Tejchy25
|
MiniMiska: Js sm pa upala, da bova ta mesec skupi upale še nekej dni in bova veseli pol...:( No, kar z optimizmom naprej... Js mam še 4 dni, joškico bolijo vsak dan bolj, se mi zdi, da so mi kr mal zrasle (no, pa ne tok mal...še sodelavka mi je rekla: ja kaj je pa z joški???)...no, sej je vsak mesec pred tako, ampak upam, da bo ta mesec moj srečni, ker sm mela tok praznovanj, da bi loh še najlepše darilo dobila. Ne vem, koko nj se prepričam da bom test delala šele v nedeljo ali v ponedeljek, me že tkooo prsti srbijo. Dobr, da nimam nobenga doma, drgač bi me gotov že premaml :) No bomo vidl, a je kej a ni nič...upanje umre zadnje... Ampak ta mesec sva bla tkooo pridna, da bi blo pa res fino, da bi blo :) Pa še to: k mi je zadnjič ginekologinja rekla, da se vse pripravlja že na novo ...a mislte, da je to pomenil da sm že po ovulaciji ali pač že kmal po tako vidi? Pa če je videla folikle? Ker ne vem, kdaj mam ovulacijo (je ne čutim v nobenem pogledu)...da vem, kdaj naj bi bla pol ugnezditev prbližn... Ufff, kok sm se razpisala, dost za zdej :) Pa čestitke vsem še 1x!!!
|