Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
VPRAŠANJE-punce mene pa zanima, če ima morda kateraizkušnje...jst sem še vedno prijavljena v Šentjurju, torej je tudi Nik tam in bova tam odla vlogo za enkratno denarno pomoč na občino. dO TU ŠE VSE JASNO....ampak, jst bi nama rada čimprej spremenila stalno bivališče v Celje da dam potem Niku osebni dukoment delat, da lahko gremo na dopust...zdej me pa zanima, ali lahko jst oddam v Šentjurju vlogo za enkratno denarno pomoč občine potem pa spremenim naslov v Ce?

Če bo šlo tko naprej bodo moje kile šle prej gor kot pa dol.
Ah, tudi to bo minilo.
. Ponujam kupončke, ki sem jih očitno ali vrgla v koš ali kam založila, ker jih ne najdem
. Sem pa imela še čisto vse, saj nisem porabila niti enega. Ah, kako sem jezna nase, bi lahko vse podarila vam na rr.
Ni kaj, očitno sem nekaj nosečniške zmedenosti obdržala
- vse kar sem pojedla,je šlo iz mene v roku 20min po zaužitju,in to v zelo tekoči obliki (res kriza
tak da res ne vem,kaj je bolš?!?