|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
15.5.2009 7:05:54   
Anonimen
gooooood morning ženkice,

ah kako sem dones spočita in naspanauser posted image user posted image user posted image . Je sine na počitnicah pri babici in dediju, pa sva si z možem privoščila en lep romantični večer. Pa še naspali smo se za naslednji dve leti....user posted image

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 3326
15.5.2009 7:22:47   
Arabela

Še ena za v klub, ki preklinja odločbe....user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
15.5.2009 9:10:15   
*anč*
oj!

midva sva pa danes doma, na dopustu, ne bolniški user posted image , čeprav bi lahk bla ... mam tok obupno alergijo na cvetni prah, da komi žvim, mam oči čist rdeče in me full srbijo, da o zamašenem nosu in kihanju sploh ne govorim. bova šla verjetno mal do zoo-ja pogledat.

@lina  kok sta očarljiva tvoja fanta!!

*lina*  še nisi šla rodit? user posted image   kaj pa dobite vi? a je presenečenje?

psaša  dej nam mal tvojo miško pokaži!

lep dan še naprej!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
15.5.2009 13:03:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

*lina*  še nisi šla rodit? user posted image   kaj pa dobite vi? a je presenečenje?

user posted image user posted image user posted image user posted image

in nimamo pojma kaj bomo dobili....itak sta samo dve možnosti ane ?

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3329
15.5.2009 20:31:33   
piskot
ce se slucajno uposteva moje skromno mnenje:

ko ste sle zadnjic ven sem sla jaz rodit. .... a gremo *lini* pomagat drug vikend?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
15.5.2009 21:21:37   
moci
NA POMOOOOOČ!

kako uspavate otroke, ker pri nas je izredno stanje, tik pred norišnico.
po dve uri dretja, izsiljevanja, lulanja, pitja, kakanja in nevemčesaše. je hodil M z njo, pa mu zdaj ful nagaja, on pa kar leži. skratka za znoret.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
15.5.2009 21:51:46   
lucika
moci, mi smo hodili ene pol leta spat z malim ob osmih. in ni zaspal do desetih. no, eden od naju, tavelikih je spal. toliko, da si pol kr obležal. torej smo bili ob osmih vse skopani in pripravljeni za službo. zdaj gremo spat, če je mali zaspan prej, drugače pa ob desetih. ker prej itak ni zaspal. ampak mi smo priviligirani, zjutraj malega v dekici spečega nesemo k babici, in gospod spijo dalje... če bi hodil v vrtec bi verjetno moral bit res.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
16.5.2009 8:48:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: moci

NA POMOOOOOČ!

kako uspavate otroke, ker pri nas je izredno stanje, tik pred norišnico.
po dve uri dretja, izsiljevanja, lulanja, pitja, kakanja in nevemčesaše. je hodil M z njo, pa mu zdaj ful nagaja, on pa kar leži. skratka za znoret.

mi smo imeli tudi nekaj časa tako norišnico, zdaj pa smo uvedli nek ritual. Vsak večer ob isti uri se:
kopamo
jemo
pogledamo risanko
preberemo nodija
in gremo spat.

Zaspi sam. Včasih traja kakšno minuto dalj, pol ure dalj, tudi uro dalj, ampak važno mi je, da leži in zaspi sam.

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3333
16.5.2009 9:08:23   
piskot
pri nas smo poskusali vse, smo se ful drzali reda in ure, pa ni nic pomagalo, spat smo se dajali od pol ure do uro in pol. med tem smo imeli letanje sem in tja, skakanje po postelji, previjanje, pitje, pogovarjanje, vse zivo.

