|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
18.5.2009 8:09:57   
moci
eh, mi smo komaj ujeli jamsko dogodivščino ob pol 2h, ko smo prišli iz jame je bilo delavnic že konec, precej festivala smo zamudili, ampak vseeno ful uživali. 

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
18.5.2009 8:13:52   
altati
Mi smo bili na prizorišču že ob 8.30 in smo se do 10h že sprehodili po vseh 'štantih', po prihodu iz jame smo šli še na vlak, trampolin, lutkovno predstavo potem pa okrog 13.30 domov.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
18.5.2009 8:18:22   
moci
potem smo bili enih 15 minut na istem prostoru user posted image
drugače je bilo pa ful ljudi, smo srečali precej znancev. cela slovenija v postojni user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
18.5.2009 11:08:45   
psaša
Dan. Sem dodala par slikic v album.

Smo zaenkrat OK. Mihata malo meče zdaj ene dva dni, ma bo že. Mala je pridna, lepo je in spi. Kadaj je pa budna in ji kaj ne paše se začne pa dret. Pri Mihi sploh nisem bila navajena, da se joka, je malo poškripal in to je bilo to. No, mala bo sedaj nadoknadila še za njega user posted image .

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
18.5.2009 14:45:18   
frrrr
psaša - full ste luštni! uživajte...

piškot - z mano tut noče nobena na večerjo... se nobena javila na moj post. sicer pa v ta teden pr men že polno zaseden, vikend pa tut podobno kot pri pikapoloni (praznovanje rdev na koroškem).

pikapolona, sivkamivka - drugo godbo bi šla js v četrtek poslušat. mi je aisha full všeč od khaleda. pa v četrtek me še carmina burana mika. in zdej sem se za tretjo varianto odločla, grem s sodelavci na bowling user posted image

moci - spanje... naše dete je vsak dan med 19:30 in 19:50 zihr v postelji, pravljica. potem pa kdaj tut čez 22. zaspi. se pa ne sekiram več, ker gledam na to tako, da vsaj počiva. če je zaspan pač zaspi.
čez vikend je bila pa druga zgodba. v soboto smo šli po kosilu na morje. je bil začuda celo pot buden, zvečer v minutki zaspal. sicer smo pred prikolo sedeli in se pogovarjali eno urco, tako da spal ob 21ih. včeraj pa čez dan spet ni spal, je samo v prikoli ležal in "bral" cicido uro in pol. zvečer po večerji smo se usedli v avto in je v prvem ovinku že spal (19:20). očitno je dnevno spanje res tisti faktor, ki vpliva na to kdaj bo zvečer zaspal. v vrtcu kr pridno spi tut po 2 uri in več, potem pa zvečer še ni zaspan, a vsaj počiva.
če opoldne noče spat, tut ne težim več, vztrajam pa pri počitku.
je pa res, da je v svoji veliki postelji in ne rabiva bit z njim (razen če hočeva), tut teži ne preveč. s kakšno kahlico mi zna težit, a mu kr povem, da bo moral najprej čez dan redno hodit na kahlico, potem lahk pa še zvečer to prakticiramo.
glede pitja imamo pa pri postelji en kozarec vode, ki mu ga pač ponudiva... ne rabi za to skakat okol in pol mu ni tolk zanimivo user posted image  sem ti pa zatežila... upam, da kej pomaga

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
18.5.2009 19:40:15   
piskot
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA user posted image

HB da nimam cikov doma. martini bom pa vseen.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
18.5.2009 19:47:06   
Anonimen
piškot - kaj dogaja ?

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 3357
18.5.2009 19:53:59   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

piškot - kaj dogaja ?

nekaj kar tebe ne zanima. otroc me jezijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
18.5.2009 20:08:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

piškot - kaj dogaja ?

nekaj kar tebe ne zanima. otroc me jezijo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne, ta tema me pa res ne zanima...trenutno se naš mulc še vedno potepa nekje po vasi, jutri ga pošljem za dva dni na počitnice, da se malo skuliram, pospravim, pa vmes bom še probala rodit skočituser posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 3359
18.5.2009 20:11:58   
Anonimen
mah gledam star film na Akanalu, ki se dogaja v NY, pa točno vem kje in sem čist depresivnaauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3360
18.5.2009 20:27:07   
Anonimen

mah gledam star film na Akanalu, ki se dogaja v NY, pa točno vem kje in sem čist depresivnaauser posted image

