Anonimen
|
Evo, sem vas prebrala za nazaj, zdaj pa poročilo : Včeraj smo imeli uraden prvi pregled pri pediatrinji in je z našo gospodično vse super! Ker je bila nizke porodne teže (baje spada v skupino zahirančkov ... ah ta statistika ), gremo še k razvojnemu, toda P pravi, da ne vidi nobene posebnosti in da je super žepna deklica. Točne mere javim (cca 3600g in čez 50 - joj res sem grozna ), ker moram poklicat, da mi jih pove, da jih vpišem v spominsko knjigico, je šlo vse mimo mene, ker smo potem šli na pregled k moji G in sem bila ful zaskrbljena. Me je najprej poslala kar v porodnišnico, naj bi celo šla na Ptuj, toda smo šli vseeno v Lj. So me HB vseeno sprejeli in novica je dobra : maternica se je lepo skrčila, je vse ok, tudi z jajčniki, boleč trebušček pa imam zato, ker imam poškodovane trebušne mišice zaradi druge operacije. Nosečniški trebušček imam torej le zaradi ohlapnih mišic, tako da lahko grem na sprehode, čim več migam, četudi me boli. Jeah! Samo da smo mirni, da je z mano vse ok in da sem lahko normalno aktivna. Me pa kar fajn boli trebušček, toda bolečina me že ne bo ustavila! Tako da Ljubljančanke, jaz drug teden gotovo začnem s sprehodi po PST pri Murglah, potem pa naprej odvisno od počutja. Ok, zdaj pa res grem, ker imava čez pol ure novo rundo. Lepo se imejte v tem lepem vremenu in pridno cartajte svoje zakladke! NenaLena
|