Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:14:32
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku a se me še spomnite? o babnca, očitno deluje telepatija, ker sem razmišljala kje si ja, sej se dostkrat spomnim na RR samo mi kr zmanjka časa za pisat, občasno pa kaj preberem O ti lisica a tako "iza ugla" Tud jaz to delam , predvsem na šithtu mal pošpegaš a, sem prebrala da ti manjka še 1 kg do prednosečniške teže , čestitam Ja kila, samo jaz ciljam veliko nižje Kako pa ti napreduješ??? sej bo tudi ta kilca šla dol, jaz nazadujem , sploh ne hujšam več, hudič je to če si skos blizu hrane in sladic, ne morem se nikakor prisilit da neham jesti sladko. sicer lahko oblečem vse kar sem nosila pred , samo veliko špeheca imam Pol se pa vrži v telovadbo, pa bo špehec odšel to vem samo kaj ko sem lena, jaz bi mogla imeti enega da mi diha za vrat in me goni da telovadim. komando rabim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:14:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally kaj je novega tukaj, ste vsi zdravi, kakšna nova ? Novega nič kaj... noseč novih ni, razen če nisi že ti??????? ne, glih danes sem test delala pa ni nič , bi pa bila Pomoje bo spet en majček priletel, počakaj na avgust Uuuuuuuuuu nove slikce!!Kva je mala že prava punčka z dolgo čupkico to sem tudi jaz rekla mojemu, da bo ziher avgusta + mam tak filing, to bi mi še najbolj odgovarjalo, če bo pa prej pa tudi prav bosta lahko skupaj praznovala RD aha dve muhi ne en mah, pa še če bi bila punčka še cunjice ponucam pa je jaz imam občutek, da ne boš mogla ponucat oblekc A misliš??????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:15:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally kaj je novega tukaj, ste vsi zdravi, kakšna nova ? Novega nič kaj... noseč novih ni, razen če nisi že ti??????? ne, glih danes sem test delala pa ni nič , bi pa bila Pomoje bo spet en majček priletel, počakaj na avgust Uuuuuuuuuu nove slikce!!Kva je mala že prava punčka z dolgo čupkico to sem tudi jaz rekla mojemu, da bo ziher avgusta + mam tak filing, to bi mi še najbolj odgovarjalo, če bo pa prej pa tudi prav bosta lahko skupaj praznovala RD aha dve muhi ne en mah, pa še če bi bila punčka še cunjice ponucam pa je jaz imam občutek, da ne boš mogla ponucat oblekc A misliš?????? občutek pač, bo mogla kaj v drugi barvi kupit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:15:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku a se me še spomnite? o babnca, očitno deluje telepatija, ker sem razmišljala kje si ja, sej se dostkrat spomnim na RR samo mi kr zmanjka časa za pisat, občasno pa kaj preberem O ti lisica a tako "iza ugla" Tud jaz to delam , predvsem na šithtu mal pošpegaš a, sem prebrala da ti manjka še 1 kg do prednosečniške teže , čestitam Ja kila, samo jaz ciljam veliko nižje Kako pa ti napreduješ??? sej bo tudi ta kilca šla dol, jaz nazadujem , sploh ne hujšam več, hudič je to če si skos blizu hrane in sladic, ne morem se nikakor prisilit da neham jesti sladko. sicer lahko oblečem vse kar sem nosila pred , samo veliko špeheca imam Pol se pa vrži v telovadbo, pa bo špehec odšel to vem samo kaj ko sem lena, jaz bi mogla imeti enega da mi diha za vrat in me goni da telovadim. komando rabim Ojej, poznam ta problem A ni žalostno, da ko gre za hrano, pa nismo nič leni in vse pospravimo kar se nam ponuja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:17:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally kaj je novega tukaj, ste vsi zdravi, kakšna nova ? Novega nič kaj... noseč novih ni, razen če nisi že ti??????? ne, glih danes sem test delala pa ni nič , bi pa bila Pomoje bo spet en majček priletel, počakaj na avgust Uuuuuuuuuu nove slikce!!Kva je mala že prava punčka z dolgo čupkico to sem tudi jaz rekla mojemu, da bo ziher avgusta + mam tak filing, to bi mi še najbolj odgovarjalo, če bo pa prej pa tudi prav bosta lahko skupaj praznovala RD aha dve muhi ne en mah, pa še če bi bila punčka še cunjice ponucam pa je jaz imam občutek, da ne boš mogla ponucat oblekc A misliš?????? občutek pač, bo mogla kaj v drugi barvi kupit Bo pa rozike za pižame ponucala. Jaz sem to pri Andražu počela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:18:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ojej, poznam ta problem A ni žalostno, da ko gre za hrano, pa nismo nič leni in vse pospravimo kar se nam ponuja Ne rabimo nobene komande da začnemo. Samo, če bi ve videle kar jaz včasih vidim, bi vas minil tek. Prav žalostno je kar sami sebi naredimo. Drugo je, če je bolezen vmes, drugače pa ...................
