Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.6.2009 22:14:45
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 utinki iz Pirana ta glavna frajerka komaj sem jo držala! rožice pa so zakon povsod! Ej, a se samo meni zdi, ali je res, da si ti še dodatno shujšala?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.6.2009 22:16:28
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ohoho, nisem sama Glede cunj je malo problem, ker gresta punci v soboto z babico dopustovat v Lendavo in sem pri pranju časovno omejena Drugače ni panike, itak imam umazane cunje v eni veliki platneni torbi. Upajmo, da se vreme le kaj popravi. Anitka, zelo mi je žal, da ste takole ob ves pridelek Najhuje je, ker je šlo v nič ogromno vloženega truda, poleg tega je marsikateremu s tem odvzet prigaran zaslužek oz. prihranek Saj to je tisto. Ljudje garajo cele dneve in potem je v 10-ih minutah vsega konec .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.6.2009 22:17:14
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 utinki iz Pirana ta glavna frajerka komaj sem jo držala! rožice pa so zakon povsod! Luštno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.6.2009 22:23:12
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ohoho, nisem sama Glede cunj je malo problem, ker gresta punci v soboto z babico dopustovat v Lendavo in sem pri pranju časovno omejena Drugače ni panike, itak imam umazane cunje v eni veliki platneni torbi. naj te potolažim, da je od srede naprej napovedano lepo vreme!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.6.2009 22:23:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ohoho, nisem sama Glede cunj je malo problem, ker gresta punci v soboto z babico dopustovat v Lendavo in sem pri pranju časovno omejena Drugače ni panike, itak imam umazane cunje v eni veliki platneni torbi. Upam, da ti rata vsaj njune cote v red spravit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.6.2009 22:25:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 utinki iz Pirana ta glavna frajerka komaj sem jo držala! rožice pa so zakon povsod! Luštno Res so lepe slikice.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.6.2009 22:26:10
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 utinki iz Pirana ta glavna frajerka komaj sem jo držala! rožice pa so zakon povsod! Ej, a se samo meni zdi, ali je res, da si ti še dodatno shujšala? dol sem šla vsega skupaj 8 kg, čeprav bi zdle rabla in , da se malo k sebi spravim in nadaljujem, kjer sem ostala. mam 2 kg manj kot pred nosečnostjo, sam bi rada prišla na 65-68 kg.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.6.2009 22:28:39
|
|
|
|
Anitka
|
Čvekice jaz vas zapuščam in vam želim lepo, mirno in naspano noč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.6.2009 22:29:38
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čvekice jaz vas zapuščam in vam želim lepo, mirno in naspano noč. nočko!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.6.2009 22:35:00
|
|
|
|
nia5
|
Nia spi!!!! Ne morem verjet da je ob desetih že mrknila in upam da traja. Ja, čeprav nisma z Anitko veliko narazen, pa smo mi imeli srečo s točo ZAENKRAT, se kr zjočem, če nam stolče vrt Suzy85, mala je prava asica Špelin@ upam, da ti uspe vse pravočasno oprat, madonca točno vem kako je, če ne perem 2 dni imam cot za izvoz in nimam pojma od kje se toliko nabere No, pa mirno nočko vsem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.6.2009 22:35:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 dol sem šla vsega skupaj 8 kg, čeprav bi zdle rabla in , da se malo k sebi spravim in nadaljujem, kjer sem ostala. mam 2 kg manj kot pred nosečnostjo, sam bi rada prišla na 65-68 kg. že 8 kg dol spravit ni kar tako
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.6.2009 22:37:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia spi!!!! Ne morem verjet da je ob desetih že mrknila in upam da traja. Ja, čeprav nisma z Anitko veliko narazen, pa smo mi imeli srečo s točo ZAENKRAT, se kr zjočem, če nam stolče vrt Suzy85, mala je prava asica Špelin@ upam, da ti uspe vse pravočasno oprat, madonca točno vem kako je, če ne perem 2 dni imam cot za izvoz in nimam pojma od kje se toliko nabere No, pa mirno nočko vsem Jaz sem imela vedno HB tako navado, da sproti perem ko se nabere za poln stroj. Bi se mi drugače zmešalo od cot, če bi čakala na vikend kot nekatere.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.6.2009 22:38:15
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ohoho, nisem sama Glede cunj je malo problem, ker gresta punci v soboto z babico dopustovat v Lendavo in sem pri pranju časovno omejena Drugače ni panike, itak imam umazane cunje v eni veliki platneni torbi. naj te potolažim, da je od srede naprej napovedano lepo vreme! Le glej, da bo res Ravnokar se je uscalo na polno...
