|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
22.6.2009 15:32:31   
pikapolona2
mis....a si že dobila tisto kroglo za pranje perila? kako deluje?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
22.6.2009 15:39:07   
piskot
alo alo

mi smo z dopusta. kot kaze smo imeli sreco z vremenom, ampak nismo podaljsali, ker se je ze zacelo slabo vreme. martin je uzival, ani je itak se vseeno, midva sva pa poskusala vmes za 2 minuti skocit v vodo kadar je bilo kaj casa.

sem bila pa ful presenecena. martinu sploh ni bilo jasno, zakaj ne hodimo domov spat. no po kaksnih 3 dneh se je vdal v usodo. vceraj ko smo prisli domov se je pa atiju zahvalil, da ga je domov pripeljal. svasta.

drugace sem pa brez masine, ker mi je zadnji dan pred odhodom "shodila". upam da jo uspem cim prej postimat, prebrala vas nisem, samo zadnji post od anc sem poiskala in vidim da se ni rodila.

mejte se!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
22.6.2009 17:56:17   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

prebrala vas nisem, samo zadnji post od anc sem poiskala in vidim da se ni rodila.

ej, ej  ne prehitevat user posted image , mam še 2 mesca!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
22.6.2009 18:01:10   
*anč*
aja, pa dobrodošli nazaj, piskot!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
22.6.2009 18:03:47   
frrrr
vam pošiljam morski pozdravček in vas pozdravljam...

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
23.6.2009 8:54:57   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

mis....a si že dobila tisto kroglo za pranje perila? kako deluje?

Ja ja, mam. Fleki mi itak z ničimer ne grejo stran. Jaz zdaj perem tako, da dam malo oreščkov pa to kroglo. Ta naj bi z ionizacijo vode omogočala lažje prodiranje vode in čistila v blago. Tko da uporabljam kombinacijo. Občasno pa samo kroglo vržem, če ni pretirano umazano.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

Neposredna povezava do sporočila: 3806
24.6.2009 2:05:51   
frrrr
mi smo doma. smo prilezli včer (ker je že drug dan user posted image ) popoldne. smo se pa dopoldne na hitr odločili, popakirali, šli na kosilo in domov.
sicer blo luštno. kopali se nismo v ponedeljek, sicer pa vsak dan... sobota do opoldneva je bil dež, drgač pa sonce. vglavnem dalo se je zdržat v prikoli z napim in 11mesečnikom + 4je odrasli. tamaladva sta se fajn ujela, ni blo problemov s spanjem. naše dete od prejšnjega ponedeljka opoldne spi brez plenice, nočne še nismo ukinili. je pa kr suha zadnje dni. mislim, da sta ble 2 od 10ih polulane, ne da se mi it na plakat gledat user posted image

Blaž in Tristan - upam, da sta že zdrava!
*lina* - šli na dopust?

psaša - naj krči čimprej minejo!

pikapolona - js sm tut na koncertu perpetuuma kupla cdje tolk so mi bli všeč... ne spomnem se a 2 al 3.

mis - čestitke za nečakinjo!

piškot - super za lep dopust! men se je dans mali zahvalil ker pakiram user posted image user posted image face so!

@lina - ste odrinili?

drgač pa našemu leze zgornja leva petica vn... sem ob umivanju zob vidla luknjico, pa po pravljici mi je pojamral, da ga boli. in dans ko smo se domov peljali je v avtu zaspal kot ponavadi. ga pogledam in vidim kk mu po vratu nekaj teče... se mi je čudno zdelo, da bi tolk zašvical... pa se mu je iz ust cedilo vse do vratuuser posted image

no, se beremo... jutri oz. dans bova z malim uživala v likovnih umetnostih, če bo tako vreme, v četrtek gremo pa verjetno na koroško babice pogledat... uživajte

Neposredna povezava do sporočila: 3807
24.6.2009 2:06:20   
frrrr
Maxica - brojiš sitno v službi? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3808
24.6.2009 8:45:54   
mis
O frrrr, nočna ptičkauser posted image

Sem si prinesla zajtrk in kapučino pred računalnik, pa nimam kej zlo za brat. K sreči se je frrrr vrnila.

Ja tole scanje je pa res ubitačno. Jutri gremo na Kolpouser posted image  s prijatli. Bomo pa pod streho.

