Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:28:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* vsaj veš kje imašproblem in ga lahko postopoma odpraviš. Vsak dan pojej manj kruha. če pa pečejo domač kruh in je svež vsak dan pa tako dišiii , se bom pa mogla vzeti v roke Če pa, če pa... , če čebula ne bi imela če, bi bila samo bula Tally....če pa imaš preveč kg...kaj pa to?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:28:34
|
|
|
|
barbaw
|
Naša soseda pa ima hčerko staro 8m, pa je mala bolj debela in ima večjo glavo kot naša. Pa že tako ali tako ima prvo hčero predebelo, sin pa je še v mejah normale. Prvo hčero verjetno že občai v stvari za odrasle, vsaj oblekico je imela, ki jo je zadnjič nosila, ker ji v prsnem delu nni bila prav, pa malo daljše ji je prišla. Mala je pa stara nekje 9 let. Pa še eno poznam, ki so jo pri 8.ih letih oblačili za 12. Meni se zdi, da bi mogli malo otroke štopat, če so predebeli, ker jiom ful posledic pusti na psihi. Eni otroci znajo bit ful kruti. Odgovor ta druge mame zakaj malo ne štopajo je bil, če pa tako rada je.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:28:36
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Verjele ali ne, imela že alarm, le toliko, da ji malo zapojem in že spi naprej, čist za brezveze , kak ima grdo navado. Če pa jo pustim pa tako navere, da še pol ure do uro ne zaspi . Ko pa trdno zaspi, pa spi v kosu 4-5 ur, potem pa zahteva mleko očitno Nia ne misli tako Razvada in čisto nič drugega
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:28:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Bo pa rozike za pižame ponucala. Jaz sem to pri Andražu počela To bo lahko ja. a ko noben ni videl, da je rozika jaz bi pa tako imela še eno roziko, pa ne zaradi cunjic to se samo hecam Bomo videli, ampak jaz še vedno mislim, da bo poba. Boš mogla kar dokazat, da se motim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:28:39
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* vsaj veš kje imašproblem in ga lahko postopoma odpraviš. Vsak dan pojej manj kruha. če pa pečejo domač kruh in je svež vsak dan pa tako dišiii , se bom pa mogla vzeti v roke Če pa, če pa... , če čebula ne bi imela če, bi bila samo bula
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:28:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Ja danes pa se nekaj dogaja na RR-ji preveč časa imamo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:29:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Ja danes pa se nekaj dogaja na RR-ji Za spremembo, sem bila prav presenečena Ampak te moram pohvalit, ker kljub mrtvilu vsakodnevno vztrajaš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:29:45
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A bova celo stran popisale??? Greste kam na počitnice čez poletje? Verjetno nikamor. Kaj pa tista ugodna varianta Moravskih? To bomo šli ja, ampak verjetno jeseni ali pozimi. Jeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:30:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Ja danes pa se nekaj dogaja na RR-ji preveč časa imamo Otroc so preveč pridni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:31:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Bo pa rozike za pižame ponucala. Jaz sem to pri Andražu počela To bo lahko ja. a ko noben ni videl, da je rozika jaz bi pa tako imela še eno roziko, pa ne zaradi cunjic to se samo hecam Bomo videli, ampak jaz še vedno mislim, da bo poba. Boš mogla kar dokazat, da se motim. To to to čakamo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:31:09
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Naša soseda pa ima hčerko staro 8m, pa je mala bolj debela in ima večjo glavo kot naša. Pa že tako ali tako ima prvo hčero predebelo, sin pa je še v mejah normale. Prvo hčero verjetno že občai v stvari za odrasle, vsaj oblekico je imela, ki jo je zadnjič nosila, ker ji v prsnem delu nni bila prav, pa malo daljše ji je prišla. Mala je pa stara nekje 9 let. Pa še eno poznam, ki so jo pri 8.ih letih oblačili za 12. Meni se zdi, da bi mogli malo otroke štopat, če so predebeli, ker jiom ful posledic pusti na psihi. Eni otroci znajo bit ful kruti. Odgovor ta druge mame zakaj malo ne štopajo je bil, če pa tako rada je. Zato pa smo starši, da jih "naučimo" pravilno in zmerno jest, sploh se ne zavedamo, kakšno škodo jim s tem delamo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:31:22
