|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :))
3.7.2009 17:13:52   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Danes mineva 5 let, odkar je naša družina dala čez eno zelo hudo preizkušnjo: sredi nosečnosti je nehalo biti srce najinemu malemu sinčku. Mali moj user posted image Tomažek, za vedno boš ostal del naše družine, rada te imam in vem, da si na nek način vedno ob meni user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
3.7.2009 17:15:05   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Hajli, hajlo!

Me sigurno kdaj pogrešate , pa sem evo malo priletela vas pozdravit. user posted image
Še klepetate  pridno to vidim, upam, da ste vsi skupaj z otroci fajn, pa da ste vesele user posted image
Midve S Tajo sva tudi, uživava , poroka v nemčiji je za nami, in je vse šlo brez problemov na poti, Taja je bla pridinca taka da brezveze user posted image

Doble sva dva zobeka nova, pa še nekaj rine, ker smo skoz malo poslinjeni pa sitni , tak da ko me spusti v usta preverim če jih je že več  user posted image

tolko zaenkrat...

user posted image user posted image user posted image  Taja, ker si tako pridna, da je mami brezveze user posted image

držim pesti za user posted image

user posted image user posted image user posted image  za zobke

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
3.7.2009 17:16:29   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Moja mucika pa se pravkar dobesedno baše z eno od dveh najljubših stvari, lubenico, jo je že toliko zmazala user posted image , pa cela je rdeča okrog ustuser posted image . Pa tako dolgo bo jedla, dokler ne bo vsega pohrustala (ima še le tri koščke user posted image )

Maja pa bi poglodala vse sadje kar ga premoremo. user posted image  Jagode si sama trga in ve, da morajo bit rdeče. Če niso rdeče pa jo ponesreči odtrga je ne poje. user posted image user posted image  Marelice in grozdje pa so tudi zakon. Maline ima tudi zelo rada, pa HB še ni pogruntala kje rastejo.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
3.7.2009 17:24:17   
Estrella*

Estrella- kako kaj tviji kilogramčki? Me zanima... sem se pred dnevi spomnila nate, ker so tu v moji neposredni bližini odprli salon...ko se mi zdi da je to tae ko ti hodiš k njim...Kako se že reče?

Če je Linea Snella je praviuser posted image  Kilogramčki gredo še vedno navzdol. Sem pa na -29kg. Imam pa še cca 22terapij. A pa še obseg telesa -198cm, so se smejali, k je sam 2cm zmanjkalo do 200 tkeuser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
3.7.2009 17:29:02   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Estrella- kako kaj tviji kilogramčki? Me zanima... sem se pred dnevi spomnila nate, ker so tu v moji neposredni bližini odprli salon...ko se mi zdi da je to tae ko ti hodiš k njim...Kako se že reče?

Če je Linea Snella je praviuser posted image  Kilogramčki gredo še vedno navzdol. Sem pa na -29kg. Imam pa še cca 22terapij. A pa še obseg telesa -198cm, so se smejali, k je sam 2cm zmanjkalo do 200 tkeuser posted image

Zdaj pa imaš nižjo kilažo od mene. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
3.7.2009 18:20:31   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

še dva dni pa bom že 20 tednovuser posted image

še 4,5 mesece miruuser posted image

mir bom mela od septembra pa do novembrauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2406
3.7.2009 18:20:32   
Anonimen

Tally- - tudi ti si ponovno v veselem pričakovanju? Jej, čestitam! user posted image user posted image user posted image

Še katera?

Veste da tudi meni zamuja...user posted image user posted image

vau, mogoče pa bo user posted image . kolk časa ti pa že zamuja? dej pejt kupit test pa nam povej

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2407
3.7.2009 18:20:33   
Anonimen

Danes mineva 5 let, odkar je naša družina dala čez eno zelo hudo preizkušnjo: sredi nosečnosti je nehalo biti srce najinemu malemu sinčku. Mali moj user posted image Tomažek, za vedno boš ostal del naše družine, rada te imam in vem, da si na nek način vedno ob meni user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kolk mi je hudo ko to beremuser posted image , kdaj si pa mela rok?

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2408
3.7.2009 18:20:40   
Anonimen

Moja mucika pa se pravkar dobesedno baše z eno od dveh najljubših stvari, lubenico, jo je že toliko zmazala user posted image , pa cela je rdeča okrog ustuser posted image . Pa tako dolgo bo jedla, dokler ne bo vsega pohrustala (ima še le tri koščke user posted image )

gaja pa noče nč svežega sadja jest, vse kar je da mal pocuza, če pa odgrizne pa vn pljuneuser posted image

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 2409
3.7.2009 18:55:19   
tally

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si ne predstavljam kako vam je moglo bit hudo.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
3.7.2009 18:56:21   
tally

gaja pa noče nč svežega sadja jest, vse kar je da mal pocuza, če pa odgrizne pa vn pljuneuser posted image

naša pa najraje je banane, jagode in borovnice. kaj drugega ji pa ni všeč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
3.7.2009 18:58:26   
tally

Tally- - tudi ti si ponovno v veselem pričakovanju? Jej, čestitam! user posted image user posted image user posted image

Še katera?

mogoče pa bo Taja družbo dobila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
3.7.2009 18:59:36   
tally

user posted image user posted image user posted image user posted image za uspeh.

