|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :))
27.6.2009 22:32:20   
špelin@
Ahjej, vidim, da se tule gor čveka, da se kar kadi user posted image

suzy85, user posted image za Evo, ja, naši malčki postajajo vedno bolj dovzetni user posted image

Aha, nia5, berem, da je tudi Nia ubogala na besedo user posted image user posted image

****, ni treba se dokončno poslavljat, veš. Če ti trenutno ni do pisanja, si pač vzameš pavzo. Je pa le fino, da se kdaj vmes vsake kvatre 1x le javiš user posted image Vedi, da nismo vse v službah, poleg tega imamo tudi me različne probleme in je recimo eni nekaj blazno pomembno, drugi pa čisto postransko. Hočem reči, da ni nujno, da živiš drugje, da si si različen. Je pa toliko bolj zanimivo user posted image

Srčekgirll, ja, zelo blizu vaše hiške smo bili user posted image Upam, da danes fajn uživata user posted image

Anitka, a prenavljate hišo??

barbaw, fino uštimana hiška user posted image user posted image Ni sicer moj stil, izgleda pa zelo impresivno in moderno.

Eh, ne ljubi se mi za nazaj brati user posted image Opozorite me, če sem kaj pomembnega spregledala. Spomnim se samo posta MARTINE25, ki je napisala, kako je Tjaška boga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, kdaj se vrne jana81?

Ej, Estrella*, a jaz to prav vidim? Si na -28 kil!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Punca, ti si noooooooraaaaaaaaaa user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
28.6.2009 10:57:47   
Soncnica Sandra ***
Dobro jutro oziroma dober dan!

Se tudi jaz javljam spet po nekaj časa.

No, naj omenim, da smo bili včeraj smo bili v ZOO, kjer smo srečali Kasso in njeno družino. In moram reči, da je bilo prav lepo po dolgem času spet videti eno furumovko user posted image

DRugače pa pri nas vse po starem.

Lep dan vam želim, čeprav spet ni nikjer nobenega ne duha ne sluha o sončku user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
28.6.2009 11:26:58   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Helow!

Kaj dogaja tuki gor? Pr nas je vse v najlepšem redu, razen vremena, seveda k je spet za en k...user posted image user posted image user posted image .
Vid zdej spi, jst se paočas prpravlam za v šiht.
Danes sm odkrila da ma Videk ŽE 12 zobkovuser posted image , ne morš da verjameš, ne vem kam se jim tko mudi.user posted image
Nč, lep dan vam želim še naprej. Pa-pa

Pri nas je spet sonce. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri zobkih mu je pa Maja tik za petami in kmalu ga bo prehitela. user posted image  Vsak čas jih bo imela 13. Ne razumem pa zakaj ji tako rastejo, da bo imela petke prej kot ene trojke in 3 štirke. user posted image  Zobe ima prav nametane. user posted image  

Ma Vid ni tud nč kej preveč deleč s trojkicami, bojo tud kmal (vsaj tko kaže).user posted image Sam kokr vem petice naj ne bi še neki časa ven pokukale.user posted image Naš sosed je star 2 leti pa jih še nima in tud nč ne kaže da bojo kaj kmalu. Men je tašča rekla da petice zrastejo tam okrog 3 leta. Jst pa mislm, da je to itak odvisno od vsakega otroka, enim rastejo po vrsti enim pa malo tu malo tamuser posted image . Vsi majo enkrat zobe, enim zrastejo prej, drugim pa mal bl kasneje.

5-ke je Jaka dobil kmalu po 2. roj. dnevu in je imel takrat vse zobke.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
28.6.2009 11:27:00   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Mi smo doma. Dopust je bil FANTASTIČEN !!!!!!!!!!! user posted image

Kako kaj ostale? Bom v prihodnjih dneh malo pošpegala za nazaj user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
28.6.2009 11:28:25   
barbaw
Ne da se mi komentrirat vsega, ker moram it delat kosilo pa še lačna sem ful, ker nisem jedla zajtrka ampak sem šibala k frizerju. Bom probala kasneje nadoknadit in pokomentirat vse.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
28.6.2009 13:17:55   
Estrella*
Vedno znova sem presenečena, ko sem na RR. Tud vremenske nismo večuser posted image

Včeraj sem bial dopoldan pri mafi na kavici in moram rečt, da ima extra pridna otrokauser posted image , popoldan pa pri kasso na požrtijiuser posted image
Danes se pa na kavico odpravljamo k edinaos.....skratka pestro ni KAJ.

