Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 21:12:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos A bo danes kej čveka? moja dva že spita, jaz se pa dolgočasim mogoče bom mela samogovore , ker je sam na desni Le kje? Jaz nič ne vidim......... Mafi, a bi se mi kaj dobili na kakšni kavici????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 21:14:00
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos A bo danes kej čveka? moja dva že spita, jaz se pa dolgočasim mogoče bom mela samogovore , ker je sam na desni Le kje? Jaz nič ne vidim......... Mafi, a bi se mi kaj dobili na kakšni kavici???? oooo šefica na vidiku . reci kdaj jaz sem zmeri za stvar
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 21:16:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos A bo danes kej čveka? moja dva že spita, jaz se pa dolgočasim mogoče bom mela samogovore , ker je sam na desni Le kje? Jaz nič ne vidim......... Mafi, a bi se mi kaj dobili na kakšni kavici???? oooo šefica na vidiku . reci kdaj jaz sem zmeri za stvar Kdaj pa delaš oz, kdaj bi ti najlažje?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 21:21:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos A bo danes kej čveka? moja dva že spita, jaz se pa dolgočasim mogoče bom mela samogovore , ker je sam na desni Le kje? Jaz nič ne vidim......... Mafi, a bi se mi kaj dobili na kakšni kavici???? oooo šefica na vidiku . reci kdaj jaz sem zmeri za stvar evo mene sem si lase umila, pa po telefonu 20 min čvekala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 21:23:01
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos A bo danes kej čveka? moja dva že spita, jaz se pa dolgočasim mogoče bom mela samogovore , ker je sam na desni Le kje? Jaz nič ne vidim......... Mafi, a bi se mi kaj dobili na kakšni kavici???? oooo šefica na vidiku . reci kdaj jaz sem zmeri za stvar Kdaj pa delaš oz, kdaj bi ti najlažje? imaš ZS . sam ne vem če te bom sploh več prepoznala glede na to da si odpikala tolk kil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 21:23:58
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos A bo danes kej čveka? moja dva že spita, jaz se pa dolgočasim mogoče bom mela samogovore , ker je sam na desni Le kje? Jaz nič ne vidim......... Mafi, a bi se mi kaj dobili na kakšni kavici???? oooo šefica na vidiku . reci kdaj jaz sem zmeri za stvar evo mene sem si lase umila, pa po telefonu 20 min čvekala dobra si jaz se obesim prec za eno uro sploh če je isto omrežje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 21:25:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos A bo danes kej čveka? moja dva že spita, jaz se pa dolgočasim mogoče bom mela samogovore , ker je sam na desni Le kje? Jaz nič ne vidim......... Mafi, a bi se mi kaj dobili na kakšni kavici???? oooo šefica na vidiku . reci kdaj jaz sem zmeri za stvar evo mene sem si lase umila, pa po telefonu 20 min čvekala dobra si jaz se obesim prec za eno uro sploh če je isto omrežje ja še HB, da je bilo isto omrežje in je 1000 min zastojn
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 21:28:00
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos A bo danes kej čveka? moja dva že spita, jaz se pa dolgočasim mogoče bom mela samogovore , ker je sam na desni Le kje? Jaz nič ne vidim......... Mafi, a bi se mi kaj dobili na kakšni kavici???? oooo šefica na vidiku . reci kdaj jaz sem zmeri za stvar evo mene sem si lase umila, pa po telefonu 20 min čvekala dobra si jaz se obesim prec za eno uro sploh če je isto omrežje ja še HB, da je bilo isto omrežje in je 1000 min zastojn ja sam je pa šit k tud teh 1000 min hitr zgine
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 21:30:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos A bo danes kej čveka? moja dva že spita, jaz se pa dolgočasim mogoče bom mela samogovore , ker je sam na desni Le kje? Jaz nič ne vidim......... Mafi, a bi se mi kaj dobili na kakšni kavici???? oooo šefica na vidiku . reci kdaj jaz sem zmeri za stvar Kdaj pa delaš oz, kdaj bi ti najlažje? imaš ZS . sam ne vem če te bom sploh več prepoznala glede na to da si odpikala tolk kil Ni panike, sem popolnoma prepoznavna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 21:31:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos A bo danes kej čveka? moja dva že spita, jaz se pa dolgočasim mogoče bom mela samogovore , ker je sam na desni Le kje? Jaz nič ne vidim......... Mafi, a bi se mi kaj dobili na kakšni kavici???? oooo šefica na vidiku . reci kdaj jaz sem zmeri za stvar evo mene sem si lase umila, pa po telefonu 20 min čvekala dobra si jaz se obesim prec za eno uro sploh če je isto omrežje ja še HB, da je bilo isto omrežje in je 1000 min zastojn ja sam je pa šit k tud teh 1000 min hitr zgine za enkrat še nisem presegla pa še 1000 SMS imam zastojn
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 21:31:59
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos A bo danes kej čveka? moja dva že spita, jaz se pa dolgočasim mogoče bom mela samogovore , ker je sam na desni Le kje? Jaz nič ne vidim......... Mafi, a bi se mi kaj dobili na kakšni kavici???? oooo šefica na vidiku . reci kdaj jaz sem zmeri za stvar evo mene sem si lase umila, pa po telefonu 20 min čvekala dobra si jaz se obesim prec za eno uro sploh če je isto omrežje ja še HB, da je bilo isto omrežje in je 1000 min zastojn ja sam je pa šit k tud teh 1000 min hitr zgine za enkrat še nisem presegla pa še 1000 SMS imam zastojn še ena simobilka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 21:32:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos A bo danes kej čveka? moja dva že spita, jaz se pa dolgočasim mogoče bom mela samogovore , ker je sam na desni Le kje? Jaz nič ne vidim......... Mafi, a bi se mi kaj dobili na kakšni kavici???? oooo šefica na vidiku . reci kdaj jaz sem zmeri za stvar Kdaj pa delaš oz, kdaj bi ti najlažje? imaš ZS . sam ne vem če te bom sploh več prepoznala glede na to da si odpikala tolk kil Ni panike, sem popolnoma prepoznavna sama bolj važna si ratala od kar si suhica a pridete kej na obisk čez vikend?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 21:32:45