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:19:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Bo pa rozike za pižame ponucala. Jaz sem to pri Andražu počela To bo lahko ja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:19:46
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally kaj je novega tukaj, ste vsi zdravi, kakšna nova ? Novega nič kaj... noseč novih ni, razen če nisi že ti??????? ne, glih danes sem test delala pa ni nič , bi pa bila Pomoje bo spet en majček priletel, počakaj na avgust Uuuuuuuuuu nove slikce!!Kva je mala že prava punčka z dolgo čupkico to sem tudi jaz rekla mojemu, da bo ziher avgusta + mam tak filing, to bi mi še najbolj odgovarjalo, če bo pa prej pa tudi prav Bom držala pesti . Svaka vam čast, ko se tako hitro odločite še za drugega, meni je prezgodaj, čeprav mi brat teži naj še enega poknem , ker sem itak doma in bla bla.. Mogoče res ne bi bilo slab Pššššššš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:21:05
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku a se me še spomnite? o babnca, očitno deluje telepatija, ker sem razmišljala kje si ja, sej se dostkrat spomnim na RR samo mi kr zmanjka časa za pisat, občasno pa kaj preberem O ti lisica a tako "iza ugla" Tud jaz to delam , predvsem na šithtu mal pošpegaš a, sem prebrala da ti manjka še 1 kg do prednosečniške teže , čestitam Ja kila, samo jaz ciljam veliko nižje Kako pa ti napreduješ??? sej bo tudi ta kilca šla dol, jaz nazadujem , sploh ne hujšam več, hudič je to če si skos blizu hrane in sladic, ne morem se nikakor prisilit da neham jesti sladko. sicer lahko oblečem vse kar sem nosila pred , samo veliko špeheca imam Pol se pa vrži v telovadbo, pa bo špehec odšel to vem samo kaj ko sem lena, jaz bi mogla imeti enega da mi diha za vrat in me goni da telovadim. komando rabim Ojej, poznam ta problem A ni žalostno, da ko gre za hrano, pa nismo nič leni in vse pospravimo kar se nam ponuja ja ful žalostno , pa kr dobro mi je šlo ko sem še bila doma, zdej ko sem pa v službi pa samo jem. pojem pač kosilo ali večerjo vmes pa jem kruh kar je najslabše ga jem popoldan. sladko niti ne jem toliko kruha pa res ogromno pojem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:21:06
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally kaj je novega tukaj, ste vsi zdravi, kakšna nova ? Novega nič kaj... noseč novih ni, razen če nisi že ti??????? ne, glih danes sem test delala pa ni nič , bi pa bila Pomoje bo spet en majček priletel, počakaj na avgust Uuuuuuuuuu nove slikce!!Kva je mala že prava punčka z dolgo čupkico Pa res ima ful dolge lase , pravi čupko pa jo skos po malo strižem, se mi zdi da ji ful hitro rastejo Mi pa smo komaj prišli do tega, da ji moram počasi špangico spredaj dat, ampak bože meni, ko to itak ne bo v laseh ostalo Pri nas pa ostanejo špangice in gumice v laseh. , moja še klobuka ne mara, vglavnem nič na buči.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:22:34
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally kaj je novega tukaj, ste vsi zdravi, kakšna nova ? Novega nič kaj... noseč novih ni, razen če nisi že ti??????? ne, glih danes sem test delala pa ni nič , bi pa bila Pomoje bo spet en majček priletel, počakaj na avgust Uuuuuuuuuu nove slikce!!Kva je mala že prava punčka z dolgo čupkico to sem tudi jaz rekla mojemu, da bo ziher avgusta + mam tak filing, to bi mi še najbolj odgovarjalo, če bo pa prej pa tudi prav bosta lahko skupaj praznovala RD aha dve muhi ne en mah, pa še če bi bila punčka še cunjice ponucam