Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.7.2009 7:48:22
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks B'žorno! Ma pej sm avto razsu...... ma kaj si pa delal?? sej ti si ok kajne?? aja, pa dobro jutro, moj glavobol je zaenkrat mimo, upam, da se danes ne pojavi...se bašem z zajtrkom sem tako lačna
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.7.2009 8:23:56
|
|
|
|
lana70
|
jutro...... kruce kaj si pa delal? A si sam kakšno korito zapel al je kaj hujšega??? Upam, da ni tebi nič, pleh se potima!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.7.2009 8:25:02
|
|
|
|
lana70
|
pikica36...ja...sam se bojim, da ne prehitevam zadev.....komaj čakam prvi pregled, da vidim, da je vse ok....preveč stvari preberem tu gor, potem pa se vidim v vsaki situaciji...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.7.2009 8:43:27
|
|
|
|
mausikaa
|
Lana ne razmišljaj kaj vse se lahko zgodi, razmišljaj pozitivno, misli na lepe stvari...sej vem - lahko je govoriti, samo dejansko pomaga....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.7.2009 12:23:46
|
|
|
|
Še ena T
|
Ojla, punce! Upam, da se lepo hladite v senčki ali pa da ste na Imam eno vprašanjce. Ima katera kje kakšen link, tabelico ali kaj podobnega za vrednosti FSH Imam namreč S-FSH: 9,9 mIU/ml na 3.dan ciklusa, kar je glih za glih še ok...Kako skozi cilkus vrednosti naraščajo, padajo..? Je pa res da sem dobila M tisti mesec šele zvečer, tako da je to merjeno na 2,5 dan Zdaj sem se začela ukvarjati s podrobnostmi...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.7.2009 15:45:09
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks B'žorno! Ma pej sm avto razsu...... ma kaj si pa delal?? sej ti si ok kajne?? O ja hvala sm cel ja sam spomin me je včeri mal J... Pleh sm pa z lastiko zvezal pa gre dalje, dokler me ne ustavjo.... Ja en švicar mi je bil na poti! Čaka pa čaka da se bo vklučil na obvoznico in končno spelje, za njim pa jaz. Za vsak slučaj pa pogledam če je še fraj cesta ta čas pa ta buksl ustavi pa PUFFFF
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.7.2009 15:47:03
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Ej LANA kwa zdej, jest sm za petek službo menjal za popoldne...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.7.2009 16:06:31
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoj Se na hitr švercam iz službe. Dans je spet noro Kruce bemmumast pa še to . Sam, da si ti OK. Lana pridem v petek. Še ena T lestvica gre nekako takole 0-5 najstnice 5-10 dobro 10-15 slabše nad 15 kar slabo nad 20 mislim, da je že mena Dela se nekje 3-5 dan cikla. Kasneje ko se dela, višji je fsh. Pozdravček vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.7.2009 19:26:20
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Ej LANA kwa zdej, jest sm za petek službo menjal za popoldne... ..to pomeni...da prideš direktno? ooo žiži...sem mislila nate...pa sem se spomnila, da si tanartabližja zbirališču....ja jest bom tut (tako vsaj danes mislim) prišla, a kej veš kaj je z bbpikico? A pride? Njo bi tut strašno rada vidla, nama je pijačka zadnjič ušla
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.7.2009 21:06:56
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Ej LANA kwa zdej, jest sm za petek službo menjal za popoldne... ..to pomeni...da prideš direktno? jest bom tut (tako vsaj danes mislim) prišla, a kej veš kaj je z bbpikico? Ja bi direktno, pa dvomim da bi našel.... Kaj zdaj to pomen (tako vsaj danes mislim)? Ne se hecat! BB bo/je na morju
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.7.2009 7:49:59
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Ej LANA kwa zdej, jest sm za petek službo menjal za popoldne... ..to pomeni...da prideš direktno? jest bom tut (tako vsaj danes mislim) prišla, a kej veš kaj je z bbpikico? Ja bi direktno, pa dvomim da bi našel.... Kaj zdaj to pomen (tako vsaj danes mislim)? Ne se hecat! BB bo/je na morju hja, kaj veš...lahk da ne bom mogla dat glave ven iz školjke...a naj s školjko pridem al kaj ....sej danes kaže boljše, sem ukinila kavo in kot kaže, je to to...zaenkrat. Kaj narediva? A te pridem kam iskat? Se kje dobiva?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.7.2009 8:32:08