Špelin@; Welcome backuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
28.6.2009 14:52:27   
Anitka
Dan,

kaj dogaja? Pri nas dežuje, hiša je še v razsulu, danes smo na birmi in sem sedaj skočila domov, da je šel Gal malo spat pa imam nekaj časa, da vas pozdravim.

Špelin@ dobrodošla spet doma in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za uspel dopust. Kakšno ste imeli kaj vreme? In ja, končno prenavljamo prostore v hiši.

Estrella user posted image še enkrat moram reči kapo dol pred tvojim hujšanjem, punca res si zakon. Pa user posted image user posted image user posted image za kofetkanja.

Barbaw ne pozabljat na zajtrk.

Eh SS mene tudi žalosti tole vreme, ampak kaj čmouser posted image user posted image Upajmo na boljše čase. Pa user posted image user posted image user posted image user posted image za ZOO in druženje.

jaz vseeno upam, da nas prideš še kaj pogledat. Pogrešale te bomo in vedno si dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image Pa vso srečo še naprej tebi in vsem tvojim najdražjim.

Aurea Galova soba je narejena že nekaj časa.

Nia5
če je pa vreme takšno, da smo tudi me le še za zjokat.user posted image user posted image user posted image user posted image za zobke.

Suzy
ob Evi imaš pa pestro in za nasmejat. Faca jeuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
28.6.2009 16:18:10   
barbaw
Pri nas je vreme malo vzdržalo in ni deževalo cel čas. Smo bili malo zunaj in ko je posijalo sonce je bilo neznosno. Trenutno je oblačno.

Me je pa sosed razjeil, ker je nas obtožil, da njemu voda teče na dvorišče. user posted image user posted image user posted image    Finta je v tem, da so vse parcele pod nivojem ceste in vsem, ne samo njemu, teče voda s ceste ob močnih nalivih. Zdaj se nekaj buni in je hotel na naši strani nekaj betonirat pa sem mu jaz kar lepo dala vedet, da na naši strani nima kaj delat. Če misli kaj delat naj dela na svoji strani. Pa je nekaj začel, da na svoji zemlji pa ne bo nič delal. user posted image user posted image user posted image    Se mi zdi, da bolj kot je star bolj nor postaja.  Zdaj se je nekaj odločil, da bo pa le delal na svoji strani. Sem mojemu rekla, da bom pa policijo poklicala, če misli kaj na naši strani delat. Jeb....... se pa ne pustim. Mi je vseeno, če je 3x starejši, si jaz glih tako zaslužim spoštovanje kot on.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
28.6.2009 16:30:23   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Eh niti niso problemi, ker se trenutno vsemu skupaj ze smejim...

Sam res ze dalj casa razmisljam, da tole nikamor ne pelje, tukaj je pa itak pogreb totalen...

Ve ste vse ze v sluzbah pa tud cist druge tezave mate kot jaz, tako da tud tezko sodelujem...

Je že res, da imamo čisto različno življenje ampak vseeno bi se nam lahko javila tu in tam in nam povedala kako napredujejo tvoji otroci.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    si v mojih mislih

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
28.6.2009 16:30:32   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Samo da vam povem, da imamo 7 zobek, danes sem po naključju opazila zgornjo štirko user posted image , pa sploh ni bilo take sitnobe. Pa mislim, da še spodnje trojke vidim, ampak nisem ziher. Verjetno je zato tudi tako čudno kakala. Aja še to moram delit z vami; ura je bila že šest zvečer, ko rečem Nii: "lubica ti pa še danes nisi nič kakala, nebi malo kakala?" In ona se počepne in začne pritiskat user posted image user posted image user posted image user posted image , verjetno je bilo naključje, da jo je takrat pritisnilo, ampak vseeno user posted image , svašta doživim poleg tega otroka.
Ste pa danes za zjokat user posted image