še malo počakaj, ne boš imela več časa na NY mislituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3361
18.5.2009 21:58:24   
frrrr
čer

sm prišla tolk razpi***** domov, da bi lahk kr streljala. ob 20ih sem pičila proti interparu po športne copate in natikače za tamauga. pa nič od nič. jutr bom kr v thomas šport poklicala, sicer prek neta naročim. imam izbran model adidas, ki je mehak in malemu full sede. smo imeli že 22ko, zdej 23ko in rabimo 24ko. v hervisu sem jih našla, a le od št. 31 dalje, 24ko pa v roza barvi. o natikačih pa raje ne bi, ker imajo vse samo od št. 31 dalje. grem jutr v btc v massa, ker sicer jih bo res kakšna prodajalka po nesreči dobila user posted image
a sem vam povedala, da sem prejšnjič iskala trenirke v h&m, pa jih do septembra ne bodo imeli user posted image
no, danes sem hotela še kakšno pižamo nabavt, pa imajo vse na kratke rokave in kratke hlače... naše dete pa spi nepokrito.
res bom mogla samo še btc hodit, ker tam je tolk trgovin, da bodo mogli v eni imet... ampak se bojim, da se mi pred končanjemnakupa scufa, ker sem res NORA na šopingiranje user posted image a bi mi ena mau razložila ebay al pa kaj podobnega, kjer lahko kupiš VSE.

no, pa sem dala vn... zdej lahk grem pa z nogami na kavč user posted image

nočko...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
19.5.2009 8:43:08   
Anonimen
o frrrrr kako te štekam......jest sem prejšni teden skakala po trgovinah, da nabavim neke poletne čevlje, take bolj odprte, za malega, da mi ne bi bilo potrebno potem okoli hodit.....za znoret...itak številke 27 niso imeli, cene so da ne rečem gromozanske ( take, ki ne bi bile težke ko slon, pa še nekam kvalitetne so itak čez 40 eur ), izbira nikakva, ...... pa v glavnem je to to...sem spraševala, če bodo še kaj dobili in odgovor je bil več ali manj NE..... pa halo, ali ni šele začetek sezone ?

No skratka, kupila sem mu ene v interšportu, mckinljeve ( so bile pa sumljivo poceni - 15 eur ) ker se mi ni dalo več okoli skakat, zdaj pa tudi če bodo za doma...jebi gauser posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 3363
19.5.2009 9:02:11   
pikapolona2
jst sem ji zadnjič bajdevej (k sem kupovala pisarniški material) ene našla.....lanski model od teve sam 20 EUR (barva ni glih ...so roza)
...res je tumač drago vse...kar je usnjeno...pa kolikortoliko luštno je vse čez 40 EUR. Mah naj se grejo solit...meni se zdi da manjka ena štarcuna ki bi uvažala otroške čevlje za srednjo ceno. Ker ali imaš fuuul drage ali pa zelo poceni ampak je plastika??

pa dobro jutro punce......Lina ti si še doma...mal čekiram kaj pri tebi dogajauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
19.5.2009 9:12:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

pa dobro jutro punce......Lina ti si še doma...mal čekiram kaj pri tebi dogajauser posted image

jeap....in nič ne kaže, da bom pred junijem še kam šlauser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3365
19.5.2009 9:27:15   
Lu
Hello!

Kaj ste vse neki naš****ne, user posted image user posted image user posted image No, saj sama sem tudi enmau. Ampak zaradi šihta. Sta se moj pa moj fotr tok spi***la, da verjetno smo zaključili z skupnimi druženji, itd.... brez veze. Sem user posted image .

Glede čevljev. Jaz sem za oba našla zdej v Borovem. Čist slučajno. Pa do poletja bo, potem pa itak še kakšne ala tevice pa bo.

Čez vikend sem bila v Portorožu. Malo na sejmnu internavtike. So imeli kolegi še šotor tam postavljen in je bilo prav fino. Smo se narežali še pa še. Folku mislim, ki so ga slikali. Joj kaj se spomnijo. No zvečer smo šli pa še na Tonija Cetinskega. Otroka in pes so se pa pazili pri tašči in tastu. Sem si vsaj za 1 dan malo odpočila. user posted image

Zdaj nabavljam kolo. Maxica daj nam kako fotko gor prilimaj, da te vidim kot kolesarko. In kakšen bike imaš?

Trma. Pri nas mogoče malenkost bolje. Ampak je spet kaj novega. user posted image Nikad kraj, hehhe

Kuki kako je pasal martini?

Zdaj pa grem, še kaj podelat.

