barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz oz. Jaka ima malo problemov s tem, da me ni popoldan ko pride iz vrtca in hoče zvečer nadoknadit, kar je problem, ker pred 21.30 ne pridem domov. Potem pa ostaja do 23 pokonci in hodi vsak drugi teden ko delam popoldan k nama spat. Na koncu vsi 4-je spimo v veliki postelji. Meni sicer tole spanje ni panike, ker je postelja dovolj velika. Maji ni videt, da bi me pogrešala, za Jako mi je pa kar hudo. Kako pa si delala preden si imela Majo? Sicer je bil takrat še manjši in se verjetno ne spomni ne? Bošček Isto sem delala. Je pa takrat vedno pristal pri nama. Nehal je spat pri nama kmalu po Majinem rojstvu. Zdaj pa spet hodi k nama vsak drug teden. Pravi božček je. Čudno, da se ni navadil in je skoz pri vama, ker mu je ziher fajn . Pa saj bodo še prehitro zrasli, meni je prav fajn, ko spi pri nama, ampak je nočem razvadit. Če je ni, mi je njena stran tako prazna Zdaj sem jo mogla nazaj uspavat, upam da bo spala vsaj še pol urce. Mene ne moti, če spita pri meni, ker vem, da bosta še prehitro odrasla. Čustvena bližina za mene ni razvajenost. Razvajenost je tisto, ko te otrok izsiljuje za materialne stvari. Finta je v tem, da je Jaka pozabil kako je to, ko mami hodi v službo, ker sem bila 1,5 leta doma. Toliko je vseeno majhen, da si tega ne more zapomnit, glede na to, da je bil star 2,5 leti ko sem pristala na bolniški.