Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
peljal pupo v vrtec jaz pa delam popoldan in sem si privoščila malo poležavanja. Sicer čakam mehanika, da mi pride popravit pralni stroj... Če bo prišel...če ne bo pa takšen
....

Anže se je namreč zjutraj zbudil z rahlo vnetimi učkami (no, zjutraj ni bilo videt ali je samo fajn zaspan ali so malo vnete), dopoldne v vrtcu je bilo ok, po spanju pa je imel spet malo zabuhle. Celo popoldne sem mu jih čistila s fiziološko, tako da zdaj slabše kot zjutraj ni, ne vem pa, kako bo jutri. Tobrexa pa žal doma nimam, dopoldne se pa niti spomnila nisem na njih
Tako da, bomo videli jutri; če bo boljše, prideva, če bo pa slabše, morava pa itak k zdravniku. Upam, da se bo izboljšalo in da se vidimo. Držite pesti. Sicer pa tebi, alfabeta, kot sva se dogovorili prej, še sporočim tekom dopoldneva, če prideva.
) za super sobotno popoldne
in seveda vse ostale, mmm kruh je bil dober, pa pijana nevesta tudi
)
Zdaj je šla pa spat in je še kar pela, pa je že spala pa je še kar brundala AUTO PAPA, PAPA, TUTU (pesmica Moj rdeči avto)
D&B vemo katera, a ne? Sploh sunny in katarinas....upam, da ni bilo prevelike krize.
, jutri pa dopust