|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
22.5.2009 7:22:54   
pikapolona2
lina...to pa je super....ti imaš popadke pa jih ne čutiš...potem boš imela tak brezbolečinski porod.user posted image user posted image

si ravno obratno od mene...mene je vse bolel...na 5 minut me je zvil...ko sm prišla na CTG mi pa babica pravi...nene..to niso popadki...ja hudiča kaj pa potem so popadki????

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
22.5.2009 8:06:37   
piskot
hmmm, a imamo sezono menjanja avatarjev? jaz bom kar pri snegu ostala, da nam ne bo prevec vroce.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
22.5.2009 8:33:33   
Anonimen
joj, včeraj je bil en user posted image  dan, grem po vrsti....
-zjutraj ob 6.30 sem v gužvi ostala in zamudila 1. obisk
-2.obisk je bil beda in sem si že rekla da bo to en butast dan
-grem na 3. obisk se mi en bedak v avto zabije, no odrgnu ga je, pol sva policijo 45min čakala.......in policaj je v 3 min zaključil da sva oba kriva, jst ker sem mimo napačno zaparkiranega avta hotela zapeljat in nisem bila na svojem pasuuser posted image - pa potem sem stala pri miru, ker je bila gužva, un je šel pa po nasprotnem pasu rikverc in se zabil vame....
-potem smo imeli simpozij na katerem sem ostala brez glasuuser posted image  in danes imam popoldan kongres in sem brez glasu, pa še Tinkara me danes že cel čas jezi, misli da ker me včeraj ni bilo, da lahko danes počne kar hoče...pa še govorit ne morem normalno, no zdej sem se zdrla nanjo in bom še bolj brez glasuuser posted image

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 3403
22.5.2009 8:50:57   
frrrr
petek je user posted image  in sonček sije user posted image

fotk še nismo reševali, ni blo časa... drgač smo pa fajn.
zvečer v pižami pičimo na koroško... jutri pikniki, v nedeljo pa nazaj.

lepo se mejte!

*lina* - dihamo in navijamo s tabo!

Neposredna povezava do sporočila: 3404
22.5.2009 8:51:55   
frrrr
Remy - sem te že v zoo hotla vprašat kk s pogodbo, če so podaljšali... pa vidim, da so. želim ti lepši vikend kot je bil konec tedna. razvajaj se malo...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
22.5.2009 8:55:47   
Anonimen
dobro jutro,

evo mene iz CTG - če vam povem, da mi ga je pregledal dr.Gregorač - vam je vse jasno ? user posted image

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 3406
   [Brisano sporočilo]
22.5.2009 8:57:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3407
22.5.2009 10:43:45   
moci
anč, zdaj pa skoz mislim, da si piškotuser posted image

lina, pojma nimam o čem ti user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
22.5.2009 11:24:44   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

dobro jutro,

evo mene iz CTG - če vam povem, da mi ga je pregledal dr.Gregorač - vam je vse jasno ? user posted image

meni je...horuk...zapiči prtse notri...pa gremo dalje..naaaaaaslednja!
In si kej odprta?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
22.5.2009 12:29:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

dobro jutro,

meni je...horuk...zapiči prtse notri...pa gremo dalje..naaaaaaslednja!
In si kej odprta?

točno to !!!

Neposredna povezava do sporočila: 3410
22.5.2009 20:37:18   
piskot
eeeh, se ni konc teh gnilih dni.

anca je danes dobila antibiotik pa se cepljena je bila. antibiotik smo dobili preventivno, ker se druzimo z altati family. demet. sej drgac mamo cist kul pediatrinjo, sam dons je bla cist razkurjena, zgleda da zato, ker je morala narest nekaj proti svoji volji, ker je dobila tako direktivo od epidemologa. u glavnem drek.

dec je cel popoldan skakal okol zaradi registracije, ker ce placas po tisti poloznici ki ti jo generali poslje na dom .... en kup enih jajc, pa letanja sem in tja. v glavnem si se na slabsem, kot ce bi sel sam vse zrihtat.

lina, pikapolona mene je imel gregorac pri martinovem rojstvu, pa mi je bil ful uredu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
22.5.2009 21:51:29   
Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

anca je danes dobila antibiotik pa se cepljena je bila. antibiotik smo dobili preventivno, ker se druzimo z altati family. demet. sej drgac mamo cist kul pediatrinjo, sam dons je bla cist razkurjena, zgleda da zato, ker je morala narest nekaj proti svoji volji, ker je dobila tako direktivo od epidemologa. u glavnem drek.
dec je cel popoldan skakal okol zaradi registracije, ker ce placas po tisti poloznici ki ti jo generali poslje na dom .... en kup enih jajc, pa letanja sem in tja. v glavnem si se na slabsem, kot ce bi sel sam vse zrihtat.

lina, pikapolona mene je imel gregorac pri martinovem rojstvu, pa mi je bil ful uredu.

