Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

, povrh vsega pa še ga je začelo kolcat, tak da nič od spanja, z okicami pa je gledal ko mala sovika, se mu ni nič spalo, jaz pa že kot zombi poleg njega. Pa še duda ni nič pomagala, jo je skos ven pljuval. no pol pa je končno po dveh urah zaspal pri meni v naročju.
   , povrh vsega pa še ga je začelo kolcat, tak da nič od spanja, z okicami pa je gledal ko mala sovika, se mu ni nič spalo, jaz pa že kot zombi poleg njega. Pa še duda ni nič pomagala, jo je skos ven pljuval. no pol pa je končno po dveh urah zaspal pri meni v naročju.   

A ima katera kaj izkušenj z cepljenjem proti rotavirusu namreč ne morem se odločit a bi ga dala to cepivo ali ne
  A ima katera kaj izkušenj z cepljenjem proti rotavirusu namreč ne morem se odločit a bi ga dala to cepivo ali ne  

Zoja10 - Taja
    Zoja10 - Taja   
     zmajama - Tai
     zmajama - Tai   Blueeyes - Gaja
     Blueeyes - Gaja   tubby - Maks
    tubby - Maks   lake - Taja
    lake - Taja   ttmmbb - Igor
    ttmmbb - Igor