|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ORL Maribor
19.6.2009 12:06:38   
pupika
Zanima me, če je v MB še kašna ORL ambulanta razen v Vošnjakovi. Ker sva zadnjič z sinom čakala kar 5 ur za pregled v VOšnjakovi. Sem klicala na UKC center za ORL, pa mi je rekla, da v MB pregleduje vse otroke dr. ŽIger, kjer se načakaš tudi po več kot 5 ur lahko, in je za otroka to zelo mučno.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ORL Maribor
19.6.2009 13:12:28   
Elica
Moja deklica je imela februarja letos močno vneto uho s krvjo in sva bili napoteni na ORL v bolnici, ampak tam so naju na sprejemu napotili v Vošnjakovo, z istimi besedami, da otroke pregleduje dr. Žiger. Čakali sicer nisva tako dolgo, do 2 uri.
Drugače sem pa že slišala, da bi naj na ORL v bolnici sprejemali otroke od 2 let naprej, ne vem pa po kakšnem ključu.... nama žal tam z napotnico ni uspelo priti do pregleda.
Je pa tam čakalnica tudi vedno nabito polna ..... (1x na mesec greva namreč mimo, ker hodiva na ortoptiko, ki je v isti stavbi).

Lep pozdrav in želim čim manj težav z ušesi.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ORL Maribor
19.6.2009 15:04:20   
doroteja23
Dr Žiger dela tudi na centru za sluh in govor. Mislim da je to na vinarski, oz za cetrom sonček in tam gre hitrje. Midve z tamalo hodima tja in nikoli ne čakama več kot pol ure.

(odgovor članu Elica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ORL Maribor
19.6.2009 15:40:06   
ribica.
če greš med vikendom potem delajo samo v bolnici, ampak sklepam da ne moreš ravno izbirat kdaj bo treba it. Jaz sem bila na orl prvič v bolnici, ker je bilo v nedeljo in naju je dežurna z vošnjakove poslala v bolnico. Potem pa sva hodila k žigerju. Tako dolgo sicer nikoli nisva čakala. Me pa moti sesta od žigerja ker je ful freh, pa tud žiger me ni prepričal. Tako ali tako vedno predpiše amoksiklav, naprosin, pa priporočilo za operacijo žrelnice. Men je bila zguba časa, in sem to tudi zdravniku ki naju je enkrat poslal tja, direkt povedala.

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ORL Maribor
19.6.2009 18:00:09   
ThinkPink
Tudi nam je bilo rečeno, da je dr. Žiger edini v MB za ORL za malčke. Sicer smo čakali "le" 2 uri, je pa sestra totalno neprijazna. Ambulanta naj bi začela ob 7.30, zdravnika od nikoder do 8.30, ko smo šli vmes vprašati, kaj se dogaja, da nikogar ne sprejmejo, me je natulila, kaj se grem. Ko smo bili notri, pa je nekaj tako mrmrljala, da jo nihče od naju ni razumel in ko sem jo tretjič vprašala, kaj je rekla, me je spet natulila. Dr. Žiger je sicer ok, lepo je razložil, ampak roko na srce nič, kar že sami ne bi vedeli.  

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ORL Maribor
22.6.2009 7:37:44   
pupika
To je pa res, da je sestra zelo neprijazna. Midva sva takrat že tako dolgo čakala, potem se mi je mali zaletel v vrata in tako jokal, in ko sva prišla k sestri, sem ji rekla, če mi lahko da nekaj, ker se je res močno udaril v vrata in še to v čelo, je samo nekaj pojamrala in rekla, naj rečem zdravniku, ,mene pa je tako skrbelo, ker je imel celi mesec tako veliko buško sredi čela, pa potem je začel nekaj kar naenkrat migat z glavo, pa taki jok, sestra je pa samo nekaj jamrala. Potem mi na koncu ni rekla, da moram tisto kaseto nest v informacijski center, pa sem kar s tistim odšla do zdravnice, zdravnica se je pa full čudila, in potem sem tisti list nazaj nesla, pa me je še nadrla, zakaj nisem nesla tja, pa jaz njej da mi ni rekla, in potem sem zopet mogla čakat. Mislim groza od groze. Doroteja kje je to vinarska ulica, in če mi lahko še napišeš kdaj dela popoldne.

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ORL Maribor
24.6.2009 17:26:53   
doroteja23
Pupika Vinarska je pri parku. Tam ko je Kmetijski zavod: Vzporedna ul od Mladinske. Štirc Ljudskega vrta.
Dela pa smao zjutraj in samo en dan v tednu! In to v četrtek. Pa tam ni nobene sestre, sploh pa ne neprijazne.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ORL Maribor
24.6.2009 19:43:02   
diva 4
Jaz sem bila včeraj popoldan v Vošnjakovi s hčerko pri dr. Žigertu.Čakali sva sicer 2 uri, ampak so nonstop delali.Sestra je bila prijazna ,vljudna, tudi ona teta v pisarni , ki ji neseš kaseto..Doktor je pa itak car user posted image .Moja mala se mu je režala ,ko počen pisker.Njen komentar ob odhodu : Kaki zabavni zdravnik, je to user posted image

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...
BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?