Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
? Sem malo prebrskala prejšnje teme, pa ene pravite, da tečaj velja 2 leti, druge 5 let, spet tretje, da ne poteče. Prvič sem rodila v Lj. in sem za potrdilo (za očka) morala plačati cca 16€ in s tem potrdilom si moral priti v porodnišnico (to plačilo je bilo za potrdilo oz. obenem za obleko, ki jo prejme bodoči očka pred porodom). Sem tudi zasledila, da nekatere, ko ste šle 2.rodit v Lj. niste plačale ničesar
Verjetno je potrebno iti samo po izpis novega potrdila in plačati, da jim mal napolnimo zdravstveno finančno luknjo ali pa biti enostavno tiho

je hodil z mano v šolo za starše l. 1999. Bil je prisoten pri porodih 1999, 2005 in 2008. Rabil ni nobenega potrdila, pri plačilu (govorim za LJ) je pa samo povedal in so upoštevali, da je obiskoval šolo.
) pri toliko porodih. So pa cimram, ki niso plačale pristnosti, pred odhodom rekli, da jo morajo. Samo koliko vem, nobenemu nič ne rečejo, če ne plača.