asso
|
Evo mene na hitrco... sem v delovnem elanu in če začnem za računalnikom bo ta šel pa, pa... Sem se spravila pucat šipe, kamor sodijo tudi žaluzije , ampak ni kaj po letu dni, lahko se tudi tega lotim. In še dobro, da obstajajo parni sesalniki, da mi je delo 1000x olajšano, ampak kaj ko ta hudič tudi greje in glede na vročino, ki je zunaj... še dobro, da obstajajo tudi klime Ste uživale včeraj? Punce, jaz sem bila včeraj na sredi tako, da sem čisto "pozabla", da je to bilo včeraj, srečanje namreč... Danes zjutraj sem brala in ugotovila, da to je bilo včeraj in padla na realna tla, da je danes petek Sej vmes me je sodelavka opozorila, da je četrtek ne sreda, ker sem jo vprašala, kam grejo na kosilo (sem s puncama skočila pogledat v službo)... in mi je povedala, da je četrtek. Katastrofa, komi sem začela z dopustom in že ne vem kateri dan je Evo zdej grem nadaljevat. Potem pa je še kosilo na vrsti in biskvit za torto. Tokrat bom poskusla naredit sladoledno torto. Bomo vidli kaj bo ratalo... in popoldne si bomo privoščile eno kopanje pri delfinu... sam mislim, da bo gužvaaaaa... joj ti turisti, bi lahko se odpravili na Hrvaško, ne tle pri nas zasedali mesta...
< Sporočilo je popravil asso -- 17.7.2009 9:47:56 >