Zakaj ste dobili antibiotik??? Ne razumem.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
22.5.2009 22:09:49   
moci
piškot, a sem kaj izpustila? zakaj je ana dobila antibiotik user posted image
kako je martinova alergija zdaj?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
22.5.2009 22:10:33   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

Zakaj ste dobili antibiotik??? Ne razumem.user posted image

od altati najstarejsa ima oslovski kaselj. in ker smo se druzili ...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
23.5.2009 8:23:31   
frrrr
piškot - upam, da je anči danes bolje in ne boste potrebovali antibiotika!

altati - vi pa pozdravite svojo najstnico!

lina z zvezdicama - prišla samo kukat, če kaj dogaja user posted image

bejbike, lep vikend imejte! papa

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
23.5.2009 8:30:17   
muki1
Piškot, držim pesti, da se vas tale oslovski na veliko izogne user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
23.5.2009 14:40:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

ništauser posted image

tu pa tam me špikne, malo zadiham, noči so postale malo bolj neprespane, ..... bo počasi se mi zdi !

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 3417
23.5.2009 18:59:34   
Lu
Go Lina, go Lina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
   [Brisano sporočilo]
23.5.2009 20:40:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3419
23.5.2009 22:33:06   
Lu
sivkamivka kje pa ste na morju? In blagor vam... Mogoče mi skočimo drugi vikend. Bomo videli.

Kuki da bo šlo le vse mimo.

Muki kako ste se odločili glede Zafirce? Amoak to je res zakon avto. Ane Altati user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa spet pri vzgoji z mojima mulcoma. Sem si zdajle brala tale forum ene 2 urce skup sigurn. No, jutri začnemo nov boj, ker tole ne pelje nikamor več. Mene bosta požrla.

Večerja? Kdaj bo?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 3420
23.5.2009 23:17:37   
frrrr
Lu, men so dans rekli kolk sva z možem stroga starša. pa sem jim zaprla gobec z odgovorom: nisva stroga, samo striktna. pol po pa bledo gledali.
res se mi zdi, da morajo imet besede neko težo in ne samo grozit v prazno. otroci se tega dobro zavedajo in pol nas obračajo in se pustijo prosit v nedogled.
mi smo prejšnjo soboto začeli ponovno... je malo pozabil kdo je v družini šef in si je sebe predstavljal na tem stolu. user posted image  dans je 1x poskusil, ker smo imeli piknik (mamin rd) in blo velik ljudi, je pač probal ali bo kaj drugače kot je sicer in ni blo. user posted image  sicer je pa v celem tednu poskušal 2x nekaj izsilit, pa še to obakrat bla ravno tašča v lj. ob njej je ponavadi ves ponorel, pa ne počne ona nič kaj nenavadnega. torej ne poznam vzroka. tut vidi jo dokaj redno. user posted image  začetek, prejšnja sobota, je bil pa kr divji user posted image  on naju ni slišal, midva pa njega ne. user posted image  zdaj sodelujemo in je res luštno. ni vse po najino, tut želje malega so upoštevane... so določena pravila, ki jih vsi upoštevamo, o ostalih zadevah pa debatiramo kaj in zakaj... bomo videli kako dolgo bo držalo user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
23.5.2009 23:21:46   
frrrr
sivkamivka, luštno je a ne? mi gremo naslednji vikend skočit v morje... pa mogoče kak dan podaljšamo. prejšnji vikend nismo mogli, ker sem že 14 dni sama v službi (2 dni vmes sem imela vsake tolk časa mau družbe) in še prihajajoči teden bom bolj kot ne sama (2 dni po kakšno urco vmes bo družba). komi čakam junij, da zadiham... morje je pa tolk luštno, ker je tolk mau ljudi, luksuz.. obožujem maj, junij in spetember na morju. UŽIVAJTE!

Neposredna povezava do sporočila: 3422
23.5.2009 23:25:51   
frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

ništauser posted image

tu pa tam me špikne, malo zadiham, noči so postale malo bolj neprespane, ..... bo počasi se mi zdi !
no, če že ne spiš, pol pa brž po dete... men zanima kaj bo. user posted image  

js sm se odločila, da ne bom vedela spola do konca. sem spet malce oklevala kot pri Jaši. pr Jaši dokončno padla odločitev nč spola pred rojstvom na morfologiji, zdej pa sem že prepričana. sem pa za foro šla probat uno finto škarje-nož. pokazalo mi je isto kot v prvo - nož, kar naj bi pomenilo fantka. pa po kitajskem je tut isto kot v prvo - fantek. bomo videli kolk to drži user posted image  user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
24.5.2009 8:23:48   
Anonimen
kakšne škarje nož?

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 3424
24.5.2009 8:56:08   
moci
nehate z morjem. meni bi se fuuuul pasalo ohladit. dopust planiramo konec junija. če se bo tako nadaljevalo bomo takrat pocrkali od vročineuser posted image

frrrr, midva pa prevečkrat popustiva in, taraaaaaaaaa. rezultat je tu. sploh ati kar izpolni želje, samo, da ima miruser posted image

gremo potem v  petek v kavala?
jaz v soboto ne morem, vsaj po mojem da ne bom tako kmalu doma.

drugače gremo pa danes na panoramski let. jaz bi šla pravzaprav raje v kakšno vodo, pa kaj čem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

PRALNE PLENICE

Zakaj ste se odločili za nakup in uporabo pralnih plenic?

naravni material (74%)

cena (0%)

varovanje okolja (26%)

Število vseh glasov: 43

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!