Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 12:59:58
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Kako smo? Mi smo bili danes kar fajn tečni - malo iz noska curlja, pa cel dan dež in je bilo za fasat popiz.ditis Saj sva šla trikrat malce na zrak z dežnikom in prevleko pa vseeno ni to to. Pa dnevna je v razsulu in sva prostorsko omejena še v hiši Pa jutri gre ati v Romunijo in pride ponoči s srede ne četrtek (bolj proti jutru ). Eh.... , saj bo. Estrella berem, da imate še vedno borbe okrog hrane. Tudi jaz več včasih ne vem kaj naj mu še dam za jest. Poje take male porcije HB da zjutraj in zvečer vsaj to mleko brez težav spije. Pol pa mu večkrat ponudi, saj Nia tudi ne poje bog ve koliko naenkrat. Kakšno omakco pa sta imeli poleg polente? Barbaw luštkana je ta tvoja Maja Za taščo pa Pa kako je ne gane ob pogledu na malčico Nia zdaj ga pa vreme serje in ne vem kdaj se bomo uspeli dobiti. Boma že, upam da se vreme kmalu porihta.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 13:03:18
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobika DAN!!! Čeprav zelo deževen in utrujajoč. Sem ravno na fb gledala te slikice od srčekgirl in sem rekla, da se morem malo oglasit. Nič nisem brala za nazaj, tako, da bo brez komentarjev. Pri nas so otroci zdravi. Manca gre jutri zadnjič v vrtec potem pa dolge počitnice in septembra še Anže. Je že vpisan. Ker je letos tako veliko število otrok v vrtec vpisanih so naredili še v šoli 3 skupine in gre Manca v šolsko skupino. Ni mi ravno všeč, a kaj čem drugega. Bodo pa verjetno iste vzgojiteljice, kot so imele Manco. Pri nas je novo to, da je Anže v roku 14 dni malo "odrasto" . Sem se zadnjič šalila, da do morja (25.7)mora nehat ponoči mleko pit, mora sam zaspati in mora začeti jesti gosto hrano, da mu ne bo treba vse pasirati. 2 stvari je upošteval brez kakeršnih koli problemov 1- ponoči je nehal piti mleko in sedaj včasih samo požirek soka naredi in je ok. Prej pa je bilo potrebno tudi po 2 flaški na noč. 2- prejšnji teden sem ga kr v posteljo dala in je zaspal - prej pa sem ga nosila in nosila dokler ni zaspal. Sedaj hodi res samo 1x na dan spat, a takrat zaspi takoj sam in spi tudi več kot 3 ure 3- s hrano pa nam ne gre tako dobro . Zadnje dneve spi ob uri, ko je imel prej kosilo, če pa mu prej dam, pa ne je. Da ne bi bilo spasirano, pa mi vse ven sšpuka . če ne prej se bo že v vrtcu navadil, kako se je. Tako je pri nas lep dan in upam, da bo čimprej spet posijalo sonce za velika dosežka! jesti bo pa tudi začel.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 13:03:43
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Hej, hej! Mal da se vam javim. Mi smo super, vreme je en k.... Drgač pa nč nouga. Evo par slikc mojga frajerčka. Srečanje z medvedom: Tko se on sprehaja po stanovanju: Šibam k mamici v objem: Pravi srček je
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 13:24:15
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobika IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Pri nas je novo to, da je Anže v roku 14 dni malo "odrasto" . Sem se zadnjič šalila, da do morja (25.7)mora nehat ponoči mleko pit, mora sam zaspati in mora začeti jesti gosto hrano, da mu ne bo treba vse pasirati. 2 stvari je upošteval brez kakeršnih koli problemov 1- ponoči je nehal piti mleko in sedaj včasih samo požirek soka naredi in je ok. Prej pa je bilo potrebno tudi po 2 flaški na noč. 2- prejšnji teden sem ga kr v posteljo dala in je zaspal - prej pa sem ga nosila in nosila dokler ni zaspal. Sedaj hodi res samo 1x na dan spat, a takrat zaspi takoj sam in spi tudi več kot 3 ure 3- s hrano pa nam ne gre tako dobro . Zadnje dneve spi ob uri, ko je imel prej kosilo, če pa mu prej dam, pa ne je. Da ne bi bilo spasirano, pa mi vse ven sšpuka . če ne prej se bo že v vrtcu navadil, kako se je. Tako je pri nas lep dan in upam, da bo čimprej spet posijalo sonce priden fant, s hrano pa se bo tudi uredilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 13:55:08
|
|
|
|
Anonimen
|
DAN šit kako vreme pa kao poletje jaz sem doma, moj otrok je bolan, pa še vreme je krasno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 13:55:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Hej, hej! Mal da se vam javim. Mi smo super, vreme je en k.... Drgač pa nč nouga. Evo par slikc mojga frajerčka. Srečanje z medvedom: Tko se on sprehaja po stanovanju: Šibam k mamici v objem: Pravi srček je ej sam je res frajerček
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 13:56:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Estrella a imate vi to soboto
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 14:11:53
|
|
|
|
kasso
|
edinaos, včeraj sem ti poslala zs. Si dobila?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 16:00:40
|
|
|
|
Anitka
|
Ups, bi skoraj zlezle na drugo stran Kaj naj rečem - vreme me bo uničilo Nimam volje za nič zato se bom kar malo h Galu stisnila, ki panča.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 19:49:43
|
|
|
|
aurora28
|
