|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
5.5.2009 15:12:35   
thaiss
te

evo Carsa:
tuki

disney

za pupe

< Sporočilo je popravil thaiss -- 5.5.2009 15:14:51 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
5.5.2009 15:35:29   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: asso

IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

thaiss, glej to...

http://cgi.ebay.com/Disney-Cars-Clogs-Crocs-Lightning-McQueen-Red-9-10_W0QQitemZ370194525627QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item5631502dbb&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A0%7C293%3A1%7C294%3A50

ke smeh user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ampak te so falšeuser posted image

ma a me propio non mi piaccionouser posted image

ma so bolj smešne kot original user posted image user posted image
sej tudi jaz jih ne bi kupila...ma kaj vse se spomnejo user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
6.5.2009 7:30:36   
zrak
dobro jutro vsem...

Asso hvala ti za češnje, .. sem dala samo ene 4 Eneiu in valda mu tudi rekla za koščico, ampak ni važno , tako je dobro da je vse pojedu..v srvetko je samo pihal, namesto koščice pljunil...

smo pa preživeli lepo sončno popoldan ob morju in dobri družbi.... še bi takih dni..

še malo če boste govorile o teh crocsah mi bodo še lepe postale..

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
6.5.2009 7:38:16   
n€na
jutro,

jaz sem pa danes tako žalostna...sem si pripravila češnje lepe domače za malico in sem jih doma pozablauser posted image user posted image user posted image

dobre novičke še ni na vidiku takouser posted image  ampak jo čakamuser posted image user posted image

tudi meni bodo crocsice všeč ratale....se mi pa zdijo kar odštekani...za proizvajalce so pa dobra tržna niša.....itak starši kupijo :)

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
6.5.2009 7:49:25   
asso
Jutro,

IZVIRNO SPOROČILO: zrak

dobro jutro vsem...

Asso hvala ti za češnje, .. sem dala samo ene 4 Eneiu in valda mu tudi rekla za koščico, ampak ni važno , tako je dobro da je vse pojedu..v srvetko je samo pihal, namesto koščice pljunil...

še malo če boste govorile o teh crocsah mi bodo še lepe postale..

Malenkost, drugič še... Si mu mogla dat koščico venuser posted image  Sej tudi Tarin jo včasih požre, včasih pa pljune, ko je še nekaj češnje gor. Bo tudi Enei kmalu skapiral kako to gre...

Crocse, meni še vedno niso glih všeč, no za otroke čisto mikene so mi full simpatične. Itak vsak mičkin čevelj je simpatičen. So pa komot, še posebno za otroke. Si jih sami ubujejo, zujejo... pa če so svinski jih samo pod vodo splahneš. Meni sicer gre na živce, ker se ful smeti not nabirauser posted image  otroci, pa niso tako delikatni.

Jaz sem otrokom vzela te
user posted image

ja, barva ni ne vem kaj, ampak za to ceno bodo super.
In sebi sem vzela take

user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
6.5.2009 8:20:46   
melaverde
jutrooo

živžna že na vse zgodaj...spar racija anti parkiranje, lidl itak že dolgo,na koncu sem ga vštulila na šuder pri sodišču in prišla v službo siva... user posted image  brezveze....

meni tudi crocsi ne pijažijo ampak mi je dala mislit asso glede praktičnosti...čeprav se še vedno bojim da pristanemo na urgenci, ki še bos je ves potučen user posted image

se da kje izmerit nogo za številko? sem šla v spar pa nimajo tako majhnih user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
6.5.2009 8:48:04   
thaiss
Dobro jutro, šefa niuser posted image ...bo kmalu tukiuser posted image

user posted image

take rdeče imam jazuser posted image

se da kje izmerit nogo za številko? sem šla v spar pa nimajo tako majhnih user posted image
sem ti rekla da pejdi v Hervis, imajo majhne številke 4-5 6-7...

