|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :))
3.7.2009 13:47:09   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

še dva dni pa bom že 20 tednovuser posted image

še 4,5 mesece miruuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
3.7.2009 13:51:22   
Estrella*
Tako, HB da je petekuser posted image  sem že pošteno zdelana. Še slabo uro na šihtu, pol pa na telovadbo. Se mi glih ne da, pa še lačna semuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
3.7.2009 13:53:54   
Srčekgirll
Pre hitro sm hvalila vreme, pr nas so se že oblaki nagnetliuser posted image user posted image user posted image user posted image , še mal pa se bo oreng uscal, ziheruser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 2378
3.7.2009 13:54:45   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Pre hitro sm hvalila vreme, pr nas so se že oblaki nagnetliuser posted image user posted image user posted image user posted image , še mal pa se bo oreng uscal, ziheruser posted image

Pri nas je tud kazal, kot da se bo glih kar uscal, pa se je spet sonce pokazaluser posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
3.7.2009 14:35:53   
Čmrlika
Hajli, hajlo!

Me sigurno kdaj pogrešate , pa sem evo malo priletela vas pozdravit. user posted image
Še klepetate  pridno to vidim, upam, da ste vsi skupaj z otroci fajn, pa da ste vesele user posted image
Midve S Tajo sva tudi, uživava , poroka v nemčiji je za nami, in je vse šlo brez problemov na poti, Taja je bla pridinca taka da brezveze user posted image

Doble sva dva zobeka nova, pa še nekaj rine, ker smo skoz malo poslinjeni pa sitni , tak da ko me spusti v usta preverim če jih je že več  user posted image

tolko zaenkrat...

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 2380
3.7.2009 14:37:36   
Čmrlika
Estrella- kako kaj tviji kilogramčki? Me zanima... sem se pred dnevi spomnila nate, ker so tu v moji neposredni bližini odprli salon...ko se mi zdi da je to tae ko ti hodiš k njim...Kako se že reče?

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
3.7.2009 14:42:31   
Čmrlika

Tally- - tudi ti si ponovno v veselem pričakovanju? Jej, čestitam! user posted image user posted image user posted image

Še katera?

Veste da tudi meni zamuja...user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
3.7.2009 15:14:06   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Hajli, hajlo!

Me sigurno kdaj pogrešate , pa sem evo malo priletela vas pozdravit. user posted image
Še klepetate  pridno to vidim, upam, da ste vsi skupaj z otroci fajn, pa da ste vesele user posted image
Midve S Tajo sva tudi, uživava , poroka v nemčiji je za nami, in je vse šlo brez problemov na poti, Taja je bla pridinca taka da brezveze user posted image

Doble sva dva zobeka nova, pa še nekaj rine, ker smo skoz malo poslinjeni pa sitni , tak da ko me spusti v usta preverim če jih je že več  user posted image

tolko zaenkrat...

Super user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
3.7.2009 15:14:46   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Tako, HB da je petekuser posted image  sem že pošteno zdelana. Še slabo uro na šihtu, pol pa na telovadbo. Se mi glih ne da, pa še lačna semuser posted image

Fajn telovadi - itak da boš, tako kot že lep čas user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2384
3.7.2009 15:14:53   
špelin@

Helow!

Dan kot vsak dan, SUPER, vreme je tud mal bolš k včeraj (več sončka), pa vroče tud. Bomo vidl kakšno bo pop. Mi2 z Vidkom sva odspala prvo rundo, sam jst bi šeeeeee.
Vsem za karkoluser posted image user posted image user posted image
kdor potrebuje user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2385
3.7.2009 15:15:00   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

še dva dni pa bom že 20 tednovuser posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
3.7.2009 15:16:03   
špelin@

Tally- - tudi ti si ponovno v veselem pričakovanju? Jej, čestitam! user posted image user posted image user posted image

Še katera?

