Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, upam da je kriv pogum, ki je večji od njenih zmožnosti
. Kak dan še bom počakala, pol pa bom videla, če se ne bo izboljšalo, grem do P. Kakšni pa so še drugi znaki vnetja ušes
? 
, pa ne morem si privoščit, da bi me vreme povozilo, ker imam toliko dela v službi, da je groza. Sicer je to meni fajn, ampak me bo malo čas priganjal.
. Pa saj bodo še prehitro zrasli, meni je prav fajn, ko spi pri nama, ampak je nočem razvadit. Če je ni, mi je njena stran tako prazna
. Malo sm prebrala zadnjo stran, zdej bom pa (upam, da bo ratalo) še kej za nazaj prebrala. Kaj je novega, so hroščki zdravi? Pridni so itak že skoz po mamicah ane
.
), da samo še malo pospravim in grem evi delat družbo v posteljo! današnji izpit je uspešno za mano
V petek delam, potem pa sem doma v ponedeljek in torek. Naslednji dopust pa imam čisto na koncu avgusta.