Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

Zoja10 - Taja
                                                                Zoja10 - Taja   
                                                        zmajama - Tai
                                                       zmajama - Tai   Blueeyes - Gaja
                                                       Blueeyes - Gaja   tubby - Maks
                                tubby - Maks     lake - Taja
       lake - Taja   			 								 			 			   
 Ga nič ne pogrešam
  Ga nič ne pogrešam  

jaz sem zadnjič spila kozarec pravega...kakšno brezalkoholno pa kupite LANANAI
 jaz sem zadnjič spila kozarec pravega...kakšno brezalkoholno pa kupite LANANAI 

ttmmbb - Igor
     ttmmbb - Igor     
  Ko sem jo okrog 4h dala nazaj spat, je pa brez jokat zaspala nazaj. Zgleda, da je imela zadost.
  Ko sem jo okrog 4h dala nazaj spat, je pa brez jokat zaspala nazaj. Zgleda, da je imela zadost.  Naj le ostane tko.
  Naj le ostane tko.