Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

stušira po tem pa spančkat. Pri nas so drugače dnevi O in sva z dragijem zelo pridna. Drugače me pa že od zadnje M zelo boli hrbet in ne samo če delam na polno ampak me včasih zagrabi tudi če počivam. Če ne bo bolje bo treba do kakega dohtrja ker zelo težko potem delam.
... ni se hotela zbudit oz. prmikat v trebuščku ves dan.... sem vsa panična klicala porodnišnico pa se ni nihče oglasil (najmanj 5x)... :((
Po kaki uri tresenja trebuha se je gospodična blagovolila premaknit in povedat da je vse ok....
sem si uspela spustit kozarec kinderlade na nožni palec. najprej so mi samo očistli in povili, ampak že ko smo bili na poti domov, mi je spet kri prišla skozi obvezo. no, potem so mi očistli lak z nohta in je bil spodaj hematom. hja, noht je šel pa-pa, imam seski obvezo na nogi in v glavnem moram bolj počivat... par tednov nič vozičkanja
še dobro, da mam par tablet proti bolečinam, ki sem jih imela po CR, tako da jih imam za danes, jutri bo pa že lekadol najbrž dovolj.
so si ga dohtarj in sestre kar podajali. pa ful priden je bil
.
moj k je včer domov prišel je šel sam spat k ga je buča bolela tko da HB da je bil mali ful priden da me ni še on matru k drgač bi pa res vrjetn kr sesula se od bolečin