Zadnji šolski danuser posted image user posted image user posted image  Mam res težko generacijo letos. Samo 3 tedne sem jih mela pa sem čist sita vsegauser posted image

Tina je čist brez plenic ene 14 dni, podnevi in ponoči, zjutraj se je ene 2x zgodilo da je bila polulana, to pa je to. Neža je cukrček mali, včeraj je v varstvu spala od 10h do 14huser posted image  Ah... Sam da še tile zobki do konca pokukajo. Jih ma 13 sigurno, 3 pa počasi še lezejo. Ful je zobatauser posted image

Na avtu mi trenutno avspuh menjajo, pol šibam na tehničnega pa registracijo plačat. Sami stroški.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
24.6.2009 8:49:41   
moci
bu,
mi smo v ponedeljek ušli iz morja. danes  se pa vračamo, ni isto doma dopustovat, tudi če na morju dežuje user posted image
smo imeli pa čisto premalo dolgih rokavov in hlač, pa nobene pelerine. skratka slabo pripravljeni na dežuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
24.6.2009 8:56:17   
mis
Naša mala je silno rada v tušuuser posted image

user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
24.6.2009 20:33:16   
piskot
kaksen dren user posted image .

tako gnilo vreme, da se nam se na forum ne da pisat. evo, jaz glih kuham filane paprike, ana spi, martin se ne, nekaj filozofira v sobi.

aja, pri nas smo pa odkrili magicno besedo: plosiiiim.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
   [Brisano sporočilo]
24.6.2009 21:08:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 3813
24.6.2009 22:36:48   
frrrr
vam kakšno fotko našga mladička pripnem... že dolg nisem user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3814
24.6.2009 22:43:35   
frrrr
moci - uživajte na morju...

piškot - tale plosiiiim si pa kr predstavlajm, ker pr nas je tu, le da naš r zelo poudarja user posted image pRosiiiiiiiim user posted image

mis - js ne bi na kolpo v tej zimi rinila user posted image uživajte!

sivkamivka - men se je v ponedeljek v trafiki vrgel na tla, ker mu nisem hotla kupit neki za vrtet. sem stopila čez njega in šla. potem je pa za mano prilaufal in ko me je ujel, je začel tako jokat, da so skor vsi turisti pobegnili iz kampa user posted image no, včeraj je bil pa tolk priden, da sta potem šla z očkom pred odhodom domov kupit tisto reč in skor spi s tem. user posted image

mi dans lenarili doma. risali smo z voščenkami, se igrali z vlakcem, brali cicido. opoldanski počitek je mali počival, midva z možem sva pa zaspala... ko sem se zbudila, sem bla zihr, da samo za 5 minut zadremala, pa sva kr dobro uro drnjohala, mali pa zraven tiho ležal user posted image no, je pa zato zvečer padel v spanec. sem slikce v galerijo popala, mož ga je skopal in pol sem hotla it še pravljico prebrat, pa je že spal user posted image

zdej grem pa dokončat poletno branje, da lahk jutr knjigo vrnem svakinji. berem zapiski iz trebuščka... luštna knjiga.
jutr po kosilu pičimo na koroško in se verjetno v soboto po kosilu vračamo. če se vmes ne beremo, uživajte vsi!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
25.6.2009 17:41:30   
Anonimen
helu ženkice,

projekt ''dopust'' uspel ! Imeli smo se super duper fajn, otroci so bili pridni ( no ja user posted image  ), ampak važno da so bili zdravi.

A vam povem kako je pri nas, če očija 5 minut pustim samega z dvema otrokoma ? Mi gremo veselo ven in v tem dolgem postopku oblačenja in rihtanja začne deževati. Zato se domenimo, da grem nazaj v hotelsko sobo po palerine in dežnike. V tem času je Tristan ušel na dvigalo, pritisnil in se zapeljal dol, mož je paniki pustil Oskarja pred dvigalom ( samega !!! ), šibal dol po Tristana, se v tem času po stopnicah skoraj ubil ( ker so bile mokre ) in zgrešil nadstropje. Ko sem prišla, se je en otrok drl, drug je bil ves bled in prestrašen, mož pa.....no saj veste - glih prijetno ni bilo.

Drugače pa vse bp. Oskar je toliko prespal, kolikor v svojih 3 tednih še nisem doživela. Tristan se je nacrkljal, naigral, nakopal, ..... ah fajn je bilo !