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 28.6.2009 22:39:53 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.6.2009 22:38:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ohoho, nisem sama Glede cunj je malo problem, ker gresta punci v soboto z babico dopustovat v Lendavo in sem pri pranju časovno omejena Drugače ni panike, itak imam umazane cunje v eni veliki platneni torbi. Upam, da ti rata vsaj njune cote v red spravit. Saj to mi je prioriteta. Samo problem nastane, ker nama z tudi zmanjkuje gat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.6.2009 22:39:12
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 utinki iz Pirana ta glavna frajerka komaj sem jo držala! rožice pa so zakon povsod! Ej, a se samo meni zdi, ali je res, da si ti še dodatno shujšala? dol sem šla vsega skupaj 8 kg, čeprav bi zdle rabla in , da se malo k sebi spravim in nadaljujem, kjer sem ostala. mam 2 kg manj kot pred nosečnostjo, sam bi rada prišla na 65-68 kg. Imaš super postavo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.6.2009 22:41:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ohoho, nisem sama Glede cunj je malo problem, ker gresta punci v soboto z babico dopustovat v Lendavo in sem pri pranju časovno omejena Drugače ni panike, itak imam umazane cunje v eni veliki platneni torbi. Upam, da ti rata vsaj njune cote v red spravit. Saj to mi je prioriteta. Samo problem nastane, ker nama z tudi zmanjkuje gat Če bi bila bližje bi ti rekla, da mi prinesi kako rundo sušit, tako ti pa žal ne morem pomagat. Pa še v taki sezoni smo ko se ne kuri pa dežuje na polno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.6.2009 22:41:49
|
|
|
|
špelin@
|
Grem zdaj počasi v vodoravni položaj. Mirno nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.6.2009 22:45:23
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 utinki iz Pirana ta glavna frajerka komaj sem jo držala! rožice pa so zakon povsod! Ej, a se samo meni zdi, ali je res, da si ti še dodatno shujšala? dol sem šla vsega skupaj 8 kg, čeprav bi zdle rabla in , da se malo k sebi spravim in nadaljujem, kjer sem ostala. mam 2 kg manj kot pred nosečnostjo, sam bi rada prišla na 65-68 kg. Imaš super postavo hvala! trebušček še moram popravit, pa bo!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.6.2009 22:45:41
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Grem zdaj počasi v vodoravni položaj. Mirno nočko vsem nočko!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.6.2009 22:46:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Grem zdaj počasi v vodoravni položaj. Mirno nočko vsem nočko! nočko!!!! Tudi jaz bi mogla odpeketat, ker grem zjutraj delat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.6.2009 22:50:11
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Grem zdaj počasi v vodoravni položaj. Mirno nočko vsem nočko! nočko!!!! Tudi jaz bi mogla odpeketat, ker grem zjutraj delat. jst vstanem ob 5.30, sam moram še neki stvari za faks nardit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 29.6.2009 9:02:16
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 utinki iz Pirana ta glavna frajerka komaj sem jo držala! rožice pa so zakon povsod! Luštno Res so lepe slikice. se podišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 29.6.2009 9:03:10
|
|
|
|
mafi
|
a je gužva Moj pajacman pa še kar spi , jaz pa bluzim okol že dobri 2uri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 29.6.2009 9:18:08
|
|
|
|
Anitka
|
Jutro! Spanje je bilo v redu, vreme - zaenkrat brez dežja in upam, da danes tako tudi ostane, čeprav... Gal še spi, bo pa vsak čas vstal, ker ga bo zbudilo ropotanje zaradi del. Se oglasim spet ob priliki
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?