Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Mislim, da nam bo moral Tommee Tippee podariti nekaj, ko jim tu na rr delamo tako fajn reklamo.
Toda kaj, ko so pa res tako fajn.
: Boste ve striktno kopale vsak dan? Ne vem no, jaz sem marsikje prebrala, da ni potrebe po vsakodnevnem kopanju, pa četudi ga samo namočiš v vodo. Čeprav zdaj, ko je tako vroče, se mi zdi, da je kar fajn, da se malo ohladijo, potem pozimi pa mislim, da ni potrebe.
Super, kako pridno rastemo! 
....), naslednjič še drugo .... ampak raje pozabimo denarčke samo, da bo mali ok ....
še ne
. Naš Nik je zelo priden joka samo kadar ima krčke, takrat pa koroške kapljice pa mal ga pocartamo da se spunka pa je ok.
Mi je rekla patronažna da zdaj ko bo okoli 30 stopinj naj mu kr dam bodi na kratke rokavčke, pa s planičko pokrijem.
Bravo za vse mamice Aprilskih krof(e)kov in jagod!
- za težek porod ... sem imela tudi sama težko porodno izkušnjo, tako da te popolnoma razumem. Navijam zate, da čim prej pride dan "Zdrava sem in brez bolečin!"
Ah, tudi to bo minilo.
... ah ta statistika
z AM, ne pozabite jim dajat tudi čaj ali vodo...da ne bi dehidrirali!!!! Polno dojeni