ninica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Jutro aprilčice. Za mano je bolj huda noč, sva glede joka z mojim malo menjala. Ian je spet lepo celo noč prespal, se je pa mami skoz jokala. Včeraj sem prebrala en članek o CR in potem komentarje itd ... http://bibaleze.si/clanek//nosecnost/video-carski-rez.html in sem seveda spet lepo podoživela moj porod in zaključek le tega s CR. Kriza je bila tudi ker sva se z dragim pogovarjala kako naprej in da si oba še zelo želiva da bi Ian imel družbo, a kaj ko se delam da sem močna in mi je včeraj in danes spet to privrelo na plan in rezultat jok cel včerajšnji večer in danes tudi. Gre za to da si zelo tudi jaz želim (seveda ko bo to mogoče) še enega otročka, ampak ne upam,.... po naravni poti ne več, žal. In kar groza me je ko se spomnim kaj vse se je dogajalo tisto nedeljo v P. in kakšne črne misli so me porajale. Da vam povem, da si zelo želim, da bi napisala svojo porodno zgodbo in ne morem, vedno se nekje ustavim in jočem,... REs je presrečna sem da imam Iana in seveda mojega dragega. Ne vem ali sem res še tako občutljiva ampak res mi je prišlo na dan, ker sem se skoz delala kao močno,... zdej je pa počl in kr . Eh sej bo,... grem mojmu sončku ga pocmokat in mu povedat da ga imam neizmerno rada!!!!! drži se,boš videla,čas naredi svoje - in če je želja res močna,pozabiš na vse,tut tiste najbolj neprijetne stvari! res je,da ne vem,kaj vse se je dogajalo in ti ne bom pametovala,ker sem tut sama prav fovš mamicam,ki z lahkoto rodijo in svoj porod opisujejo kot čudovito življensko izkušnjo - tut midva še razmišljama o enem sam sem rekla,da ne pride v poštev vsaj 5 let,da pozabim in je to za mano,čeprav ni bilo tako zelo hudo,so me pa tut precej namučli,preden sem končno rodila... tako mi je tut cimra v P rekla - vse hudo se enkrat pozabi,ko v rokah držiš nekaj,kar je nastalo iz ljubezni
|