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku a se me še spomnite? Bežno verjamem kuuuu kuuuuuuuu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:31:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Ja danes pa se nekaj dogaja na RR-ji Za spremembo, sem bila prav presenečena Mogli smo ti malo bremena odvzet.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:31:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally ja ful žalostno , pa kr dobro mi je šlo ko sem še bila doma, zdej ko sem pa v službi pa samo jem. pojem pač kosilo ali večerjo vmes pa jem kruh kar je najslabše ga jem popoldan. sladko niti ne jem toliko kruha pa res ogromno pojem Moraš bit res karakter, da nič ne poješ. Pri meni je tako, da če si nekaj zadam to tudi dosežem. Kako pa bi bilo v tvojem primeru pa ne vem. Ne bi si upala trdit, da ne bi nil jedla. a to misliš za sladice. ma nisem neki mahnjena na sladko pa še vsak dan v službi delam sladice in te potem vse mine, tistemu kruhu pa se res težko uprem Jaz pa imam rada sladko, sploh mi zdaj diši ko imam M, kruh mi ne potegne ful, imam pa rada svežega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:31:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Verjele ali ne, imela že alarm, le toliko, da ji malo zapojem in že spi naprej, čist za brezveze , kak ima grdo navado. Če pa jo pustim pa tako navere, da še pol ure do uro ne zaspi . Ko pa trdno zaspi, pa spi v kosu 4-5 ur, potem pa zahteva mleko očitno Nia ne misli tako Razvada in čisto nič drugega ki bo minila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:31:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A bova celo stran popisale??? Greste kam na počitnice čez poletje? Verjetno nikamor. Kaj pa tista ugodna varianta Moravskih? To bomo šli ja, ampak verjetno jeseni ali pozimi. Jeeeeeeeeeeeeee kava ti ne uide
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:31:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Verjele ali ne, imela že alarm, le toliko, da ji malo zapojem in že spi naprej, čist za brezveze , kak ima grdo navado. Če pa jo pustim pa tako navere, da še pol ure do uro ne zaspi . Ko pa trdno zaspi, pa spi v kosu 4-5 ur, potem pa zahteva mleko očitno Nia ne misli tako Razvada in čisto nič drugega Ampak zelo sladka in prijetna razvada
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:31:49
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* vsaj veš kje imašproblem in ga lahko postopoma odpraviš. Vsak dan pojej manj kruha. če pa pečejo domač kruh in je svež vsak dan pa tako dišiii , se bom pa mogla vzeti v roke Če pa, če pa... , če čebula ne bi imela če, bi bila samo bula , saj sem jaz ista s temi če pa-ji
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:32:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally ja ful žalostno , pa kr dobro mi je šlo ko sem še bila doma, zdej ko sem pa v službi pa samo jem. pojem pač kosilo ali večerjo vmes pa jem kruh kar je najslabše ga jem popoldan. sladko niti ne jem toliko kruha pa res ogromno pojem Moraš bit res karakter, da nič ne poješ. Pri meni je tako, da če si nekaj zadam to tudi dosežem. Kako pa bi bilo v tvojem primeru pa ne vem. Ne bi si upala trdit, da ne bi nil jedla. a to misliš za sladice. ma nisem neki mahnjena na sladko pa še vsak dan v službi delam sladice in te potem vse mine, tistemu kruhu pa se res težko uprem Jaz pa imam rada sladko, sploh mi zdaj diši ko imam M, kruh mi ne potegne ful, imam pa rada svežega. Popolnoma enako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:32:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Ja danes pa se nekaj dogaja na RR-ji preveč časa imamo Otroc so preveč pridni moji res, ker sta predčasno zaspala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:32:54
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Bo pa rozike za pižame ponucala. Jaz sem to pri Andražu počela To bo lahko ja. a ko noben ni videl, da je rozika jaz bi pa tako imela še eno roziko, pa ne zaradi cunjic to se samo hecam Vem, da bi jo rada imela. Kaj pa Mr Đ? mr.Đ bi pa seveda imel . sej Emilijo ima neskončno rad sam veš kakšni so dedci. no na koncu mi bo seveda vseeno za spol, sam tko potihem si želim še eno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:33:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Ja danes pa se nekaj dogaja na RR-ji Za spremembo, sem bila prav presenečena Ampak te moram pohvalit, ker kljub mrtvilu vsakodnevno vztrajaš to pa res
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:33:48
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* vsaj veš kje imašproblem in ga lahko postopoma odpraviš. Vsak dan pojej manj kruha. če pa pečejo domač kruh in je svež vsak dan pa tako dišiii , se bom pa mogla vzeti v roke Če pa, če pa... , če čebula ne bi imela če, bi bila samo bula , saj sem jaz ista s temi če pa-ji samo izgovore iščemo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:34:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Bo pa rozike za pižame ponucala. Jaz sem to pri Andražu počela To bo lahko ja. a ko noben ni videl, da je rozika jaz bi pa tako imela še eno roziko, pa ne zaradi cunjic to se samo hecam Vem, da bi jo rada imela. Kaj pa Mr Đ? mr.Đ bi pa seveda imel . sej Emilijo ima neskončno rad sam veš kakšni so dedci. no na koncu mi bo seveda vseeno za spol, sam tko potihem si želim še eno Moj pa si je želel punčko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:34:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Ja danes pa se nekaj dogaja na RR-ji preveč časa imamo Otroc so preveč pridni moji res, ker sta predčasno zaspala Pr nas pa ta velik spi, Alja pa še nekaj gunđa, jo slišim po babyfonu Se vidi, da je spala še popoldan od 16-18.30h(smo jo zbudili)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki5 tipov mam – katera si ti?Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?