zadnji teden so pa nebesa. spat gre ob 19h, ob 19:05 pa spi. vam povem recept? opoldan ne hodi spat. vem sicer da to ni najboljse, samo ga enostavno ne morem prepricat da bi spal. vsaj doma ne, ker je ana zraven. po mojem se boji da bo kaj zamudil. je pa pol ob 17h ze tak da kar opleta in tezi do nezavesti, pa vecerja komaj. zaspi pa koma.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
16.5.2009 10:32:41   
mis
Naša čez vikend tudi večinoma ne hodi spat. Včasih nam rata. Če ne gre spat je tudi zvečer koma in zaspi. Čez teden ko v vrtcu spi pa zaspi ob cca 21h, vstane ob 7h zjutraj. Zaspi sama, zadnje čase jo nekaj meče in ne bi spala, a vztrajava in je. Kaj pa vem. So obdobja...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
16.5.2009 10:34:06   
mis
V ponedeljek šibamo na morje, do petka bomo z avtodomom v Pakoštanih, pa kolesa s seboj, v petek gremo pa na Krk, bomo tam vse familije iz moževega benda do nedelje. Pol pa samo še 14 dni porodniškeuser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
16.5.2009 12:00:02   
moci
vau, mis vam pa dogaja user posted image
občudujem te, ker ne kompliciraš user posted image
midva greva pa danes verjetno tvojega moža poslušatuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
16.5.2009 13:45:38   
Anonimen
pri nas pa opoldansko spanje še vedno rula....spi cca 2-3 ure....je pa res, da gremo spat šele tam cca 20.30 in zaspimo ob 21h...meni zaenkrat to ustreza, ker zvečer z njim nimamo kaj posebnega dela, ker gleda tiste svoje risanke...opoldne mi pa tudi paše, da zaspi za nekaj ur.....

Moci - jest mislim, da so to samo faze....imamo tudi pri nas tako, da je včasih cela norišnica....pa potem drugi dan spet bolje, pa tako dalje.....včasih zaprem vrata in grem ven zadihat, ugasnem babyfon da ga ne slišim in potem spet jovo na novo.....

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3338
16.5.2009 13:46:30   
Anonimen

vau, mis vam pa dogaja user posted image
občudujem te, ker ne kompliciraš user posted image
midva greva pa danes verjetno tvojega moža poslušatuser posted image

mi tudi verjetno.....kdaj pa je tole ? bi šli zvečer malo po mestu, pa kakšen sladoled itd....če ne bo dežja....

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3339
16.5.2009 14:16:46   
moci
a veš da ne vem ure. midva bova šla verjetno okrog osmih, saj ni ziher, pri nas namreč postavljajo oder za fasado. pa še okna bomo menjali, jih čakamo. tako da jih že doooolg nisem pomila. čakam nova user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
16.5.2009 14:21:08   
moci
ti, lina mi imamo ful podobne cilje user posted image

jaz sem pekla kot da bi mel ohcetuser posted image za delavce. no, za naše delavne fante.

potem grem pa na flancanje, smo organizatorji, menda moram neki delatuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
16.5.2009 17:49:14   
pikapolona2
dan....

ah...kako sem happy k sm Brinio navadila spat samo....sem gledala frendico par let nazaj kakšne probleme je imela s tem spanjem....šla z njo spat...pa potem zaspala...pa nikamor nista mogla zvečer. Tko da sm jst že od vsega začetka tamalo samo položila v posteljo ji dala lupčka in šla ven. Res trkam nimamo problemov s tem. Tudi pravljico ne beremo takrat kadar je že v postelji ampak prej v dnevni......je pa tko k je ena rekla...rutina...urnik...to pali. Takoj ko preskočimo opoldansko spanje...je zvečer več drenja.

