Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 11:09:09
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: nena26 asso maš ZS Kako mi grejo na živce tej ZS-ji, ker če me ne kdo opozori nanje sploh ne štekam, da tam gor nekaj sveti. Včasih sem vsaj po mailu dobila obvestilo... Katastrofa samo malo bolj pozorna bodi Ne morem bit bolj pozorna, moram dobesedno bulit gor..., ker če ne itak imam odprto na koncu strani in vsake toliko dam refresh in zgornjega konca niti ne vidim...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 11:09:30
|
|
|
|
thaiss
|
o mela, ti sei fatta viva
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 11:13:20
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: nena26 asso maš ZS Kako mi grejo na živce tej ZS-ji, ker če me ne kdo opozori nanje sploh ne štekam, da tam gor nekaj sveti. Včasih sem vsaj po mailu dobila obvestilo... Katastrofa samo malo bolj pozorna bodi in sto let rabi da jih odpre.... ma meni sploh ne...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 11:14:08
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss o mela, ti sei fatta viva ke sfotti ?? me ne vado....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 11:14:23
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: nena26 asso maš ZS Kako mi grejo na živce tej ZS-ji, ker če me ne kdo opozori nanje sploh ne štekam, da tam gor nekaj sveti. Včasih sem vsaj po mailu dobila obvestilo... Katastrofa samo malo bolj pozorna bodi in sto let rabi da jih odpre.... ma meni sploh ne... danes pa tudi meni lepo dela
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 11:18:36
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: thaiss o mela, ti sei fatta viva ke sfotti ?? me ne vado.... no no, resta
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 11:21:45
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: thaiss o mela, ti sei fatta viva ke sfotti ?? me ne vado.... no no, resta no kapisko
< Sporočilo je popravil nena26 -- 5.5.2009 11:22:16 >
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 11:22:15
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: thaiss o mela, ti sei fatta viva ke sfotti ?? me ne vado.... no no, resta grem na jogurt...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 11:24:01
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: thaiss o mela, ti sei fatta viva ke sfotti ?? me ne vado.... no no, resta grem na jogurt... jaz sem jogurt že spila, zdej grem na jabolčko
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 11:44:09
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: nena26 asso maš ZS Kako mi grejo na živce tej ZS-ji, ker če me ne kdo opozori nanje sploh ne štekam, da tam gor nekaj sveti. Včasih sem vsaj po mailu dobila obvestilo... Katastrofa samo malo bolj pozorna bodi in sto let rabi da jih odpre.... Meni dela... in celo nisem mogla verjet, ko sem na mail dobila obvestilo, da mi je nena poslala ZS... Tvoje Mela, pa me ne obvesti
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 12:04:50
|
|
|
|
thaiss
|
jaz tudi ne dobim obvestila na mail
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 12:48:56
|
|
|
|
n€na
|
jaz tudi ne
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 13:04:05
|
|
|
|
n€na
|
kje ste...papirje smo včeraj zrihtale
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 13:11:32
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 kje ste...papirje smo včeraj zrihtale Jaz sem še zabasana... in bom tam nekje do novembra Thaiss imaš ZS
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 13:34:16
|
|
|
|
thaiss
|
evo mene...šef je šel vija nobenega obvestila na mail o ZSju nisem dobila
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 13:52:25
|
|
|
|
n€na
|
bi mogu bit RR narjen kot MSN..da takoj vidiš spremembe..ne pa da moraš stalno F5 stiskat....se nam bodo tipke znucale....glede ZS bi blo pa tut fajn če bi še spodaj bla kaka ikona npr. tako kot je MOJA RINGARAJA
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 13:53:44
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss evo mene...šef je šel vija srečna ti, boš lahko lažje dihala jaz mam pa večo srečo, grem pred šefom domov
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 14:00:06
|
|
|
|
n€na
|
......grem domov....... ...........čao..........
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 14:01:07
|
|
|
|
thaiss
|
kaj že......ja.....????
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 14:18:06
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss nobenega obvestila na mail o ZSju nisem dobila Niti jaz tokrat, mi ni pa jasno zakaj od Nene sem in to za vse 3, ki smo si pisale
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 14:19:26
|
|
|
|
thaiss
|
mogoče je kaka fora v nastavitvah???
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.5.2009 14:23:52
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss mogoče je kaka fora v nastavitvah??? Boo... jaz imam v nastavitvah, da me obvesti o novih ZS-jih... Ne vem zakaj eno me je obvestilo, drugo ne
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?