Neposredna povezava do sporočila: 2413
3.7.2009 19:03:59   
tally

Dobro jutro user posted image

Najprej Estrella vse najboljše in najlepše za roj dan user posted image user posted image user posted image

Mi smo ok, spimo tudi ok, pa tudi vreme se še kar drži.
Nekaj me zanima, kako spravite fleke iz oblačil? Meni kljub Vanishu ne gre ven, ima vse bodyje flekaste (sadje...). Perem pa na 60 stopinj.

fleke- včasih grejo samo s praškom dol, če ne pa uporabim vanish. do zdej mi je vedno ratalo dol spravit vse perem pa na 90 stopinj, drugače ne gre dol.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
3.7.2009 19:07:14   
tally

Tally upam, da bo s tvojim križem vse uredu, z user posted image pa itak da bo. Kdaj si si zračunala da maš PDP, se mi zdi da že konc februarja al kako?
A boš med dopustom kej v Kamnik hodila? Če boš povej da gremo na kafe.

ja upam da bo res vse v redu.  PDP sem računala tam neki  3.3.2010 naj bi bil. bom vidla kaj bo rekla G. danes sem jo klicala pa se mi samo en čuden odzivnik javlja, da je ordinacija 15.5. zaprta. halooo mi smo pa 3.7. bom šla v ponedeljek osebno tja da vidim kaj dogaja

aja če bom kaj hodila  te pokličem, al pa bi se magar v Lj dobile?

< Sporočilo je popravil tally -- 3.7.2009 19:09:06 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
3.7.2009 19:22:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Tally upam, da bo s tvojim križem vse uredu, z user posted image pa itak da bo. Kdaj si si zračunala da maš PDP, se mi zdi da že konc februarja al kako?
A boš med dopustom kej v Kamnik hodila? Če boš povej da gremo na kafe.

ja upam da bo res vse v redu.  PDP sem računala tam neki  3.3.2010 naj bi bil. bom vidla kaj bo rekla G. danes sem jo klicala pa se mi samo en čuden odzivnik javlja, da je ordinacija 15.5. zaprta. halooo mi smo pa 3.7. bom šla v ponedeljek osebno tja da vidim kaj dogaja

aja če bom kaj hodila  te pokličem, al pa bi se magar v Lj dobile?

nosečkiceuser posted image

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 2416
3.7.2009 19:23:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Še katera?

mogoče pa bo Taja družbo dobila user posted image

imamo še enouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 2417
3.7.2009 19:24:31   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2418
3.7.2009 20:17:15   
aurora28
Tally iskrene čestitke za user posted image , res sem vesela user posted image user posted image user posted image user posted image in zate Čmrlika držim pesti, da test pokaže user posted image ali user posted image , glavno da bosta dve user posted image .

Špelin@ user posted image user posted image user posted image ob takšnih zgodbah me vedno stisne pri srcu. user posted image

Galu prihaja 13 zobek ven in to je prva trojka user posted image . user posted image user posted image

Estrella vsaka ti čast, res si samodisciplinirana in pridna user posted image .
Jaz sem pa ubrala drugo pot in jem do 11-12 ure samo sadje in pijem vodo. Po 12. si pa privoščim kosilo in kavico. V treh dneh je šla dobra kila dol. Čeprav me je danes popoldan spet zamikalo in sem se malo prejle pregrešila s sladkim in pistacijami, ampak se ne bom obremenjevala s tem. Ker bolj ko si bom kaj želela in če si tega ne bom privoščila bom samo slabe volje, tega si pa ne želim.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
3.7.2009 20:22:03   
špelin@

Kako ste drugače? Gregi že kaj bolje spančka? Si že v službi?

Smo ok, Gregijevo spanje je bilo pred 3 dnevi super, zdaj spet 2 dni bolj tako-tako, v službi še nisem. Ej, kako pa kaj pri tebi kaže?

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
3.7.2009 20:22:25   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Tako, HB da je petekuser posted image  sem že pošteno zdelana. Še slabo uro na šihtu, pol pa na telovadbo. Se mi glih ne da, pa še lačna semuser posted image

Mene danes ne bi spravila na nobeno telovadbo. Me tako noge bolijo, da bom znorela, o glavi pa raje sploh ne bi. user posted image

user posted image user posted image user posted image Pazi nase user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
3.7.2009 20:23:20   
špelin@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2422
3.7.2009 20:23:39   
špelin@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kolk mi je hudo ko to beremuser posted image , kdaj si pa mela rok?

26. novembra

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
3.7.2009 20:26:44   
špelin@
Punce, najlepša hvala vsem za vso oporo user posted image user posted image user posted image

Pa da vam povem: nismo dobili psičke user posted image Na žalost so nas na suho nategnili. Imeli so 2 oglasa: za 2 mladička in to psičko. Včeraj je ženska po telefonu možu rekla, da pridejo danes popoldne eni po una 2 mladička, po psičko pa lahko pridemo mi. No, še dobro, da smo danes pred odhodom od doma za zihr klicali: tisti, ki naj bi vzeli mladička, so odpeljali "našo" psičko user posted image user posted image Bedno, res. Zelo nefer in neresno vse skupaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
3.7.2009 21:02:10   
barbaw

Punce, najlepša hvala vsem za vso oporo user posted image user posted image user posted image

Pa da vam povem: nismo dobili psičke user posted image Na žalost so nas na suho nategnili. Imeli so 2 oglasa: za 2 mladička in to psičko. Včeraj je ženska po telefonu možu rekla, da pridejo danes popoldne eni po una 2 mladička, po psičko pa lahko pridemo mi. No, še dobro, da smo danes pred odhodom od doma za zihr klicali: tisti, ki naj bi vzeli mladička, so odpeljali "našo" psičko user posted image user posted image Bedno, res. Zelo nefer in neresno vse skupaj user posted image user posted image user posted image

to pa res ni bilo pošteno od te babure user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?