|
|
|
|
KIWI
|
Jutro punce, Se javljam malo še tukaj, sem fuul na trnih.. Kot veste sem imela 8.7. IUI, testa še nisem delala, trenutno je vse belo, pač pa sem včeraj imela nek izcedek, tak na papirju, ko sem se obrisala. Tak rdečkast, bolj rjav, pa malo sluzast. Na vložku čisto nič potem, pa danes čisto nič. Tudi na papirju ne. Saj vem, boste rekle delaj test... Jaz pa še kar čakam, me je presneto strah, da bo negativen, po vseh raočaranjih. Ali katera ve, kateri dan po IUI bi se prikazala , če ne bi bilo uspešno? Pomagajte! Pa lep pozdrav!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.7.2009 8:52:46
|
|
|
|
miklarom
|
KIWI - NAVIJAM ZA TVOJO BELINO IN DA ZAGLEDAŠ +
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.7.2009 9:10:09
|
|
|
|
Bety11
|
KIWI.... ..Odsotnost M in krvavitev ni zagotov znak nosečnosti!!!!! Test je tisti, ki pove resnico....Je, kar je....In če zagledaš pa še nekakšne izcedke, ni konec vsega, temveč alarm, damoraš biti pri miru, počivati, hormone uživati..... FSH....Uspešno so in brezroblema zanosile tudi tiste, ki imajo 15 FSH....Reš je rekel, da vse pod 15 je odlično. Držim pesti za uspešen pregled naši in vsem drugim, da se na dopustu sprostijo, potem pa močan !!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.7.2009 12:37:41
|
|
|
|
gigi1
|
Lana bomo kakšen lamberček pripravli Kiwi navijamo . Kar naredi test. Kot je Bety rekla...tem znakom ni za zaupati, ker jemljemo progesteron ali/in estrofem. Daj nas razveseli z lepo novičko Mikla kako si? Lep dan prav vsem konzervicam in konzervansom
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.7.2009 12:39:54
|
|
|
|
KIWI
|
Gigi, jaz nič zraven ne jemljem.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.7.2009 14:21:18
|
|
|
|
gigi1
|
Kiwi nič progesterona? Jupii pol nam pa res dobro kaže . Pejd že lulat.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.7.2009 16:09:42
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Kiwi nič progesterona? Jupii pol nam pa res dobro kaže . Pejd že lulat. nooo kIWI, a bo kej al moram cel dan viset na netu ???'
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.7.2009 18:49:11
|
|
|
|
miklarom
|
Gigi - ma veš se me je prehlad lotil, mam čist zabit nos, da komaj diham, sem se od mojga nalezla k je bil bolan , drugače sma pa z super, upam da tako naprej. Pa ti kako si mi bejba
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.7.2009 20:27:12
|
|
|
|
lana70
|
pa kaj je zdej s KIWI
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 23.7.2009 9:42:18
|
|
|
|
gigi1
|
Daan Mikla čimprej se pocajti Kiwi kje si?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 23.7.2009 9:43:14
|
|
|
|
KIWI
|
Sorry, babike, sem bila potem včeraj malo v vodoravnem, me je moj že dopoldan v firmi prepričeval naj grem domov in se uležem. Sicer pa včeraj delala test (popoldan sicer), pokazal negativno, ta prave pa še kar ni. No, tako je, predvčerajšnjim popoldan tisti rjavi sluzasti izcedek sam na papirju, včeraj dopoldan nikjer nič, popoldan malo rjavo rdečega na vložku, zvečer in ponoči nič, zdaj pa spet nekaj na papirju. Pa včeraj popoldan me je kar fajn nekaj šraufalo ali neki čudni krči al kaj.Sem se odločila doma malo počivat, pa če v enih 2 dneh ne bo, take kot je pač normalna, ponovim test, v ponedeljek pa bi kar na krvnega. GRRRR , ma saj sploh ne vem kaj naj si mislim, upam pa še vedno na najboljše. Čisto sem že zmešana od tega se mi zdi.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 23.7.2009 9:46:48
|
|
|
|
lana70
|
hm KIWI....upam, da te preseneti ..držim pesti..... meni pa še kar slabooo,jaoooo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 23.7.2009 9:47:24
|
|
|
|
gigi1
|
Kiwi jaz še naprej držim pesti
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 23.7.2009 9:52:32
|
|
|
|
KIWI
|
Hvala punce, upam da bo vaše navijanje res pomagalo, tako kot je že mnogim pred mano, ne?! Grem malo vododoravno.... se javim!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMiomi in pomen ginekoloških pregledovZdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?