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
6.5.2009 8:52:07   
melaverde

ma ne vem ali sem te preslišala ali pozabla.... user posted image  hvala!!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
6.5.2009 9:00:21   
thaiss

preslišala....user posted image user posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
6.5.2009 9:08:13   
nektarina
jutro..
mi smo tudi nori na češnje. Nik bi jih jedel cel dan. Seveda vsake toliko se spomne pljunit koščico, kar precej pa jih gre v trebušček. Še v vrtcu sem jim rekla  naj se ne ustrašijo če vidijo koščice.
Je' na veliko  tudi jagode tako,da  zvečer sploh ne pogledajo večerje.  Še kakav spijejo in to jim je dovolj.  V glavnem zadnje čase imamo sadne večerje, čeprav se bojim,da je malo težko za  trebuščke.
Na novo je pa to ,da so komaj  prejšnji teden začeli pit kakav. Prej ga nikoli niso, samo mleko. Zgleda, da sta se ga navadila piti v vrtcu. Zdaj mi še meni postaja dober .. njam

ma še neki me zanima.  Vaši otročički si sami perejo zobke?? Moji nočejo pomoči in  krtačijo sami  ,samo to je  vse bolj na easy pa še me nonn stop   fehtajo za  zobno pasto, ker jim je dobra. Izljunit pa še ne znajouser posted image user posted image   včasih ja, povečini pa ne.
Kakšna ideja????

< Sporočilo je popravil nektarina -- 6.5.2009 9:09:38 >

Neposredna povezava do sporočila: 1210
6.5.2009 9:08:25   
asso

Sej nimaš kaj falit... če ima nogo 23 vzameš 23/24, če ima manjšo vzameš 23/24, če ima nogo 25 vzameš 25/26...

Moje niso glih rdeče, ampak pulse barva... bomo vidli, ampak za doma itak bodo v redu, še posebno za to ceno.

Mela, po moje se ne bo ubil... Glej bolj nerodni so v kakšnih odprtih sandalih, ki se spredaj nekako spotikajo kot v tem. Jaz sem prve kupila Nastii bolj za foro kot za drugo (falše) in na koncu ugotovila, da so praktične in takrat si jih je Nastiine tudi Tarin non stop obuvala tako, da na koncu sem kupila obema original in tudi Tarin hodi v njih normalno.

Moram pa vam povedat, kaj se mi je predvčerajšnjem zgodilo. Si dam zvečer na faco glineno masko in pridem v dnevno. Nastia ko me vidi v smeh, Tarin pauser posted image  se me je balauser posted image user posted image user posted image  Ma niti ni jokala, ampak bolj vriskala od straha in delala zaškifano facouser posted image user posted image user posted image  Jaz sem se tako narežala. Sploh me ni hotela pogledat in mižala... in delala tatiju: mama be...

Pa še nekaj. Včeraj v vrtcu za popoldansko malico spet jogurti in kakšni? Celeia 1,3... Pogledam sestavine, no vsaj aspartama ni bilo not... Danes zjutraj pa pripeljem otroke v vrtec in ena od vzgojiteljic mi reče, joj včeraj so nam dali spet te jogurte..., da so že nekaj let nazaj ukinli light jogurte za otroke, ampak zdej so spet in da bodo jih spet ukinli... Potem sem ji razložila, da vsaj aspartama ni bilo not in da ne vidim smisla, zakaj light jogurte, glede na to, da je na tržišču jih milijon na izbiro. Popolnoma se je strinjala z menoj...
Ko pa je to moj zvedel, da sem poslala mail na vrtec... pa cel kažinuser posted image  In seveda sva se skregala glede tega, ker bi rekel zakaj spet ti... Ker se moram vedno nekaj bunit in njemu razložit, da to ni bilo nekaj "grdega", ampak samo dobronamerno opozorilo, in da verjetno to ni nobeden vzel za slabo... No, v glavnem cel kažin... Sej mu ne bi niti povedala, da sem pisala, ampak je videl en mail od ravnatelja in sem mu razložila... boljš, da bi bila tihouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1211
6.5.2009 9:14:47   
nektarina
ja Asso ima prav, tisti odprti  sandalčki se tako spotikajo,da je lani  padel Nik direkt na nos in se bil ves podrsan. V glavnem katastrofa in jih ne kupim več.
Koliko koštajo Crocsi za otroke??? Jaz sem imela ene fajš  celo zimo gor kot copatke, pa zdaj jih še za na njivo rabim, ker jih pol samo sperem pod vodo.
Res je pa ,da  se moramo privadit na njihovo obliko... ja ni ravno seksi čeveljuser posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
6.5.2009 9:17:09   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina

ma še neki me zanima.  Vaši otročički si sami perejo zobke?? Moji nočejo pomoči in  krtačijo sami  ,samo to je  vse bolj na easy pa še me nonn stop   fehtajo za  zobno pasto, ker jim je dobra. Izljunit pa še ne znajouser posted image user posted image   včasih ja, povečini pa ne.
Kakšna ideja????