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos A bo danes kej čveka? moja dva že spita, jaz se pa dolgočasim mogoče bom mela samogovore , ker je sam na desni Le kje? Jaz nič ne vidim......... Mafi, a bi se mi kaj dobili na kakšni kavici???? oooo šefica na vidiku . reci kdaj jaz sem zmeri za stvar Kdaj pa delaš oz, kdaj bi ti najlažje? imaš ZS . sam ne vem če te bom sploh več prepoznala glede na to da si odpikala tolk kil Ni panike, sem popolnoma prepoznavna bom vse blonđe čekirala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 21:33:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos A bo danes kej čveka? moja dva že spita, jaz se pa dolgočasim mogoče bom mela samogovore , ker je sam na desni Le kje? Jaz nič ne vidim......... Mafi, a bi se mi kaj dobili na kakšni kavici???? oooo šefica na vidiku . reci kdaj jaz sem zmeri za stvar evo mene sem si lase umila, pa po telefonu 20 min čvekala dobra si jaz se obesim prec za eno uro sploh če je isto omrežje ja še HB, da je bilo isto omrežje in je 1000 min zastojn ja sam je pa šit k tud teh 1000 min hitr zgine za enkrat še nisem presegla pa še 1000 SMS imam zastojn še ena simobilka sam da je najbolj pocen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 21:35:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos A bo danes kej čveka? moja dva že spita, jaz se pa dolgočasim mogoče bom mela samogovore , ker je sam na desni Le kje? Jaz nič ne vidim......... Mafi, a bi se mi kaj dobili na kakšni kavici???? oooo šefica na vidiku . reci kdaj jaz sem zmeri za stvar Kdaj pa delaš oz, kdaj bi ti najlažje? imaš ZS . sam ne vem če te bom sploh več prepoznala glede na to da si odpikala tolk kil Ni panike, sem popolnoma prepoznavna sama bolj važna si ratala od kar si suhica a pridete kej na obisk čez vikend? Ja verjetno Kdaj si pa mislila?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 21:35:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos A bo danes kej čveka? moja dva že spita, jaz se pa dolgočasim mogoče bom mela samogovore , ker je sam na desni Le kje? Jaz nič ne vidim......... Mafi, a bi se mi kaj dobili na kakšni kavici???? oooo šefica na vidiku . reci kdaj jaz sem zmeri za stvar evo mene sem si lase umila, pa po telefonu 20 min čvekala dobra si jaz se obesim prec za eno uro sploh če je isto omrežje ja še HB, da je bilo isto omrežje in je 1000 min zastojn ja sam je pa šit k tud teh 1000 min hitr zgine za enkrat še nisem presegla pa še 1000 SMS imam zastojn še ena simobilka sam da je najbolj pocen Jaz sem že prestara
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 21:36:48
|
|
|
|
Estrella*
|
mafi, imaš odgovor na zs
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 21:39:42
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi, imaš odgovor na zs ti tud
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 21:41:09
|
|
|
|
Anitka
|
Čer
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 21:43:50
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer čer kako napreduje prenova???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 21:48:01
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer čer kako napreduje prenova??? Ufffffffffff ne sprašuj. Danes sta se rezali steni in je vse v prahu Počasi gre. So danes iz Rutarja sporočili, da lahko pridemo še po sedežno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 21:52:23
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer čer kako napreduje prenova??? Ufffffffffff ne sprašuj. Danes sta se rezali steni in je vse v prahu Počasi gre. So danes iz Rutarja sporočili, da lahko pridemo še po sedežno še malo potrpi pol bo pa vse tipi topi ko se boš losala pospravljanja. za sedežno. Kakšno stedežno sta nabavila???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 21:53:06
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz sem iz masaže Me je kar mal bolelo, a sem bila raj tih, ker me naslednjič ne bo hotel Sedaj grem pa kar v horizont, ker imam usta skoz odprta Nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 21:55:53
|
|
|
|
mafi
|
nč grem jaz počasi v horizont, ker sem že od 4.00 pokonci. me je Fillip začel okoli 2.00 zezat in jamrat in ob 4.00 sem bila k sova pol sem pa kar skliznila na šiht . mirna nočka vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.6.2009 21:56:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Evo jaz sem miško oddala na 2 urne počitnice k babici , jaz pa zdaj skuham in noge v luft aja BTW zdaj sem se v Tuše spet skregala z kolegico, ki tam delam, zakaj: ker mi je spet postavila vprašanje ALI SI........... pa ji sploh nisem pustila da do konca pove Daj mi povej koliko je razlike v tvoji postavi iz časa pred nosečnostjo in zdaj. Ko sem te jaz decembra videla si se mi zdela huda mačka in čisto nič noseča.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki5 tipov mam – katera si ti?Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Nosečnost.
пеперутка16
Kdaj se ti je začel kazati trebuh? Kdaj so te začeli gledati, kot da si noseča, in te spraševati o nosečnosti?