Drgač je pa dedi naredil velikooooo posteljo in naša malecka sedaj spi na taveliki postelji......pa ta teden smo ukinili plenice.....nam kar ratuje....tako lulanje in kakanje. Si nisem mislila da bo to tako hitro. Sej ji je kakšen dan ušlo....ampak kar pove. Prejle se je pa tako zaigrala...jst pa sem poleg knjigo brala...je skočila pokonci in rekla mami lulat....pa je že teklo po travi user posted image ....pol sem pa rekla sej ni nič hudega je samo nesreča....pa mi tamala prijavi...a ne bo policaj prišeluser posted image

Ker danes naju je ustavil policaj...banda...v Lj sem speljevala s parkplaca...na ulici in jst vedno rikverc in kadar motam volan vozim brez pasa....in policaj me je videl....in se je nato okoli parka zapeljal in me ustavil (ampak takrat ko me je začel ustavljat sem imela že pas privezan) ....in potem sem dobila kazen...********* sem jezna...gerrrr....sem se celo malo hotela kregat z njim...pa me ni ****l...sam pobral vozniško in napisal kazen...in mi rekel da upa da sem se kaj naučila...kaj ....jebelacesta.....grrrrrrrrrrrr...če sem vedno privezana...tistih 5 metrov k sem imela hitrost 5km na uro pa res nisem bila. Bednik!

Sva bile dopoldne v LJ.....kaj je polna Lj zjutraj....sva se dobile s prijateljico...pa smo šle k drugi znanki, ki šiva razne odbite cunje (sem si kupila fuuul dobro srajco) ....in sva s frendico probvale in stikale po ateljeju...pa Brina je divjala tam in pokala frise...da so se ji vse režale. Je imela ta oblikovalka eno tako kovinsko zeleno torbico....tamala jo je sam božala in se postavljala pred ogledalo...hahaha....je prava babnca....uhani...verižice...torbice...vse ji je všečuser posted image Pa mal na kavo in po češnje...Sivkamivka zdej so že po 6 EUR kila.

Kosilo so nam sosedi skuhali...super a neuser posted image

Zdej pa jst delam...moram do ponedeljka nekja dokončat.....ati se pa sonči na vrtu in leži poleg Brine ki koplje po peskovniku.

papa

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
16.5.2009 21:16:18   
piskot
a ste skregane z mano?

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
16.5.2009 21:32:03   
pikapolona2
ZAKAJ?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
16.5.2009 22:01:54   
piskot
ker se nobena ne javi da bi sle drug vikend ven.

Neposredna povezava do sporočila: 3345
   [Brisano sporočilo]
17.5.2009 1:09:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 3346
17.5.2009 8:02:37   
moci
kuki, jaz grem s tabo ven

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
17.5.2009 8:11:46   
pikapolona2
aja...toooooo..hehe...jah midve s sivkomivko greva na drugo godbo v petek........pol pa mi v soboto dopoldne šibamo proti štajerski....k bomo koooončno praznovali majske RDe.

Kaj pa če se za naslednji vikend za petek zmenimo?

A sm že povedala da sem včeraj prišla iz LJ....in je bilo doma presenečenje....moj je vse posesal in celo pobrisal po tlehuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
18.5.2009 7:47:58   
moci
mi smo bili včeraj na festivalu družin in fuuul uživali. noro.
zoja je prehodila vse tri jame, pa ni niti enkrat zajavkala, naj jo neseva. sem bila res presenečena. edino na jetra ji je šlo, ker ji je kapljalo na glavo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3349
18.5.2009 8:02:59   
altati

mi smo bili včeraj na festivalu družin in fuuul uživali. noro.
zoja je prehodila vse tri jame, pa ni niti enkrat zajavkala, naj jo neseva. sem bila res presenečena. edino na jetra ji je šlo, ker ji je kapljalo na glavo user posted image

tudi mi smo noro uživali!
res je bilo super!
mi smo bili že ob 10h, kdaj pa vi?
pa cel festival je bil dober, kajne?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj otrokom ne bi smeli postavljati vpra...
Najprej je pomembno razumeti, da otrok ne odgovori ne zato, ker noče – ampak ker ne zmore.
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Prostorož
_Anja_

Ali poznaš ta projekt, ki skrbi za obnovo otroških igrišč?

Ja, sem že slišal/a (17%)

Ne, nikoli (81%)

Ja, sem se že udeležil/a (2%)

Število vseh glasov: 295

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!