pa je jaz imam občutek, da ne boš mogla ponucat oblekc A misliš?????? občutek pač, bo mogla kaj v drugi barvi kupit Bo pa rozike za pižame ponucala. Jaz sem to pri Andražu počela , ko ga noben ni videl ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:23:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally ja ful žalostno , pa kr dobro mi je šlo ko sem še bila doma, zdej ko sem pa v službi pa samo jem. pojem pač kosilo ali večerjo vmes pa jem kruh kar je najslabše ga jem popoldan. sladko niti ne jem toliko kruha pa res ogromno pojem Moraš bit res karakter, da nič ne poješ. Pri meni je tako, da če si nekaj zadam to tudi dosežem. Kako pa bi bilo v tvojem primeru pa ne vem. Ne bi si upala trdit, da ne bi nil jedla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:23:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku a se me še spomnite? o babnca, očitno deluje telepatija, ker sem razmišljala kje si ja, sej se dostkrat spomnim na RR samo mi kr zmanjka časa za pisat, občasno pa kaj preberem O ti lisica a tako "iza ugla" Tud jaz to delam , predvsem na šithtu mal pošpegaš a, sem prebrala da ti manjka še 1 kg do prednosečniške teže , čestitam Ja kila, samo jaz ciljam veliko nižje Kako pa ti napreduješ??? sej bo tudi ta kilca šla dol, jaz nazadujem , sploh ne hujšam več, hudič je to če si skos blizu hrane in sladic, ne morem se nikakor prisilit da neham jesti sladko. sicer lahko oblečem vse kar sem nosila pred , samo veliko špeheca imam Pol se pa vrži v telovadbo, pa bo špehec odšel to vem samo kaj ko sem lena, jaz bi mogla imeti enega da mi diha za vrat in me goni da telovadim. komando rabim Ojej, poznam ta problem A ni žalostno, da ko gre za hrano, pa nismo nič leni in vse pospravimo kar se nam ponuja ja ful žalostno , pa kr dobro mi je šlo ko sem še bila doma, zdej ko sem pa v službi pa samo jem. pojem pač kosilo ali večerjo vmes pa jem kruh kar je najslabše ga jem popoldan. sladko niti ne jem toliko kruha pa res ogromno pojem vsaj veš kje imašproblem in ga lahko postopoma odpraviš. Vsak dan pojej manj kruha.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:24:25
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Bo pa rozike za pižame ponucala. Jaz sem to pri Andražu počela To bo lahko ja. a ko noben ni videl, da je rozika jaz bi pa tako imela še eno roziko, pa ne zaradi cunjic to se samo hecam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:24:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally kaj je novega tukaj, ste vsi zdravi, kakšna nova ? Novega nič kaj... noseč novih ni, razen če nisi že ti??????? ne, glih danes sem test delala pa ni nič , bi pa bila Pomoje bo spet en majček priletel, počakaj na avgust Uuuuuuuuuu nove slikce!!Kva je mala že prava punčka z dolgo čupkico to sem tudi jaz rekla mojemu, da bo ziher avgusta + mam tak filing, to bi mi še najbolj odgovarjalo, če bo pa prej pa tudi prav bosta lahko skupaj praznovala RD aha dve muhi ne en mah, pa še če bi bila punčka še cunjice ponucam pa je jaz imam občutek, da ne boš mogla ponucat oblekc A misliš?????? občutek pač, bo mogla kaj v drugi barvi kupit Bo pa rozike za pižame ponucala. Jaz sem to pri Andražu počela , ko ga noben ni videl ne? Je pa na slikah in je ful jezen, če jih komu kažem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:25:14
|
|
|
|
nia5
|