Omenjam vse.user posted image

čau bau

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
19.5.2009 9:37:08   
frrrr
v btcju nimajo št. 24 user posted image  imajo jo pa na ptuju, v mariboru in v murski soboti. sem že prek neta naročila in v roku dveh dni dobim user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
19.5.2009 9:42:39   
frrrr
z našim otrokom se pa zadnja 2 dni da delat... v sobotro bilo grozno, nedelja in včeraj pa čudovita. sodelujemo in to mi je všeč. bomo videli kako dolgo bo trajalo luštno user posted image
sicer bomo pa hitro mogli ponovit vikend v troje in mau dresure kdo koga posluša in uboga. je blo pred morjem bolj tko, da sva mu mogla po 10x isto povedat, pa ni slišal. pol ga pa v soboto nisva slišala, če on naju ni in zdej se vsi poslušamo in seveda slišimo user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
19.5.2009 9:43:36   
frrrr
*lina* - moža mau izkoristi, pol bo suša dober mesec... bo šlo hitreje proti porodni user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
19.5.2009 11:13:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

*lina* - moža mau izkoristi, pol bo suša dober mesec... bo šlo hitreje proti porodni user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a veš kaj sem hotla povedat ?

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 3370
   [Brisano sporočilo]
19.5.2009 21:27:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3371
20.5.2009 9:32:08   
moci
mi moramo tudi še kakšne čevlje kupit. itak je ves čas v crocsih. pa še copate za vrtec, ima zimskeuser posted image

spanje- upoštevam nasvet in pač pustim, da do desetih vstaja. kaj čem. sicer smo pa zdaj do pol 9h zunaj, potem pa umivanje, pa večerja. kar naenkrat je ura cel kup.

lina, jaz tudi ne štekam kaj si hotla povedatuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
20.5.2009 9:56:24   
frrrr
moci, si bolj mirna ob večerih? user posted image  ko se vam spanje uštima, boš pa glih gospodinje dobila user posted image  glede na mojo brzino. mogoče pa ta teden še zadnja 2 dela dol potegnem, da ti ne bo konec manjkal user posted image

čevlji... malemu včer kupila še massove čevljčke in se mu noga lufta user posted image  še kakšne natikače mogoče potrebuje, zaenkrat pa bo ok.

zvečer sem šla pa brat (prvič) kaj sem pisala v prvi nosečnosti po rr user posted image  imam natisnjeno in sem lahk kr v postelji ležala in brala kot knjigo... od čvek sta na začetku samo @lina in Maxica omenjeni... pol pa še ena mojčeca user posted image  sem bila pa ravno tu nekje, ko sem se prvič javila, pa glih sem začela razmišljat o nakupu hlač. sem se odločila, da drug teden začnem nosečniške stvari nosit. sem včeraj hlače mau pomerila, pa sem se tolk nosečo počutila user posted image  zdej je polnih 19 tednov, drug teden bo pa sredina in bi se mogoče lahk odrekla svojim kavbojkam... čeprav tiščijo še ne kaj dost, ker ne sedim kaj dost, ampak klečim user posted image

mau sem vam zatežila... mogoče bi mogla novim oktobrkam, sam se tu bolj domače počutim user posted image

*lina* - zdej maš pa dost, ne boš menda v tej vročini še bebo okol nosila, pejt rodit! js že navijam...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
20.5.2009 20:26:38   
piskot
evo, moja pucara ze spi, martin pa atija uspava user posted image .

da z vami delim danasnjo izjavo. babi isce piskote v sobi, v narocju ima ano. jaz sem eno nadstropje visje, martin pa na stopnicah. babi rece: pa poglejmo ce je tukaj kaj hrane. martin pove: babi tuki gor je hrana, mami ima tako veliiiko josko in mleko noter.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
20.5.2009 22:57:54   
frrrr
piškot hvala za tole, sem dobila nasmeh nazaj na lica

sem tolk besna nase, da bi se lahk zgrizla. fotke hotla na pc potegnit, pa sem pozabla en korak vmes naredit in suvereno na fotkiču vse zbrisala user posted image nimamo nič od fotk iz morja... pa današnjega postriženega fantiča sem vam hotla pokazat... nič od nič. grem spat, da ne še kaj ušpičim.

hvala piškot!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zakaj otrokom ne bi smeli postavljati vpra...
Najprej je pomembno razumeti, da otrok ne odgovori ne zato, ker noče – ampak ker ne zmore.

markoskače markoskače
fhgghdfgjksdafg

Ali boste gladali tekmo Slovenija Rusija

da (40%)

ne (26%)

sigurno (4%)

sigurno ne (10%)

nisem čisto prepričan (9%)

me ne zanima (11%)

Število vseh glasov: 231

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!