|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še enkrat
16.5.2005 10:06:30   
Urska61
Hojla! Dobila sem datum za laparoskopijo in histeroskopijo, in sicer 23. 6. Me je kar malo strah. Samo nekaj ne vem. G mi je rekla, da naj prej jem kontracepcijske tablete, ampak, ker bom do operacije imela še eno M, moram verjetno šele takrat začet s tabletami, in ne sedaj ko imam M. A ne? Joj, vse to je tako zakomplicirano.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Še enkrat
16.5.2005 10:08:54   
Sisy
To je pa super da si dobila datum tako hitro!

Tabletke moraš jest tko da slučajno ne boš dobila M pred operacijo ker med M ne delajo takšnih posegov...

lp

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Še enkrat
16.5.2005 10:11:23   
Urska61
Ampak meni je rekla G, da moram začeti med menstruacijo, zato da se mi menda sluznica ne bo preveč odebelila, ali nekaj takega. Pa še ta sestra, ki me je danes naročala, me je vprašala, kdaj bo naslednja M in me je glede na to potem naročila.

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Še enkrat
16.5.2005 10:14:09   
Sisy
za to prvič slišim - da moraš jest KT zaradi sluznice:zmeden::zmeden::zmeden: No ja,vsak ginekolog ma svoje metode....drugače je pa smotano edino to, če ti M slučajno zamuja/prehiteva in pride slučajno tik pred operacijo...potem se pa vse zavleče še za kakšen mesec,dva...ampak če maš redne je ok....

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Še enkrat
16.5.2005 10:29:14   
gaja17
Pozdravljena!
Jaz sem pravkar prestala laparoskopijo in histeroskopijo in ti moram povrdat, da se nič ne obemenjuj, ker ni nič takega. Vse se dela pod narkozo in ko se boš zbudila bo vse za tabo! Priporočam ti le to, da se po operaciji naselednji dan veliko gibaš, da boš spravla ves zrak iz sebe (rame bolijo)! Tabletke pa moraš tako jest da ne boš imela menstuacije takrat! Najbolje je tako, da bi šla v bolnico takoj po menstruaciji! Želim ti, da bi po oeraciji čim prej zanosila, kar si seveda tudi sama zelo želim! Lep pozdrav!

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Še enkrat
16.5.2005 11:42:41   
naja78
punce,kako je pa dan po op.,oz ko se zbudiš??a takoj ustaneš??a kej prdkaš,no pomoje vse.mene je 3 dni po hsg napenjalo ko.....:bravo::)-:);)
pa kaj boli???

ferbčna naja 78

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Še enkrat
16.5.2005 11:44:04   
naja78
aja pa zakaj boli jo rame????a te nanje postavijo al kaj????sem že vsako slišala da so jo bolele,skoraj vsako!!!!:bravo:

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Še enkrat
16.5.2005 11:51:28   
emaa
rame bolijo zaradi plina, ki ga napumpajo v trebuh, da se lažje dela. Ne boli vseh, mene ni, pa tud na splošno me po posegu ni bolel, sem bla presenečena. Ne prdiš, ni sile. Jaz samo refleksa za na vodo nisem mogla vzpostavit v normalno delovanje, po katetru je šlo. Nisem imela klistirja, temveč odvajalo en dan prej

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Še enkrat
16.5.2005 12:00:12   
tinkamiška
Urška, če imaš redno M in jo imaš ravno sedaj, sicer ne vem na kolko dni, jo boš dobila še nekrat pred operacijo, potem pa začneš jemat KT, mislim, da prvi dan M:zmeden:. Potem pa jih moraš jemat do operacije, da se ne bi slučajno prikazala M:hudicek:.

Jst jih nisem jemala, ker imam redne M in mi jih ni bilo treba. Operacije se ne boj, bo hitro za tabo. Mene tudi ni nič bolelo, še manj kot med M. So me pa bolele rame en dan, ampak ni bilo sile. Napenjalo me je tudi, ampak to ni nič strašnega:) Po operaciji, ko se zbudiš nekaj časa še ležiš, da prideš k sebi, potem pa te "prisilijo" da vstaneš in greš lulat. Sem se pa jst grozno ustrašla, ko sem lulala čisto modro, kot črnilo, pa je to čisto normalno, ker je tista tekočina, s katero preverijo na koncu prehodnodst jajcevodov modra:)

Nič ne skrbi, vse bo vredu:rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Še enkrat
16.5.2005 16:49:09   
Urska61
Hvala, punce! Sem se odločila, da začnem KT jemati prvi dan naslednje :hudicek:, to bo nekje 11. 6., potem imam pa 23. 6. operacijo. Kar bo, pa bo. Če sem HSG preživela, bom tudi to, samo da bo čim prej :duda:. Vsake toliko časa me malo potre, ko vidim, da drugim uspeva in si mislim, da to res ni fer. Ampak upam, da nam bo vsem enkrat uspelo.:metulj:

Lepo se imejte in veliko :sloncek:!
Urška61

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Še enkrat
16.5.2005 18:27:29   
Pia73
KT jemlješ samo zato, da sluznica ostane tanka. To je pomembno, če imaš histeroskopijo, če imaš laparoskopijo pa to ni tako pomembno. In v večini bolnici ni sigurno, da boš lahko operirana do tistega dne ciklusa, ko je sluznica še tanka. To nima vezew s tem, da te M lahko prehiti!

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj način spanja v postelji pove o partner...
photo
Spita s partnerjem/-ko tesno drug ob drugem ali vsak na svoji strani postelje? Spita v 'stoličko/žličko' ali s hrbtom dr...
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?