Jaz kakšnega pametnega nasveta ni ne morem dat, ker pri nas smo začeli zobe ščetkat šele pri dveh letih in kakšen mesec čez, ker prej ni šans, da je usta odprla in se je drla kot sraka. Ko pa sem vidla že rumene zobe sem se odločla (vsake toliko) in sem ji na silo umila... Zdej kakšno jutro mi uspe lepo umit, drugo noče (npr. danes ni hotela, včeraj smo umili in jutri bomo magari na silo). Zdej se ji lahko nekako dopove, da naj umije, čeprav z muko... drugače je grožnja vmes... Ji pa pustim, da si tudi sama krtači... In moram klicat zobarco, ker bo potrebno tudi vrtat... Evo, da si dam listek, da pokličem (tudi za Nastio), ker če ne pozabim.
Tako, da če ne drugo pusti jim, da si sami krtačijo, bodo vsaj bili navajeni na ščetko.

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
6.5.2009 9:18:23   
thaiss
grem po kafe user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
6.5.2009 9:19:52   
zrak

Sej nimaš kaj falit... če ima nogo 23 vzameš 23/24, če ima manjšo vzameš 23/24, če ima nogo 25 vzameš 25/26...

Moje niso glih rdeče, ampak pulse barva... bomo vidli, ampak za doma itak bodo v redu, še posebno za to ceno.

Mela, po moje se ne bo ubil... Glej bolj nerodni so v kakšnih odprtih sandalih, ki se spredaj nekako spotikajo kot v tem. Jaz sem prve kupila Nastii bolj za foro kot za drugo (falše) in na koncu ugotovila, da so praktične in takrat si jih je Nastiine tudi Tarin non stop obuvala tako, da na koncu sem kupila obema original in tudi Tarin hodi v njih normalno.

Moram pa vam povedat, kaj se mi je predvčerajšnjem zgodilo. Si dam zvečer na faco glineno masko in pridem v dnevno. Nastia ko me vidi v smeh, Tarin pauser posted image  se me je balauser posted image user posted image user posted image  Ma niti ni jokala, ampak bolj vriskala od straha in delala zaškifano facouser posted image user posted image user posted image  Jaz sem se tako narežala. Sploh me ni hotela pogledat in mižala... in delala tatiju: mama be...

Pa še nekaj. Včeraj v vrtcu za popoldansko malico spet jogurti in kakšni? Celeia 1,3... Pogledam sestavine, no vsaj aspartama ni bilo not... Danes zjutraj pa pripeljem otroke v vrtec in ena od vzgojiteljic mi reče, joj včeraj so nam dali spet te jogurte..., da so že nekaj let nazaj ukinli light jogurte za otroke, ampak zdej so spet in da bodo jih spet ukinli... Potem sem ji razložila, da vsaj aspartama ni bilo not in da ne vidim smisla, zakaj light jogurte, glede na to, da je na tržišču jih milijon na izbiro. Popolnoma se je strinjala z menoj...
Ko pa je to moj zvedel, da sem poslala mail na vrtec... pa cel kažinuser posted image  In seveda sva se skregala glede tega, ker bi rekel zakaj spet ti... Ker se moram vedno nekaj bunit in njemu razložit, da to ni bilo nekaj "grdega", ampak samo dobronamerno opozorilo, in da verjetno to ni nobeden vzel za slabo... No, v glavnem cel kažin... Sej mu ne bi niti povedala, da sem pisala, ampak je videl en mail od ravnatelja in sem mu razložila... boljš, da bi bila tihouser posted image

ma boga.. si hotla nardit dobro in na koncu si dobila po glavi... in to od domačih...
sej je prav, da poveš in ti dam tudi prav.. Preveč smo tiho, zato se nič ne spremeni.. Glej, če bi bila Nena tiho za bolnico, nikoli ne bi dobila povrnjen denar, pa tudi druge starše je s tem obvestila...

Nektarina.. Enei si prvo umije sam zobke.. pol pa dokončam jaz.. mu rečem da moram videt če je dobro umil in če ostalo kaj hrane med zobmi, da to je potrebno dobro umit, sicer pridejo mravljice to popapat.. Enei ima spodnje zobke ful skupaj in mu vedno ostane hrana vmes...

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
6.5.2009 9:23:27   
nektarina

Kakšna ideja????