Še velikokrat te bo presenetila. To je najlepše pri spremljanju otroštva. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
28.6.2009 16:30:34   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

eva je danes spala od 8.30 do 10ih. ob 14. uri sem ji dala za jest, pol sem pa mislila, da bo spet šla spat, a ni hotla. sem jo pobasala in nesla v spodnji štuk, ker so me čakali s kosilom. pa med kosilom vprašam evo, kdo bo pa spal? pa ona ful veselo: ata! user posted image

aja! je zjutraj vozla po stanovanju svoj voziček (prazen), pa ji rečem, da ma prazen voziček, naj si gre po punčko. je šla do igrač, poiskala punčko, jo dala v voziček in jo vozla! user posted image jst sem samo debelo gledla! user posted image

še ena raziskovalka, ki bo mamico vsak dan presenetila
user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
28.6.2009 16:42:02   
barbaw
user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
28.6.2009 19:24:10   
nia5
Hojla (ne)čvekice.

Mi smo doma iz RD, smo bili pri Polzeli in je vreme bilo cel čas lepo, bolj pa smo se peljali proti domu, bolj je scalo user posted image user posted image

Špelin@ super da ste uživali in dobrodošla nazaj user posted image

Barbaw prav je, da se ne pustiš, pri takih stvareh je tudi meni vseeno, koliko je oseba stara, še posebaj, če me obravnava kot froca in se vede pokroviteljsko user posted image , kar zabrusim nazaj kar jim gre.

SS, Estrella user posted image user posted image user posted image za druženje s čvekicami

Suzy85 prav fajn je videt, kako nas naše "bebike" razumejo a ne? user posted image

Anitka pa glih zdaj ko prenavljate ga vreme biksa user posted image

Tako, prebrala sem romane user posted image , zdaj pa se grem igrat z mojima lubekoma user posted image , ker je Nia spet spala v avtu user posted image in lahko samo spet čakam, kdaj se bo gospa spomnila da bi šla spat.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
28.6.2009 19:24:32   
nia5

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
28.6.2009 20:27:39   
mafi
Ojla mačkiceuser posted image

evo še mene mal na raportuser posted image , en že spi drug je pa je v kadiuser posted image .

No da vam povem da sem bila nad Estrello full v šoku ko sem jo po dolgem času videla, kaj naj vam rečem mačka 1Auser posted image user posted image user posted image user posted image .
Še zdej ne morem verjet taki spremembi iz zato Estrella vse čestirke ob takem podvigu, ki ga imašuser posted image user posted image user posted image user posted image . Si mi dala mal mislit, da bi se tud jaz mogla na kako dieto fliknit, da se že enkrat losam trebuha....

Barbaw: Full dobra fasadauser posted image user posted image user posted image user posted image

Špelin@: dobrodošla nazajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
28.6.2009 20:29:23   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Vedno znova sem presenečena, ko sem na RR. Tud vremenske nismo večuser posted image

Včeraj sem bial dopoldan pri mafi na kavici in moram rečt, da ima extra pridna otrokauser posted image , popoldan pa pri kasso na požrtijiuser posted image
Danes se pa na kavico odpravljamo k edinaos.....skratka pestro ni KAJ.

Špelin@; Welcome backuser posted image

to bi lahko spustilauser posted image , to je samo takrat ko kdo prideuser posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
28.6.2009 20:42:54   
barbaw
Vsaj nekaj sem imela za prebrat, čeprav sem bila v minuti gotova. user posted image user posted image user posted image

Pri meni so vsi trije spali jaz pa sem se dolgočasila po netu, na tv-ju ni bilo nič pametnega, ......, v glavnem en dolgčas.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
28.6.2009 21:43:44   
špelin@
Čer user posted image

Soncnica Sandra *** in Estrella*, user posted image user posted image za fina druženja user posted image

Anitka, kakšno je stanje pri vas po tistih neurjih? Sem slišala, da je spet vse stolklo user posted image

barbaw, edino pravilno si ukrepala. Kot sem že dostikrat rekla: starost sama po sebi še ni osnova za spoštovanje. Tako mlad kot star človek si mora spoštovanje zaslužiti. Barabe so vseh starosti...

nia5, upam, da bo Nia vseeno hitro mrknila.

mafi, itak so otroci najbolj pridni, ko je kdo drug zraven. Ko smo same z njimi, se prelevijo v male user posted image

