Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 22:07:21
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tako, mene čaka likanje , po tanovem vsak večer likam cca 30 min, potem pa šibam spat, ker sem ceknjena. Aja še to, danes sem AT pogledala v usta in moji miški 6 zob raste naenkrat Ni čudno da je ponoči tak đumbus Lahko noč vam želim, moja že vem da ne bo OMG 6 na enkrat, waw...kolk jih bo mela pol? Aja, poprav ticker od AT Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 22:11:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tako, mene čaka likanje , po tanovem vsak večer likam cca 30 min, potem pa šibam spat, ker sem ceknjena. Aja še to, danes sem AT pogledala v usta in moji miški 6 zob raste naenkrat Ni čudno da je ponoči tak đumbus Lahko noč vam želim, moja že vem da ne bo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 22:31:07
|
|
|
|
Srčekgirll
|
NOČKO VSEM SKUPAJ
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 8:39:30
|
|
|
|
barbaw
|
in vse tiho je bilo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 8:39:56
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Zjutraj! Vse ok sam vreme je še zmeri v k.... KOFE........ Kaj ta zadnja dol ta prva gor? Uuuuuuuuuu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 8:40:47
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw in vse tiho je bilo si me prehitela...... jp še zmeri čričke slišat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 8:49:30
|
|
|
|
barbaw
|
Dež je napovedan do nadaljnega. Kur......c pa tako poletje. Maji se bo zmešalo, če bo mogla bit vsak dan noter. Jutri bo lahko sicer norela z Jako, pojutrišnjem pa bo spet sama z mano. Sprašujem se zakaj sem travo posejala, ker sem kot zgleda vrgla 8 eurov stran. V takem vremenu ne more nič vzklit, pa še zgnije lahko seme. Zdaj sem tako dobro zorganizirana, da mi ne zmankuje časa, pa ne boste verjele, odkar hodim v službo sem prebrala 3 "konkretne" (debele) knjige.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 9:08:30
|
|
|
|
barbaw
|
Da malo popestrim današnji dan bom dala moji slikici zdajšnjega stnja gor.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 9:11:03
|
|
|
|
barbaw
|
Spredaj skoraj kot deska, zadaj pa ostaja poušter.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 9:12:28
|
|
|
|
barbaw
|
Nasmeh sem pozabila v omari. Zgleda, da se je pri nas dež malo umiril in grem zdaj brzinsko v trgovino. Kaka ideja za kosilo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 10:03:43
|
|
|
|
kasso
|
Sem tako , jutri smo nameravali cela družina v ZOO na superdan, a je zaradi dežja prestavljen ravno na to soboto, ko bo moj sine praznoval RD Barbaw, malo povštra pa ja mora bit Drugače pa ti prav nič ne manjka. 1A si edinaos, bom probala, potem ti pa poročam, hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 10:24:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Sem tako , jutri smo nameravali cela družina v ZOO na superdan, a je zaradi dežja prestavljen ravno na to soboto, ko bo moj sine praznoval RD Barbaw, malo povštra pa ja mora bit Drugače pa ti prav nič ne manjka. 1A si edinaos, bom probala, potem ti pa poročam, hvala Mogoče pa niti v soboto ne bo tale superdan v ZOO, ker bo dež, vsaj napovedan je. Upam, da vam ne bo pokvaril praznovanja. V svoji koži se pa zdaj ok počutim, manjka mi sicer frizer, ampak tudi to pride na vrsto. Delam pa edino vaje za rit, da se mi ne bi povesila.
< Sporočilo je popravil barbaw -- 24.6.2009 10:26:08 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 10:31:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Spredaj skoraj kot deska, zadaj pa ostaja poušter. Pa kaj se pritožuješ, imaš krasno postavo. Tisti "povšter" bi bil pa lahko še večji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 10:39:53
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Spredaj skoraj kot deska, zadaj pa ostaja poušter. waw, nice postavca. Jst mam tud rit, pa pravjo da mora bit , drgač mam jst še mal trbuščka ( se ga nikakor ne morem znebit)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 10:41:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Spredaj skoraj kot deska, zadaj pa ostaja poušter. Pa kaj se pritožuješ, imaš krasno postavo. Tisti "povšter" bi bil pa lahko še večji Če bi bil povšter večji bi se sekirala. Tak kot je je super.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 10:43:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll waw, nice postavca. Jst mam tud rit, pa pravjo da mora bit , drgač mam jst še mal trbuščka ( se ga nikakor ne morem znebit) Jaz nisem imela nikoli trebuha razen nosečniškega. Meni gre vse na boke in rit, trebuh pa ne. Za trebuh ti pomagajo trebušnjaki. Samo jih je treba redno delat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 10:52:19
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll waw, nice postavca. Jst mam tud rit, pa pravjo da mora bit , drgač mam jst še mal trbuščka ( se ga nikakor ne morem znebit) Jaz nisem imela nikoli trebuha razen nosečniškega. Meni gre vse na boke in rit, trebuh pa ne. Za trebuh ti pomagajo trebušnjaki. Samo jih je treba redno delat. Jst mam pa že dolg časa mal trebuščka pa sm prej hodila na fitnes pa ni nč pomagalu. Zdej po porodu je pa še mal ga ostalo. Sam kukr pogledam hrano se mi kr poveča , da pa še kej dam v usta sm k nosečnica v 3-4 mescu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 10:53:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll waw, nice postavca. Jst mam tud rit, pa pravjo da mora bit , drgač mam jst še mal trbuščka ( se ga nikakor ne morem znebit) Jaz nisem imela nikoli trebuha razen nosečniškega. Meni gre vse na boke in rit, trebuh pa ne. Za trebuh ti pomagajo trebušnjaki. Samo jih je treba redno delat. Jst mam pa že dolg časa mal trebuščka pa sm prej hodila na fitnes pa ni nč pomagalu. Zdej po porodu je pa še mal ga ostalo. Sam kukr pogledam hrano se mi kr poveča , da pa še kej dam v usta sm k nosečnica v 3-4 mescu oprosti ampak meni je to tako smešno Če ti pa fitnes ni pomagal potem pa .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 11:07:00
|
|
|
|
Srčekgirll
|
> Sredi Ljubljane je zgorel pet nadstropni blok. > V prvem nadstropju je zgorela bosanska družina > V tretjem nadstropju je zgorela hrvaška družina > V četrtem nadstropju je zgorela ciganska družina > V petem nadstropju je zgorela albanska družina > Samo v drugem nadstropju kjer je živela slovenska družina so preživeli vsi. > čez nekaj časa pripadniki etničnih manjšin skličejo tiskovno konferenco, > kjer povabijo tudi glavnega gasilca, da obrazloži kako je to mogoče. > Gasilec pa mirno; takrat so bili v službi!
