|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
5.5.2009 7:11:31   
Maxica
No, mi kot rečeno bomo mal zamudili, saj imamo plavanje 10.15, tako da bomo v zooju okrog 11.30. Mož ne vem, če se bo pustil prepričati, da pride z nami, tako da če ne, bom pač sama z otrokoma.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
5.5.2009 8:39:46   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

a je vreii ura, muki? 10:30

Ja, še kar, se bomo potrudili. Tam do 11.00 upam, da bomo prispeli.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
5.5.2009 9:52:17   
Anonimen
sej to veste da je za otroke nad 2 leti tudi treba plačati!

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3078
5.5.2009 10:05:15   
Maxica
Bogpomagej, bomo pač plačali. Kolk je pa sploh vstopnina?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
5.5.2009 10:51:29   
mis
Dan!

Kaj pa če damo malo kasneje? Ob 11:30? Verjetno gredo ob 12h vaši tapridni spat, tko da ne bo šlo... No ne vem, povejte. Včeraj sem na vratih prebrala da imamo mi tud b vrtcu srečanje treh generacij. Pa ne bom šla če se dobimo...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
5.5.2009 11:19:59   
pikapolona2
jaz sem kar za 10 30.....naša gre ponavadi ob 12 spat...pa OK...izjemoma pač tokrat nebo šla...ampak vseeno pa jo moram nahranit s kosilom tam do 13 ure...kar je malo težje če se dobimo šele ob 11 30.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
5.5.2009 11:31:14   
piskot
dan.

no meni je glede ure naceloma vseeno. bi mi pa bolj sedlo 10:30.

pikapolona saj v zivalcu imajo ful junk fooda, bos lahko tam kaksno kokakolo in sladoled kupila za kosilo user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
5.5.2009 11:38:53   
Anonimen
vstopnina za predšolske otroke je 3,5 EUR....za odrasle pa 6 (ali 6,5) ne vem točno....

ura tudi meni načeloma ustreza, se pravi 10.30, ker gre naše dete tudi spat ob 12....ampak, ok tokrat naj bo....za kosilo pa bomo imeli kar malo s seboj, pa tudi tam se da kaj kupiti.....

verjetno pa bom prišla kar sama z mulčkom, ker ima mož nepremostljive načrte.....

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 3083
5.5.2009 11:41:07   
pikapolona2
piškot v to ne dvomim...sam naša je zelo izbirčna glede hrane.....
sadje...ne je..razen ko gleda risanko ji filam v usta jagode...ali pa čežano???...druga trenutno ne je
meso...nop
kruh, sendič ali kaj namazano gor.....nop...no mogoče 2 grižljaja
pico....to je za metat po tleh

jemo pa juhe in vsesorte druge enolončnice...tudi zelenjavne...dokler ni korenja in mesa notri

aja na veliko bi pa jedla bonbone in lizala lizike.....to pa ji res sede user posted image
včeraj je očitnop spet dobila dozo pri varuški ker je imela spet čist zlimane lase z nekim sladkorjem...sem jo komaj razčesala.

no sej kakšno skuto bom vzela s sabouser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
5.5.2009 12:24:58   
Anonimen
jah, sej naš se tudi zmišljuje user posted image , pa tako je nekoč davnega časa lepo jedel vse po vrsti.....ampak s hrenovko in pomfrijem ga zlahka podkupim....user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3085
   [Brisano sporočilo]
5.5.2009 12:45:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3086
   [Brisano sporočilo]
5.5.2009 12:47:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3087
5.5.2009 12:59:25   
pikapolona2
sivkamivka...sej jst tudi ne kupujem....
sam drgje dobi...ima ful slo po tem. Jaz imam vedno doma ta črno čokolado...pa kadar je kriza ji dam en vitaminski bonbon (tko k en vitergin).
Točno ve kje dobi liziko...varstvo....al pa moja oma in moj deda Marjan. In točno ve koliko jih je dobila...ker včasih sem to sam stran vrgla...zdej pa ve koliko jih je bilo.....pa imam včasih potem pregovarjanja...da je miška odnesla...pa da je sosed pojedel. Ahhhh. Po meni je sladkosneda...čeprav bonbonov pa lizik jst nkol nisem jedla.

Pa sej če je z nama se niti ne spomne........na Tajskem 14 dni ni dobila lizike...al pa bonbona...ker nismo bili nikjer tako da bi jih videla.

Jst še vedno vstrajam in vedno dobi na krožnik vse...pol pač vse ne poje. Al pa poje samo eno žlico.

Res so hecni tamali....vaš vse je pa je totalno droben...naša pa zelo izbirčna pa je tako velika.