Ej, preberite si tole porodno zgodbo, noro, bravo za vse udeležene
user posted image user posted image user posted image http://www.ringaraja.net/forum/m_4274271/mpage_3/key_/tm.htm#4295459

Madonca, tole zmešano vreme mi podira načrte o pospešenem pranju oz. sušenju 15-dnevnih cunj  user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 28.6.2009 21:44:10 >

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
28.6.2009 21:54:44   
barbaw

Čer user posted image

Soncnica Sandra *** in Estrella*, user posted image user posted image za fina druženja user posted image

Anitka, kakšno je stanje pri vas po tistih neurjih? Sem slišala, da je spet vse stolklo user posted image

barbaw, edino pravilno si ukrepala. Kot sem že dostikrat rekla: starost sama po sebi še ni osnova za spoštovanje. Tako mlad kot star človek si mora spoštovanje zaslužiti. Barabe so vseh starosti...

nia5, upam, da bo Nia vseeno hitro mrknila.

mafi, itak so otroci najbolj pridni, ko je kdo drug zraven. Ko smo same z njimi, se prelevijo v male user posted image

user posted image user posted image user posted image http://www.ringaraja.net/forum/m_4274271/mpage_3/key_/tm.htm#4295459

Madonca, tole zmešano vreme mi podira načrte o pospešenem pranju oz. sušenju 15-dnevnih cunj  user posted image user posted image

Tale porodna zgodba je pa fenomenalna. user posted image user posted image user posted image

Cunje se bodo že posušile le bolj dolgo bo vse skupaj trajalo in dalje boš imela vse nastlano.
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
28.6.2009 22:02:05   
suzy85
Ej, preberite si tole porodno zgodbo, noro, bravo za vse udeležene user posted image user posted image user posted image http://www.ringaraja.net/forum/m_4274271/mpage_3/key_/tm.htm#4295459

tole zgodbo sem si pa že zadnjič prebrala in je fenomenalna! user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
28.6.2009 22:03:33   
Anitka

Kaj naj ti rečem - pri nas je zelo žalostno, ves pridelek na vrtu, sadovnjaku in brajdah je šel v maloro. Ljudem na polju je večinoma uničilo vse.user posted image

Tudi jaz se strinjam s Špelin@.

Prebrala in res norouser posted image user posted image user posted image user posted image

Verjamem, da si jezna in to zeeeeeeelo. Tudi jaz semuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
28.6.2009 22:05:22   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Anitka pa glih zdaj ko prenavljate ga vreme biksa user posted image

Ja imamo res smolo. Saj drugače gre, ker se dela v hiši. Problem nastane pri Galu, ki bi rad bil zunaj, notri pa je prostorsko omejen. J... ga.user posted image

Tako, prebrala sem romane user posted image , zdaj pa se grem igrat z mojima lubekoma user posted image , ker je Nia spet spala v avtu user posted image in lahko samo spet čakam, kdaj se bo gospa spomnila da bi šla spat.

Upam, da mačkica že spi.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
28.6.2009 22:06:08   
Anitka

Vsaj nekaj sem imela za prebrat, čeprav sem bila v minuti gotova. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri meni so vsi trije spali jaz pa sem se dolgočasila po netu, na tv-ju ni bilo nič pametnega, ......, v glavnem en dolgčas.

Komaj čakam sonceeeeeeeeeeeeee in vročinoooooooooooo

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
28.6.2009 22:08:04   
suzy85
utinki iz Pirana user posted image
ta glavna frajerka user posted image
user posted image
komaj sem jo držala!
user posted image
rožice pa so zakon povsod! user posted image
user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
28.6.2009 22:12:12   
špelin@
Ohoho, nisem sama user posted image user posted image

Glede cunj je malo problem, ker gresta punci v soboto z babico dopustovat v Lendavo in sem pri pranju časovno omejena user posted image
Drugače ni panike, itak imam umazane cunje v eni veliki platneni torbi.

Anitka, zelo mi je žal, da ste takole ob ves pridelek user posted image Najhuje je, ker je šlo v nič ogromno vloženega truda, poleg tega je marsikateremu s tem odvzet prigaran zaslužek oz. prihranek user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?