuhala in imela tri dni kar visoko vročino 39,2°C. V torek sem jo peljala k pediatrinji in je bila na meji, naslednji dan pa brez vročine tako, da niso bili niti antibiotiki potrebni. In ker je potem naprej bila v redu, sem jo v četrtek peljala v bolnico pogledat še bratranca. Joj, tako je bila vesela, ni mogla verjet (ker je bilo tudi presenečenje, ker je mislila, da ne bo šla). V soboto pa smo se odpravli v ZOO Lj. Najprej smo mislili it v Linjano, ampak zaradi bolezni drugih smo se odločli, da jih počakamo in smo šli v Lj. Smo najprej mislili v arboretum, ampak potem sem se zjutraj odločla, da gremo kar v ZOO, ker bo otrokom sigurno bolj zanimivo.

In evo, že je tu ponedeljek...

Aja, včeraj pa smo poskusli tudi prve češnje. Upam, da jih bo jutri kaj več in da nam jih ne bodo prej pobrali mimoidočiuser posted image user posted image  Pa tudi jagode bodo kmalu. Joj, kako mi je všeč ko začne vse to sadjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
4.5.2009 10:06:05   
nektarina
Asso: kako je bilo v ZOO LJ. Mi smo se odpravljali in  na koncu , ker so kolegi odpovedali šli kar na piknik.  Je bila gužva??
Češnje smo tudi mi  včeraj papali. V glavnem NIk je pojedel kar celo s koščico. Jagode pa pridno papamo  že cel teden.
Predčerajšnjim  je NIk zmazal sam celo skledo.  Alex  jih niti ne pogleda, sploh ne vem zakaj noče sadjauser posted image user posted image  
toliko sadja imamo doma in na koncu mu moram kupit banane

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
4.5.2009 10:08:44   
thaiss
Dober dan user posted image

Mi smo se imeli krasno za praznikeuser posted image
ENEI pikepoke user posted image user posted image

nena lepe fotke, tudi une v albumi so lepe!!

jaz sem v gužvi en kup papirjev za rešit, še dobro da je šef na SU in imam miruser posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
4.5.2009 10:11:21   
thaiss
jagode si tudi jaz privoščim vsak dan za večerjo, tako so mi dobre, da bi jih pojedla na toneuser posted image  češnje pa sem si zadnjič na tržnici vzela samo ono pest, lih za pokusit, ker cena ubija 25€/kguser posted image user posted image user posted image

Matia pa itak ne proba nič, jabolka in banana še gre dol, drugo pa ne. Zadnjič me je videl ko sem jedla jagode in mi ni dovolil da mu dam ljubčka, ker se jih jedlauser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj otrokom ne bi smeli postavljati vpra...
Najprej je pomembno razumeti, da otrok ne odgovori ne zato, ker noče – ampak ker ne zmore.
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?