Srčekgirl krasnega pobiča imaš doma Anitka mene tudi tole vreme p.i.z.d.i. . Sem pogledala 7 dnevno prognozo za Jadran in bomo imeli v Crikvenici od petka do nedelje tudi slabo vreme. Sploh nevem kaj bomo počeli če bo dež One : kako uredite prehrano za otroke na morju, če vzamete polpenzion? A hodite na kosila?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 21:09:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 One : kako uredite prehrano za otroke na morju, če vzamete polpenzion? A hodite na kosila? Ja, hodili smo na kosila, eno leto smo zamenjali večerjo za kosilo, ker se je dalo. Letos bomo za Aljo vzeli zraven še frutke in podoben stuff.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 21:09:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Estrella a imate vi to soboto Ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 21:10:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ups, bi skoraj zlezle na drugo stran Kaj naj rečem - vreme me bo uničilo Nimam volje za nič zato se bom kar malo h Galu stisnila, ki panča. Vreme res ni OK, samo se ne sekiraj in uživaj še zadnji mesec porodniške Naj ti jo vreme ne sfriži . Jaz sem se kar prisilila v to, da me vreme ne moti več toliko pri vsakdanjiku
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 23.6.2009 21:12:14 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 21:14:56
|
|
|
|
Estrella*
|
suzy85: uf... še 3kg do cilja Čestitke. Tudi jaz sem še na +3kg Pa lep avtar imaš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 21:19:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Hej, hej! Mal da se vam javim. Mi smo super, vreme je en k.... Drgač pa nč nouga. Evo par slikc mojga frajerčka. Srečanje z medvedom: Tko se on sprehaja po stanovanju: Šibam k mamici v objem: Pravi frajerček Nič več dojenčkastega ni na njemu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 21:19:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Kako smo? Mi smo bili danes kar fajn tečni - malo iz noska curlja, pa cel dan dež in je bilo za fasat popiz.ditis Saj sva šla trikrat malce na zrak z dežnikom in prevleko pa vseeno ni to to. Pa dnevna je v razsulu in sva prostorsko omejena še v hiši Pa jutri gre ati v Romunijo in pride ponoči s srede ne četrtek (bolj proti jutru ). Eh.... Estrella berem, da imate še vedno borbe okrog hrane. Tudi jaz več včasih ne vem kaj naj mu še dam za jest. Poje take male porcije HB da zjutraj in zvečer vsaj to mleko brez težav spije. Kakšno omakco pa sta imeli poleg polente? Anitka, kaj naj rečem; drži se Malo bo treba stisnit zobe in bo tudi renoviranje za vami, potem boš pa zadovoljna. Naj ti mine hitro čas brez
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 21:21:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Danes sem malo brskala po arhivu slik in našla tole: sicer pa zdaj že veselo hodimo. nekam zana situacija Kako pa se DeeDee obnaša do njega ko je on na tleh?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 21:21:48
|
|
|
|
Estrella*
|
Kaj nobene ni???Tudi ilegalk???? Grem pod tuš, pa pridem še pokukat,če si je kaka premislila
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 23.6.2009 21:22:25 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 21:30:54
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj nobene ni???Tudi ilegalk???? Grem pod tuš, pa pridem še pokukat,če si je kaka premislila Jst sm tuki No ti kr pejd jst sm tam že bla...
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 23.6.2009 21:31:09 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 21:34:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj nobene ni???Tudi ilegalk???? Grem pod tuš, pa pridem še pokukat,če si je kaka premislila Jst sm tuki No ti kr pejd jst sm tam že bla... Evo mene fertig, dišeča za znoret
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 21:47:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso edinaos, včeraj sem ti poslala zs. Si dobila? odgovorila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 21:48:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Estrella a imate vi to soboto Ne a nisi rekla, da zadnjo soboto v juniju??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 21:52:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako, mene čaka likanje , po tanovem vsak večer likam cca 30 min, potem pa šibam spat, ker sem ceknjena. Aja še to, danes sem AT pogledala v usta in moji miški 6 zob raste naenkrat Ni čudno da je ponoči tak đumbus Lahko noč vam želim, moja že vem da ne bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 22:04:32
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj nobene ni???Tudi ilegalk???? Grem pod tuš, pa pridem še pokukat,če si je kaka premislila Jst sm tuki No ti kr pejd jst sm tam že bla... Evo mene fertig, dišeča za znoret Se mi je zdelo da neki diši pa nisem vedla od kje A ti si tista dišeča
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 22:05:20
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* suzy85: uf... še 3kg do cilja Čestitke. Tudi jaz sem še na +3kg Pa lep avtar imaš ja, 3 kg... že kr nekaj časa. zdle počakam, da zaključim z izpiti, pol se pa spet vzamem bolj resno v roke. pa ti si velik več kg zgubla kot jst, tako da tisti tvoji 3 kg viška niso tolk pomembni!
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?