Da nas ne bi spet naprvoaprilila user posted image

Stiskam pestke za še eno novo user posted image !!!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
3.7.2009 15:19:47   
špelin@
Danes mineva 5 let, odkar je naša družina dala čez eno zelo hudo preizkušnjo: sredi nosečnosti je nehalo biti srce najinemu malemu sinčku. Mali moj user posted image Tomažek, za vedno boš ostal del naše družine, rada te imam in vem, da si na nek način vedno ob meni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
3.7.2009 15:20:37   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Še katera?

Da nas ne bi spet naprvoaprilila user posted image

Stiskam pestke za še eno novo user posted image !!!

Ne, ne veš da ne. čito resno, ni mi pa jasno kaj to je sploh, pa prav čudno se očutim... ne vem kaj bo to user posted image .

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
3.7.2009 15:22:11   
Čmrlika

Danes mineva 5 let, odkar je naša družina dala čez eno zelo hudo preizkušnjo: sredi nosečnosti je nehalo biti srce najinemu malemu sinčku. Mali moj user posted image Tomažek, za vedno boš ostal del naše družine, rada te imam in vem, da si na nek način vedno ob meni user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Tomažek vas čuva...user posted image

Kako ste drugače? Gregi že kaj bolje spančka? Si že v službi?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
3.7.2009 15:35:31   
jana81

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
3.7.2009 15:42:01   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: jana81
Šele sedaj sem uspela prebrat do konca, ker je najin mali razgrajač zaspal šele pred 10 minutami..odkar smo bili na morju se je za 150% spremenil..čeblja, poje, indijance oponaša, pleše,cepeta, mežika, skratka ni da ni..ful fajn...

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , pa welcome back

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
3.7.2009 15:43:29   
nia5

Imaš pa voljo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2393
3.7.2009 15:45:31   
nia5
Moja mucika pa se pravkar dobesedno baše z eno od dveh najljubših stvari, lubenico, jo je že toliko zmazala user posted image , pa cela je rdeča okrog ustuser posted image . Pa tako dolgo bo jedla, dokler ne bo vsega pohrustala (ima še le tri koščke user posted image )

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
3.7.2009 15:46:58   
nia5

Pri nas je že cel dan tako, soparno za znoret, je Nia prej spala le v bodyju in se je cela mokra zbudila. Pa spet kaže da bo dež, pa spet sonce....ampak scalo pa še ni user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2395
3.7.2009 15:48:21   
nia5

Hajli, hajlo!

tolko zaenkrat...

Pridna Taja, pa user posted image user posted image user posted image za zobeke

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
3.7.2009 15:49:23   
nia5

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
3.7.2009 17:12:34   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dobro jutro user posted image

Najprej Estrella vse najboljše in najlepše za roj dan user posted image user posted image user posted image

Mi smo ok, spimo tudi ok, pa tudi vreme se še kar drži.
Nekaj me zanima, kako spravite fleke iz oblačil? Meni kljub Vanishu ne gre ven, ima vse bodyje flekaste (sadje...). Perem pa na 60 stopinj.

jaz pošpricam z razmaščevalcem, pa treba je pazit, ker barvo požre, zdrgnem, vržem v stroj in operem. Če je ful stvari flekastih pa dam še od Ariela zadevo za odstranjevanje madežev.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
3.7.2009 17:12:55   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Estrella tebi pa VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image

Šele sedaj sem uspela prebrat do konca, ker je najin mali razgrajač zaspal šele pred 10 minutami..odkar smo bili na morju se je za 150% spremenil..čeblja, poje, indijance oponaša, pleše,cepeta, mežika, skratka ni da ni..ful fajn...

user posted image user posted image user posted image user posted image  Nejc, ti kar pokaži mami kaj si se naučil user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
3.7.2009 17:13:26   
barbaw

Mene danes ne bi spravila na nobeno telovadbo. Me tako noge bolijo, da bom znorela, o glavi pa raje sploh ne bi. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOGODKI za OTROKE v AVGUSTU 2025
Pripravili smo izbor dogodkov za otroke, ki se bodo odvijali v avgustu – kulturne delavnice, ustvarjalni tabori, počitni...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?