Verjele ali ne, imela že alarm, le toliko, da ji malo zapojem in že spi naprej, čist za brezveze , kak ima grdo navado. Če pa jo pustim pa tako navere, da še pol ure do uro ne zaspi . Ko pa trdno zaspi, pa spi v kosu 4-5 ur, potem pa zahteva mleko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:25:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Bo pa rozike za pižame ponucala. Jaz sem to pri Andražu počela To bo lahko ja. a ko noben ni videl, da je rozika jaz bi pa tako imela še eno roziko, pa ne zaradi cunjic to se samo hecam Vem, da bi jo rada imela. Kaj pa Mr Đ?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:25:45
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* vsaj veš kje imašproblem in ga lahko postopoma odpraviš. Vsak dan pojej manj kruha. če pa pečejo domač kruh in je svež vsak dan pa tako dišiii , se bom pa mogla vzeti v roke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:25:51
|
|
|
|
Anitka
|
Čer Ja danes pa se nekaj dogaja na RR-ji
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:26:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Verjele ali ne, imela že alarm, le toliko, da ji malo zapojem in že spi naprej, čist za brezveze , kak ima grdo navado. Če pa jo pustim pa tako navere, da še pol ure do uro ne zaspi . Ko pa trdno zaspi, pa spi v kosu 4-5 ur, potem pa zahteva mleko očitno Nia ne misli tako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:26:27
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally kaj je novega tukaj, ste vsi zdravi, kakšna nova ? Novega nič kaj... noseč novih ni, razen če nisi že ti??????? ne, glih danes sem test delala pa ni nič , bi pa bila Pomoje bo spet en majček priletel, počakaj na avgust Uuuuuuuuuu nove slikce!!Kva je mala že prava punčka z dolgo čupkico to sem tudi jaz rekla mojemu, da bo ziher avgusta + mam tak filing, to bi mi še najbolj odgovarjalo, če bo pa prej pa tudi prav bosta lahko skupaj praznovala RD aha dve muhi ne en mah, pa še če bi bila punčka še cunjice ponucam pa je jaz imam občutek, da ne boš mogla ponucat oblekc A misliš?????? občutek pač, bo mogla kaj v drugi barvi kupit Bo pa rozike za pižame ponucala. Jaz sem to pri Andražu počela , ko ga noben ni videl ne? Je pa na slikah in je ful jezen, če jih komu kažem Saj bi ti tudi bila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:27:24
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* vsaj veš kje imašproblem in ga lahko postopoma odpraviš. Vsak dan pojej manj kruha. če pa pečejo domač kruh in je svež vsak dan pa tako dišiii , se bom pa mogla vzeti v roke Če pa, če pa... , če čebula ne bi imela če, bi bila samo bula
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:27:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Ja danes pa se nekaj dogaja na RR-ji Pa še Anitka je bolj zgodnja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:27:58
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally ja ful žalostno , pa kr dobro mi je šlo ko sem še bila doma, zdej ko sem pa v službi pa samo jem. pojem pač kosilo ali večerjo vmes pa jem kruh kar je najslabše ga jem popoldan. sladko niti ne jem toliko kruha pa res ogromno pojem Moraš bit res karakter, da nič ne poješ. Pri meni je tako, da če si nekaj zadam to tudi dosežem. Kako pa bi bilo v tvojem primeru pa ne vem. Ne bi si upala trdit, da ne bi nil jedla. a to misliš za sladice. ma nisem neki mahnjena na sladko pa še vsak dan v službi delam sladice in te potem vse mine, tistemu kruhu pa se res težko uprem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:28:01
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Ja danes pa se nekaj dogaja na RR-ji Za spremembo, sem bila prav presenečena
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?