Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.6.2009 21:21:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Estrella, se vidimo v soboto? Ja seveda Sem ti pozabila odgovorit na sms
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.6.2009 21:40:34
|
|
|
|
aurora28
|
Danes sem malo brskala po arhivu slik in našla tole: sicer pa zdaj že veselo hodimo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.6.2009 22:03:12
|
|
|
|
Anitka
|
Čer Kako smo? Mi smo bili danes kar fajn tečni - malo iz noska curlja, pa cel dan dež in je bilo za fasat popiz.ditis Saj sva šla trikrat malce na zrak z dežnikom in prevleko pa vseeno ni to to. Pa dnevna je v razsulu in sva prostorsko omejena še v hiši Pa jutri gre ati v Romunijo in pride ponoči s srede ne četrtek (bolj proti jutru ). Eh.... Estrella berem, da imate še vedno borbe okrog hrane. Tudi jaz več včasih ne vem kaj naj mu še dam za jest. Poje take male porcije HB da zjutraj in zvečer vsaj to mleko brez težav spije. Kakšno omakco pa sta imeli poleg polente? Barbaw luštkana je ta tvoja Maja Za taščo pa Pa kako je ne gane ob pogledu na malčico Nia zdaj ga pa vreme serje in ne vem kdaj se bomo uspeli dobiti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.6.2009 22:03:40
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Danes sem malo brskala po arhivu slik in našla tole: sicer pa zdaj že veselo hodimo. Opa lepi fotki.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.6.2009 22:12:45
|
|
|
|
Anitka
|
Zgleda,da ste vse šle zato bom tudi jaz rekla lahko in mirno nočko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 8:18:31
|
|
|
|
kasso
|
Estrella, super Aurora za Gala...tudi mi captamo gor in dol, gor in dol Anitka, naj ti hitro minejo ti dnevi Drugače pa dobro jutro in lep dan vsem, čeprav deževen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 8:43:21
|
|
|
|
barbaw
|
Vreme je totalno gnilo. A ima katera sploh občutek, da naj bi bilo poletje? Maja zajtrkuje, jaz pa imam par minut, da kaj napišem preden grem po plenice in ostalo kramo, ki jo rabimo. Maja je ful pridna in mi pomaga praznit pomivalca. To je tudi Jaka nekoč počel. Jaz sem čisto po vremenu. Nikoli nisem bila, zdaj pa sem že prav kronično utrujena in se ne morem spočit. A sem omenila, da dobimo danes 106 škatel nove robe? To pomeni, da je v vsaki škatli od 30-70 kosov oblačil. V manjših pa po 2-4 torbice. O kilaži pa ne bi, ker tehtajo od kile pa do 30. Že včeraj sem se nadelala, ker sem imela še za pospravit robo od prejšnjega tedna, pa mi itak ni uspelo, ker imamo popuste in prodamo malo morje stvari, ki jih je treba nadomestit s tistimi iz skladišča. V glavnem delamo na polno. Zdaj pa je poteklo mojih 5 min in moram it v dežju v nabavo kar mi glih ni zaradi parkirnih mest, ki niso pod streho.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 9:05:04
|
|
|
|
kasso
|
barbaw, tako gnilo je to vreme, da si zdaj niti malo ne bi želela bit na morju. Naslednji teden v petek gremo in upam, da bo takrat končno poletje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 9:11:20
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Zdaj pa moram it smrdečo rito previt, ker smrdi na 2 metra Moja pa spi in lahko uživam naslednjo uro. a delaš popoldne aha, Maja pa še kar spi Jo pa zobje še vedno mučijo. kako si pa zrihtala z varstvom, kokr se spomnim, da ti fali kaka ura preden jo tvoj prevzame??? Je babica (tašča) rekla, da jo bo imela, ker ni hotela, da bi njeno ime bilo "blateno". Pa še rekla je, da bi biloa ful ljubosumna, če bi jo imel kdo drug. Vidim pa, da ji je kar malo odveč. Pa bog ne daj, da bi jo imela kake pol ure več. in kaj nej si človk pol misli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 9:11:45
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Danes sem malo brskala po arhivu slik in našla tole: sicer pa zdaj že veselo hodimo. za Gala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 9:12:19
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso barbaw, tako gnilo je to vreme, da si zdaj niti malo ne bi želela bit na morju. Naslednji teden v petek gremo in upam, da bo takrat končno poletje. baje se bo naslednji teden izboljšalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 9:54:07
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: kasso barbaw, tako gnilo je to vreme, da si zdaj niti malo ne bi želela bit na morju. Naslednji teden v petek gremo in upam, da bo takrat končno poletje. baje se bo naslednji teden izboljšalo super edinaos, včeraj sem ti poslala zs. Si dobila?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 10:05:45
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Danes sem malo brskala po arhivu slik in našla tole: sicer pa zdaj že veselo hodimo. Kaj je dobr. Na prvem posnetku sm slišala iz ozadja pesmico: Srček dela tika taka,...to mi2 z Vidkom pojeva. Jst začnem: Srček dela...on nadaljuje: Tika taka...pol pa spet jest..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 10:06:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso barbaw, tako gnilo je to vreme, da si zdaj niti malo ne bi želela bit na morju. Naslednji teden v petek gremo in upam, da bo takrat končno poletje. Jaz upam, da boste imeli lepo vreme. Pa upam, da Jana in Špelin@ nimata dežja, ker nimaš potem nič od dopusta. Hvar je sicer tako daleč, da je tam vreme čisto drugačno kot tu, za Špelino pa niti ne vem kam je šla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 10:08:16
|
|
|
|
suzy85
|
samo, da vas na hitro pozdravim! spali smo še kar. sicer je eva do 11ih in od 5ih naprej vsake tolko začela jokat, vmes pa je lepo spala. vreme je tudi pri nas in zato je tudi eva bolj slabe volje. upam, da se bo kmalu izboljšalo!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 10:11:31
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso barbaw, tako gnilo je to vreme, da si zdaj niti malo ne bi želela bit na morju. Naslednji teden v petek gremo in upam, da bo takrat končno poletje. Jaz upam, da boste imeli lepo vreme. Pa upam, da Jana in Špelin@ nimata dežja, ker nimaš potem nič od dopusta. Hvar je sicer tako daleč, da je tam vreme čisto drugačno kot tu, za Špelino pa niti ne vem kam je šla. špelin@ mislim da je šla na lošinj in ne verjamem, da majo poletno vreme. škoda ma cela hrvaška ma v k**** vreme!