Jaz kakšnega pametnega nasveta ni ne morem dat, ker pri nas smo začeli zobe ščetkat šele pri dveh letih in kakšen mesec čez, ker prej ni šans, da je usta odprla in se je drla kot sraka. Ko pa sem vidla že rumene zobe sem se odločla (vsake toliko) in sem ji na silo umila... Zdej kakšno jutro mi uspe lepo umit, drugo noče (npr. danes ni hotela, včeraj smo umili in jutri bomo magari na silo). Zdej se ji lahko nekako dopove, da naj umije, čeprav z muko... drugače je grožnja vmes... Ji pa pustim, da si tudi sama krtači... In moram klicat zobarco, ker bo potrebno tudi vrtat... Evo, da si dam listek, da pokličem (tudi za Nastio), ker če ne pozabim.
Tako, da če ne drugo pusti jim, da si sami krtačijo, bodo vsaj bili navajeni na ščetko.

ja, ja  ščetkanje imajo full radi. Včasih gredo  tudi po 4 x v kopalnico   z motivazijo , ker vedo ,da  se bodo igrali z vodo. Seveda zraven se še igrajo  in par ščetk je že romalo v WC.  Upam , le da  nič ne škodi  zobna pasta, ker jim je predobra  in bi   umivali   zobke  tudi celo uro, če bi jim jaz dodajala  še  zobno kremo.
največji problem pri nas je  striženje nohtov na nogah...  vso me zbrcajo

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
6.5.2009 9:43:00   
asso

Upam , le da  nič ne škodi  zobna pasta, ker jim je predobra  in bi   umivali   zobke  tudi celo uro, če bi jim jaz dodajala  še  zobno kremo.

Odvisno kakšno imaste. Če vsebuje fluor ni glih dobro... najboljša je kakšna naravna varianta zobne paste...

Neposredna povezava do sporočila: 1217
6.5.2009 10:08:32   
thaiss
Matia si najprej sam počisti zobe in poje pasto, za finiš pa mi spucamo.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
6.5.2009 10:30:08   
thaiss
ura je že 10:30, mojga šefa še niuser posted image , a čez pol ure že pridejo neki Švicarji na sestanekuser posted image  spet jih bom mogla zabavat

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
6.5.2009 10:31:38   
thaiss
evo gauser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
6.5.2009 10:39:46   
nektarina

Upam , le da  nič ne škodi  zobna pasta, ker jim je predobra  in bi   umivali   zobke  tudi celo uro, če bi jim jaz dodajala  še  zobno kremo.

Odvisno kakšno imaste. Če vsebuje fluor ni glih dobro... najboljša je kakšna naravna varianta zobne paste...

Denti med- vsebuje fluor
Tako ne rabim dajat tiste tabletke, ki nam jih je predpisala zobozdravnica.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
6.5.2009 10:43:44   
asso

Denti med- vsebuje fluor
Tako ne rabim dajat tiste tabletke, ki nam jih je predpisala zobozdravnica.

Ni to isto... s tabletkami dobijo ustrezno količino fluora z zobno pasto (še posebno če jo jejo) dobijo preveč fluora in to je škodljivo...

Neposredna povezava do sporočila: 1222
6.5.2009 10:48:19   
austen
pri nas so več ali manj borbe za pranje zob....sej neki gloda uno ščetko tudi sama, ma za prav spucat moramo pomagat in tle nastane problemuser posted image ....ma me ne gane....to je ena izmed stvari, ki ni debatabilna!!!!!
Že tako ima une bakterije v ustih, ki naredijo črne lisice na zobkih (tako da zgleda, kot da ščetke še ni vidla user posted image )....ma kaj ki tukaj ne moremo nič pomagat....vsaj tako nam je zobarca rekla....baje zgine samo od sebe....enim hitro, enim pa šele s stalnimi zobki

Neposredna povezava do sporočila: 1223
6.5.2009 10:50:48   
melaverde
mi pucamo zobe že zelo zelo dolgo...z unimi ščetkami ki pridejo tri v kompletu...tako se je navadu in ima pranje zob kot obred pred spanjem...ne vem če je pametno na silo user posted image  vsaj jaz ne bi no....

Val še kar drsa sam, nam gre ščetka na mesec user posted image

< Sporočilo je popravil melaverde -- 6.5.2009 10:52:04 >

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
6.5.2009 10:51:14   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: austen

že tako ima une bakterije v ustih, ki naredijo črne lisice na zobkih (tako da zgleda, kot da ščetke še ni vidla user posted image )....ma kaj ki tukaj ne moremo nič pomagat....vsaj tako nam je zobarca rekla....baje zgine samo od sebe....enim hitro, enim pa šele s stalnimi zobki

kako to zgleda???

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?