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 24.6.2009 11:08:55 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 11:07:38
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll waw, nice postavca. Jst mam tud rit, pa pravjo da mora bit , drgač mam jst še mal trbuščka ( se ga nikakor ne morem znebit) Jaz nisem imela nikoli trebuha razen nosečniškega. Meni gre vse na boke in rit, trebuh pa ne. Za trebuh ti pomagajo trebušnjaki. Samo jih je treba redno delat. Jst mam pa že dolg časa mal trebuščka pa sm prej hodila na fitnes pa ni nč pomagalu. Zdej po porodu je pa še mal ga ostalo. Sam kukr pogledam hrano se mi kr poveča , da pa še kej dam v usta sm k nosečnica v 3-4 mescu oprosti ampak meni je to tako smešno Če ti pa fitnes ni pomagal potem pa . je..bi..ga tko je, al sm pa sam jst tko v ogledalu vidla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 11:12:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll waw, nice postavca. Jst mam tud rit, pa pravjo da mora bit , drgač mam jst še mal trbuščka ( se ga nikakor ne morem znebit) Jaz nisem imela nikoli trebuha razen nosečniškega. Meni gre vse na boke in rit, trebuh pa ne. Za trebuh ti pomagajo trebušnjaki. Samo jih je treba redno delat. Jst mam pa že dolg časa mal trebuščka pa sm prej hodila na fitnes pa ni nč pomagalu. Zdej po porodu je pa še mal ga ostalo. Sam kukr pogledam hrano se mi kr poveča , da pa še kej dam v usta sm k nosečnica v 3-4 mescu oprosti ampak meni je to tako smešno Če ti pa fitnes ni pomagal potem pa . je..bi..ga tko je, al sm pa sam jst tko v ogledalu vidla po moje je ogledalo krivo Pri nas v službi imamo taka ogledala, da te mine sploh kaj probavat. Vidiš še to, kar sploh ni tam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 11:12:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll > Sredi Ljubljane je zgorel pet nadstropni blok. > V prvem nadstropju je zgorela bosanska družina > V tretjem nadstropju je zgorela hrvaška družina > V četrtem nadstropju je zgorela ciganska družina > V petem nadstropju je zgorela albanska družina > Samo v drugem nadstropju kjer je živela slovenska družina so preživeli vsi. > čez nekaj časa pripadniki etničnih manjšin skličejo tiskovno konferenco, > kjer povabijo tudi glavnega gasilca, da obrazloži kako je to mogoče. > Gasilec pa mirno; takrat so bili v službi! ali pa , ker lenobe živijo na naš račun Žal jih poznam kar nekaj, ki so raje na zavodu kot v službi. Nekateri pa se ful trudijo pa nimajo sreče.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 11:19:06
|
|
|
|
Anonimen
|
DAN kočno je malo nehaj padat smo imeli kar pestro noč , mačka zdaj pančka, upam da se pravočasno zbudi, dokler še ne pada. Barbaw: WUUUUUUUUUUUUU kaka mačka , same suhice Nič jaz sem spila že dve kofetki, je bila soseda z Tio na obisku, tako da zdaj imam čas za RR
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 11:20:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll waw, nice postavca. Jst mam tud rit, pa pravjo da mora bit , drgač mam jst še mal trbuščka ( se ga nikakor ne morem znebit) Jaz nisem imela nikoli trebuha razen nosečniškega. Meni gre vse na boke in rit, trebuh pa ne. Za trebuh ti pomagajo trebušnjaki. Samo jih je treba redno delat. Jst mam pa že dolg časa mal trebuščka pa sm prej hodila na fitnes pa ni nč pomagalu. Zdej po porodu je pa še mal ga ostalo. Sam kukr pogledam hrano se mi kr poveča , da pa še kej dam v usta sm k nosečnica v 3-4 mescu oprosti ampak meni je to tako smešno Če ti pa fitnes ni pomagal potem pa . je..bi..ga tko je, al sm pa sam jst tko v ogledalu vidla po moje je ogledalo krivo Pri nas v službi imamo taka ogledala, da te mine sploh kaj probavat. Vidiš še to, kar sploh ni tam. barbaw: v kateri trg. ti delaš? firbec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 11:21:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tako, mene čaka likanje , po tanovem vsak večer likam cca 30 min, potem pa šibam spat, ker sem ceknjena. Aja še to, danes sem AT pogledala v usta in moji miški 6 zob raste naenkrat Ni čudno da je ponoči tak đumbus Lahko noč vam želim, moja že vem da ne bo OMG 6 na enkrat, waw...kolk jih bo mela pol? Aja, poprav ticker od AT Nočko zdaj jih ima 6 in pol ostalo pa raste jao koliko jih mora to boleti
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPrehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?