Neposredna povezava do sporočila: 3088
5.5.2009 13:06:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

mi imamo letne karte, ampak za blaža še ne. je itak mali piščanček in nas nihče ne vpraša po karti zanj.

jaz sem tudi bolj za 10.30, ker bomo potem šibali na morje, pa bo spal v avtu, nafutrali ga bomo pa pred odhodom. mi bomo itak kar bolj stacionarni, ker se najbrž ne bo odlepil od igrišča z mivko in vodo. svetujem, da prinesete s seboj kakšne kanglice in lopatke, pa za preoblečt, ker se bodo zmočili in/ali umazali. igrišče je res svetovno. mame bomo pa lahko malo posedele in počvekale. imajo klopce in stole za čakajoče starše

kje pa ta mivka in voda ? A je to kaj novega ? Mi smo bili v zadnje tam pred 10 dnevi....user posted image ....sicer pa je res, da igrala rulajo...pa seveda pujse ( za našega so itak vse pujse Pepe ), kozlički in becke....vse ostalo pa samo šibamo mimo....

Neposredna povezava do sporočila: 3089
5.5.2009 13:25:46   
Maxica
No, sam tolk glejte, da bo ob pol dvanajstih še kdo tam.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
   [Brisano sporočilo]
5.5.2009 13:36:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3091
   [Brisano sporočilo]
5.5.2009 13:36:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3092
5.5.2009 14:44:54   
psaša
Dan. Jaz sem doma. Odprta 4-5cm. Ker je bila v porodni gužva, me je poslala domov in rekla, da naj pridem jutri zjutraj rodit, ker je BZ, da še čakamo, ker sem že čisto na koncu. Se mi je kar odahnilo in bom po vsej verjetnosti šla rodit kar v PO. Sedaj imam pa neredne popadke in čakam, če se bodo pojavili pravi popadki.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3093
5.5.2009 14:58:30   
muki1
Fak Psaša. V desni nogi mam mravljince zaradi tebe.

Srečno punca. Pridi pokazat punčko v soboto v ZOO na srečanje user posted image . Drži se.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
5.5.2009 15:01:20   
psaša
Muki, bolj težko bo to izvedljivo, bom še v porodnišnici user posted image .

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
5.5.2009 15:33:30   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Muki, bolj težko bo to izvedljivo, bom še v porodnišnici user posted image .

no pol te bomo pa tolk opravljale, da se nam bo zdel kot da si z nami user posted image user posted image user posted image

sivkamivka tista igrala so pa ful v senci. upam da bo toplo, drugace bomo mi k bomo bolj pri miru primrznili.

aja, jaz sem pa martina ravno poslusala par dni nazaj na gibiju, ko je sel do ene mamice in puncke ki je imela liziko in jima zacel razlagat, da on pa tega ne mara ker potem se pikice dobi, pa se pol praska. se mi je kar zasmilil ... ampak dejstvo je da brez lizik in bombonov mu v zivljenju ne bo hudega. je pa ful fehtar, samo da vidi da kdo na igriscu kaj je, ze tezi in fehta, ne glede na to, kaj vse jaz s sabo privlecem.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
5.5.2009 16:12:58   
Anonimen
ne da ni problem plačat, ampak včasih je bilo do 4 leta zastonj, to se mi pa zdi obiranje!!!
Midve bova tam ob 10.30 ali še prej- vglavnem rada bi videla hranjenje morskega leva, ker je ful dobro!
Tinkara gre tudi ob 12ih spat, ampak včasih tudi spustimo, je pa res bolj zoprna če ob 12ih nekje kolovratimo!
HB Tinkara je skoraj vse....tako da kakšna banana...sladoleda se pa sploh ne bo branilauser posted image

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 3097
5.5.2009 16:37:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

ne da ni problem plačat, ampak včasih je bilo do 4 leta zastonj, to se mi pa zdi obiranje!!!
Midve bova tam ob 10.30 ali še prej- vglavnem rada bi videla hranjenje morskega leva, ker je ful dobro!
Tinkara gre tudi ob 12ih spat, ampak včasih tudi spustimo, je pa res bolj zoprna če ob 12ih nekje kolovratimo!
HB Tinkara je skoraj vse....tako da kakšna banana...sladoleda se pa sploh ne bo branilauser posted image

morskega leva hranijo ob 11 in ob 16

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3098
   [Brisano sporočilo]
5.5.2009 17:39:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3099
5.5.2009 18:38:23   
*anč*
psaša  želim ti čimlepši in ekspresen porod!! user posted image da je gužva pa vem, so mi sošolke povedale, k majo zdej u porodni prakso. vas je velik delal otroke poleti user posted image .

zoo  nama nevem če bo zneslo, smo meli v planu neko kampiranje. mogoče pa ...user posted image

jst sm pa kr zmatrana. smo mele dans štant na prešercu, ker je mednarodni dan babic in sm bla skos na nogah, ki jim to očitno ne paše več user posted image . trebuh mam pa že tut ogromen za 5 mescev, kaj me šele čaka user posted image .  mali je tut ves sitkan, ker ne hodimo ven, da ne bi koga nalezli. gleda ledeno dobo, ki gre men že pošteno na jetra user posted image .

lep dan še naprej!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Z Oki doki izdelki do napolnjenih šolskih ...
Z nakupom izdelkov Oki Doki v trgovinah Spar in Interspar med 1. in 26. avgustom pomagate omogočiti 100 napolnjenih šols...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?