Nika v službi
|
Ninočka, še tukajle čestitke! Bravo, mamica! Timing pa imaš! Lepo se cartajte! Benika, hvala za poslani telegram. A je kdo obvestil Vallo, ki je prosila za sms? Mi smo vikend preživeli krasno. V soboto je bila Nika v G-regi na praznovanju Lukovega 5. rojstnega dne, bila je najmlajša, ampak je "rasturala". Malo sem se bala, če bo hotela ostati med gručo neznanih bučk in pri dveh povsem neznanih animatorkah, ampak je vse šlo kot namazano. Res so me navdušili v G-regi in že razmišljam, če ne bi septemrsko praznovanje tudi mi realizirali kar tam... Starši smo kofetkali, otroci pa so polni 2,5 uri uživali na polno! Včeraj pa Niki spet ni manjkalo družbe, saj smo se dobili s Saro in Manco v AVL. Ko je v poznem popoldnevu posijalo sonce, pa smo se odpravili nazaj v Depalo vas, kjer so se sestričnice še zunaj igrale. Glavna atrakcija je bil mali črni muc, ki je nedavno prišel v družino in je prava igračka. Kuža Lumpi pa strašno ljubosumen, še posebej, ker ga je mala črna kepica za dobrodošlico ob prvem spoznavnem vohu s krempeljci usekala po smrčku. Mejte se, grem delat, ker sem danes prišla v službo ob 10:00. Sva s Tomažem po 14 dneh peljala Niko v vrtec, potem pa še kavica....