~Biba~
|
Dobro jutrooooo Na brzino, preden se spravim k delu, vas pozdravim, in povem mal več, da ne boste v negotovosti (sonček 33, Se in Nataša), saj ni nič takega... so me klicali, in mi potrdili pripravništvo, ki je le 10 min peš od doma jaz sem taaaak vesela zdaj pa te lahko še tudi zanosim, pa je sod poln Živa...kaj zaj kak je bil pregled, si zasanjala kukuruz? naj tvoj neprestano ponavlja, sezam , odpri se, nato pa se zavrti 3x okrog svoje osi...mogoče se pa potem boš ...nasmejala Oktavija kdo je riško? sonček 85 čudovite slike, mali je pravi pozer kam in kdaj pa greste na morje? Se, pa ki ti hodeš, si ke zamerla na borbi, al se že praf pripravlaš na porod pa enga cajta za drugo? kak si kaj nosečnica v nizkem štartu? še samo 19 dni? zaj si se že nagnezdila, boli pa te tak že vsaka mišica, za kero sploh nesi vedla da jih maš, ale? ledenka, naslednjič ga daj tvojemu, naj ga uspava, ti pa idi pot tuš tak jutranja kavica je popita..kliče me delo fajn bodite , pa ohladite se, napovedan je vroč četrtek
|