|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Začele so se počitnice - ideje
24.6.2009 11:52:30   
unikatek
Tukaj se lahko razpišete kaj boste počeli z otroci med počitnicami, kam boste odpotovali, kakšne igre se boste šli, oz. kako bodo vaši otroci zapolnili čas.


user posted image Ideje.........


< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 24.6.2009 13:28:26 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Začele so se počitnice - ideje
24.6.2009 13:39:41   
noranate
Večinoma doma, verjetno kakšen dan v Čateške, pa enkrat na morje (mogoče dvakrat). Drugače pa bomo pridno delali doma, smo pa postavili bazen in upamo na čimhitrejši prihod sončka.user posted image

(odgovor članu unikatek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Začele so se počitnice - ideje
24.6.2009 15:07:08   
Luni
Ta starejši bo takole preživljal letošnje poletje: v petek gre za štiri dni na duhovne vaje-priprava za birmance, nato gre v soboto na skavtski tabor za en teden (do 11.7.). S 13.7. verjetno začne s poletno šolo angleščine (3 ure dnevno), nato gremo za tri tedne na morje.  Vmes pa računalnik, TV, , branje knig, barbington user posted image , trampolin, odbojka, košarka, lego kocke, družabne igre (noter in na prostem), kuhanje, čuvanje sestrice (user posted image  mislim, da sem kar zadela vrstni red, ga ob koncu počitnic popravim.....user posted image )
Ta srednji gre danes z nami na morje do nedelje, nato se bo ob dopoldnevih malo pri stari mami in atu cartal (v istem kraju), nato s 13.7. verjetno tudi on prične s poletno šolo angleščine (če ne bo ta termin bo pa teden v avgustu) in potem morje. Ostalo isto kot starejši brat. Ko bosta oba prisotna, sta sama doma in mi naredita kar veliko stvari in to z veseljem: ta starejši pokosi travo, ta mali mu pomaga postriči okoli dreves, pa travo odpeljat; postrižeta mi uvele dalije, delno pripravita za kosilo, sploh če je njima kaj po nosu. Sicer sta pa prosta in se veselita počitnic in uživata zasluženo v njih. Kakšen piknik bo še padel vmes, pa obvezno ju moram v Kolosej enkrat peljat,

_____________________________



(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Začele so se počitnice - ideje
26.6.2009 23:46:26   
marcela
Že hodijo na Oratorij, to je res v okviru cerkve, vendar ni pogoj, da otroci tudi sicer hodijo k verouku. Imajo razne delavnice od športne, kuharske, kemijske. Danes so bili z oratorijem v Aquluni in čokoladnici na izletu.  Tja so šli z vlakom, po Podčetrtku pa so se vozili z turističnim vlakcem. V nedeljo bo tega oratorija konec. Čez 1 teden bodo za 2 tedna hodili v Salezijanski center na oratorij. Nato gremo za 1 teden na Djerbo. Avgusta bomo skočili še nak krajši izlet, ali na popoldanski obisk bazena kar v našem kraju. Morda kdaj tudi sami, ko bova midva v službi. Predzadnji teden avgusta grejo na angleški tabor v Dolenske toplice. Je cena zelo ugodna, program pa zelo pester so že bili. Ob večerih, ko bojo doma bodo seveda tudi na pc.

_____________________________

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





IDEJA ZA VIKEND: Korita Krčnik
Poletje počasi prihaja, izkoristimo proste dni za družinske izlete po Sloveniji. Vabimo vas, da obiščete korita Krčnik, ...
1. HIGHLANDER Pohodniški dan z gosti
HIGHLANDER je največja veriga večdnevnih pohodniških dogodkov na svetu. V nedeljo, 19. maja 2024 pa v Sloveniji organizi...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?