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 3816
26.6.2009 16:02:36   
Maxica
Se vidi, da ste že na počitnicah.user posted image Jaz tudi že uživam v dopustu. Včeraj sva z možem naredila letošnji rekord, 43 km, potem smo pekli čevapčiče, popoldne smo pa zabušavali v stanovanju, nas je dež pregnal. Danes dopoldne sta se nama pridružila tudi otroka, tako da smo naredili le 24 km, ampak je bil tak super zrak, svež, ne prevroč. Potem sta se otroka še mal igrala v peskovniku, zdaj pa spita. Upam, da bo vreme zdržalo, da gremo še kaj ven potem. Na morje gremo v torek, upam, da bo šlo vreme v tem trendu izboljšanja.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
26.6.2009 16:14:20   
Maxica
Mis, o, kakšna damica je že vaša Neža. user posted image No, saj bo ravno zdaj eno leto, a ne?! user posted image Pa čestitke za nečakinjo.user posted image
Frrr, Jaša lepotec, kot vedno.user posted image
Piskot, WB.user posted image
Moci, upam, da boste zdaj imeli samo lepo vreme, ko ste se orng napravili za dež.user posted image
Sivkamivka, v redu to vi nakupujete. Faca, Blaž.user posted image Pa priden in samostojen že.user posted image
Lina, ojoj, to je pa bilo kot filmu, hehe, no, sam da se je vse v redu izšlo.user posted image Pa super za mal dopusta.user posted image
Pikapolona, uf, dobro, da ni bilo nič hujšega z Brino. A se je zelo ustrašila konja? Deci, ja, kaj češ.user posted image Piškoti so pa dobri, a ne?user posted image
Remy, a si bila v Puli na kongresu? Tudi eni naši zdravniki so šli tja, sem se prav spomnila nate.user posted image
Psaša, imate še vedno pestro?user posted image
@lina, upam, da vam je uspelo iti na dopust in da uspešno vedrite.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
26.6.2009 20:25:41   
piskot
uhu, koliko se pa tukaj dogaja user posted image .

lina pri vas imate pa pestro.

maxica teb sem pa fous, ker imas toliko casa za kolesarjenje. moram enkrat prit k tebi v solo organizacije user posted image .

pri nas nic posebnega novega. dnevi bezijo, pa sploh ne vem kam. ana je postala prekucnik, martin si vsako jutro pege narise z rdecim flomastrom in potem pove:
jaz sem pika nogavička, lahko pa me kličete tudi pika štumf.

po mojem sosedje mislijo da sem moža zamenjala, ker otrok po stopnicah kliče tomaža.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
26.6.2009 20:54:14   
frrrr
piškot - vaše dete ima pa svetovne ideje... prav nasmejem se ob branju tvojih postov user posted image

maxica
- fajn da uživate... kr tk naprej

pikapolona - prejšnjič pozabla komentirat vašo nesrečo... kakšna bila noč po tem? se kaj zbujala?

zdej pa šibam na poker... papa

Neposredna povezava do sporočila: 3820
27.6.2009 0:52:25   
borovnicka
pozdravljene!

priznam da vas berem, a...

v glavnem, dogaja se nam veliko. maledva bi najrajši hodila po izletih in odkrivala nove pokrajine - včeraj smo obiskali minimundus, stalno sta v zagonu; da nam ni dolgčas poskrbita s svojimi prepiri, drugače pa ne moreta en brez drugega. Tjan gre še dvakrat v vrtec potem je dva meseca doma, septembra pa sta v vrtcu oba. Tjaš komaj čaka, kako bo, bomo pa videli.

dneve preživljamo v naravi, peskovniku, če je toplo v vodi. uživamo, zlasti če smo skupaj vsi štirje.

trenutno ima Tjaš povit palec na roki, ker si ga je z vrati priprl in dobil 5 šivov. Na srečo so kosti ostale cele.
Danes teden odidemo na kratek dopust. Vreme smo naročil.

Lepo se imejte.

nagajivčka TT

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
27.6.2009 23:20:53   
frrrr
borovnicka lepo te je brat, še lepše pa videt user posted image naj se prst čimprej zaceli in lep dopust vam želim!

vsem ostalim pa user posted image

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
28.6.2009 19:24:31   
Anonimen
Mis si bila kaj na otočcu ? Sem videla da so nastopali tudi DMPuser posted image user posted image user posted image ....ma kje so cajti, ko sva z možem žurala pa cele dneve in nočiuser posted image ....

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 3823
28.6.2009 21:16:36   
frrrr
mene pa tale rock otočec prav ne vleče... se mi zdi, da sem nekaj let nazaj že prerastla to sceno. še posebej, če je vrooče in vse smrdi po bruhanju in scanju. so pa lepi spomini ja user posted image

mi smo se dans kopali v snoviku. sicer pa mau skakali pred hišo, pa crkljali se... kr lep dan, čeprav tu in tam deževalo...

lep teden vam želim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
28.6.2009 21:17:00   
frrrr
tale 153. mi gre na živce... 

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z Oki doki izdelki do napolnjenih šolskih ...
Z nakupom izdelkov Oki Doki v trgovinah Spar in Interspar med 1. in 26. avgustom pomagate omogočiti 100 napolnjenih šols...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?