< Sporočilo je popravil suzy85 -- 23.6.2009 10:13:43 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 11:02:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Nič kaj poletno nimata http://www.hrvaska.net/maini/vreme.htm o jej
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 11:25:09
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Hej, hej! Mal da se vam javim. Mi smo super, vreme je en k.... Drgač pa nč nouga. Evo par slikc mojga frajerčka. Srečanje z medvedom: Tko se on sprehaja po stanovanju: Šibam k mamici v objem:
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 11:41:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Hej, hej! Mal da se vam javim. Mi smo super, vreme je en k.... Drgač pa nč nouga. Evo par slikc mojga frajerčka. Srečanje z medvedom: Tko se on sprehaja po stanovanju: Šibam k mamici v objem: kakšen sonček
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 11:58:41
|
|
|
|
suzy85
|
srčekgirll res maš pravega frajerja doma! tak, jst sm že doma. se moram še neki stvari naučit, pa mam samo zdle čisti mir!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 12:02:33
|
|
|
|
suzy85
|
me je prej klical, da mu je na poti v službo na avtocesti v prednjo šipo priletel kamen. zdej bo treba pa še to popravljat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 12:24:51
|
|
|
|
nia5
|
Dan Moram pojamrat nad vremenom , moji miški se že meša, ker mora bit skoz not, ker je navajena da je večinoma zunaj. Spali smo vredu, le ko sem jo uspavala, mi je tako bruhnila, da je mene in sebe celo pobruhala , mislim da je bila sita in ji tisto mleko pred spanjem ni odgovarjalo. Sem se pa tako ustrašila, ker nikoli ne bruha, zdaj pa se mi je skoraj zadušila. Ob enih pa je začela klicat čist nežno iz posteljice mama in sem jo kar k sebi vzela , ker sem se raznežila. Suzy85 srčkan avatar
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 12:30:12
|
|
|
|
bobika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Hej, hej! Mal da se vam javim. Mi smo super, vreme je en k.... Drgač pa nč nouga. Evo par slikc mojga frajerčka. Srečanje z medvedom: Tko se on sprehaja po stanovanju: Šibam k mamici v objem: SUPER!!!! DAN!!! Čeprav zelo deževen in utrujajoč. Sem ravno na fb gledala te slikice od srčekgirl in sem rekla, da se morem malo oglasit. Nič nisem brala za nazaj, tako, da bo brez komentarjev. Pri nas so otroci zdravi. Manca gre jutri zadnjič v vrtec potem pa dolge počitnice in septembra še Anže. Je že vpisan. Ker je letos tako veliko število otrok v vrtec vpisanih so naredili še v šoli 3 skupine in gre Manca v šolsko skupino. Ni mi ravno všeč, a kaj čem drugega. Bodo pa verjetno iste vzgojiteljice, kot so imele Manco. Pri nas je novo to, da je Anže v roku 14 dni malo "odrasto" . Sem se zadnjič šalila, da do morja (25.7)mora nehat ponoči mleko pit, mora sam zaspati in mora začeti jesti gosto hrano, da mu ne bo treba vse pasirati. 2 stvari je upošteval brez kakeršnih koli problemov 1- ponoči je nehal piti mleko in sedaj včasih samo požirek soka naredi in je ok. Prej pa je bilo potrebno tudi po 2 flaški na noč. 2- prejšnji teden sem ga kr v posteljo dala in je zaspal - prej pa sem ga nosila in nosila dokler ni zaspal. Sedaj hodi res samo 1x na dan spat, a takrat zaspi takoj sam in spi tudi več kot 3 ure 3- s hrano pa nam ne gre tako dobro . Zadnje dneve spi ob uri, ko je imel prej kosilo, če pa mu prej dam, pa ne je. Da ne bi bilo spasirano, pa mi vse ven sšpuka . če ne prej se bo že v vrtcu navadil, kako se je. Tako je pri nas lep dan in upam, da bo čimprej spet posijalo sonce
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.6.2009 12:52:29
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Danes sem malo brskala po arhivu slik in našla tole: sicer pa zdaj že veselo hodimo. Kak sta pa dobra
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMikrosporija – najpogostejše glivice pri o...Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?