Nika v službi
|
Dober večer! Danes so nam končno dostavili še wireless router, tako da se lahko konektam od doma na laptop. Kakšno olajšanje, imam stik s svetom tudi doma! Sicer pa smo se mi3 danes popoldan potepali. Tomaž je pripeljal domov novega Grand Scenica in smo jo mahnili kar do Otočca. Nahranili račke, videli mamo raco s šestimi podmladki, pa enega od mnogih labodov, ki pa ni bil prav nič prijazen in je ošabno prhal v nas in privzdigoval krila. Pa nič, če nas ne maraš, smo mu rekli in se odpravili do grajskega poslopja, ampak smo kaj kmalu razočarano ugotovili, da razen notranje restavracije kompleks ne premore enega zunanjega kafiča. In smo jo mahnili nazaj proti Ljubljani na kavico in potem še na večerjo v McDonald's. Doma smo za zaključek pomagali luščiti grah, kar se je zavleklo do pol desetih. Zdaj sem dala Niko spat, jaz pa grem objavit prodajo našega cliota (no, Clio je od mojega očeta) na avto.net. Je rekel, da če bi dobil zanj primeren denar, bi šel celo v nakup novega. Itak da je že pri prejšnjem rekel, da ta bo pa res zadnji. Pa je potem kupil še tega sedanjega in zaprisegel, da avta ne bo več menjal.... Nič, grem sestavit oglas, dodat slike, pod tuš in spat. Noč bo spet kratka, zjutraj bom pa zehala ob kavi.... Nočko!